• 17.

    מרתיחים ל- 121 מעלות

    אלי, 16/03/15 23:36

    איך מגיעים מעל 100 מעלות צלזיוס?

    IP: 74.62.55.194דווח על תגובה זו

  • 16.

    'גוש נזלת' באוסטרליה? מאיפה המצאת את זה?

    אוסטרלית, 30/09/11 13:24

    אני חיה באוסטרליה כבר 15 שנה. בחיים לא שמעתי מישהו קורא לקרם שניט 'גוש נזלת'. קוראים לזה פה 'פרוסת וניל' - ונילה סלייס - כמו האנגלים.

    IP: 121.215.220.9דווח על תגובה זו

  • 15.

    האם ניתן לקבל משוב של בעל הקונדיטוריה ב ענין

    אני, 31/10/10 05:51

    הכמויות של הקרם פטיסירי? זה הרי לא קרם פטיסרי קלאסי. נשמח להארות מצד הקונדיטור.


    תודה.

    IP: 81.199.250.246דווח על תגובה זו

  • 14.

    הכמויות במתכון שגויות !! אזהרה !!

    זהר, 30/10/10 23:33

    למרבה הצער גיליתי זאת יום לפני אירוע גדול שבו התכוונתי להשוויץ עם עוגת הקרם שניט.

    מסקנה: אל תשוויץ ותכין את המתכון שבוע מראש למקרה שתצטרך לקנות עוגה בחנות (אולי זאת היתה המטרה בכתבה :-( )

    לעניין העובדות: קרם הפטיסייר מכיל 600 מיליליטר של נוזלים (חלב+מים) ורק 200 גר' אבקה כך שמקבלים תרכובת נוזלית ביותר (אפילו הביצים לא עזרו). התוספת של קרם החמאה עוזרת במקצת, אבל עדייו מקבלים תמיסה נוזלית שאפילו לא קרובה לצמיגה. מי שמעוניין במרק קרם שניט מוזמן להכין אותו.

    המלצות: נראה לי שכדאי להפחית את החלב ל- 300 מיליליטר (במקום ה- 500 מיליליטר)ואפילו להמיר את החלב בשמנת מתוקה בכל מקרה להוסיף משהו סמיך יותר. ממליץ לבדוק מספר מתכונים ברשת.

    אני בכל מקרה נשארתי עם קרם שיט !!

    IP: 94.210.6.170דווח על תגובה זו

  • 13.

    נראה נהדר, תודה!

    יולה, 28/10/10 20:48

    יצא לי לאכול עוגות בקונדיטוריה, והן נהדרות
    תודה רבה על המתכון.

    IP: 89.139.20.37דווח על תגובה זו

  • 12.

    משהו בכמויות קרם הפטיסייר לא מתאים לי..

    אני, 28/10/10 10:19

    חצי ליטר חלב ורק 2 ביצים? ולמה לא 6 חלמונים? ונראה על פניו שזה המון קורנפלור? 60 גר' לא יספיקו? ולמה המים לדילול הקורנפלור? לא מספיק החלב לדילול?
    אשמח לכל תשובה הגיונית . תודה.

    IP: 81.199.250.246

  • 11.

    עוד שם שקראנו לעוגה הזו: עוגת פדיחה. נותנים ביס והקרם יוצא מהצדדים (-: (ל''ת)

    אאא, 20/10/10 10:34


    IP: 62.0.44.101דווח על תגובה זו

  • 10.

    עושה צמיגים במותניים !אסור!!!

    חיימק'ה, 16/10/10 12:19

    מי שאוכל דבר כזה יגיע ל''לרדת בגדול''אסור באיסור חמור לאכול את התענוג הזה.תחשבו לפני שאתם אוכלים מה נכנס לפה שלכם..הפה שלכם הוא לא פח אשפה.במקום זה תאכלו תפוח עץ כמוני....

    IP: 109.64.34.217דווח על תגובה זו

  • 9.

    מצטערת, הקרם שניט של אבא שלי הכי טובה בעולם!!!!!!!! (ל''ת)

    סיוון, 16/10/10 05:22


    IP: 72.186.213.122דווח על תגובה זו

  • 8.

    מצטערת, הקרם שניט של אבא שלי הכי טובה בעולם!!!!!!!! (ל''ת)

    סיוון, 16/10/10 05:21


    IP: 72.186.213.122דווח על תגובה זו

    • קרמשניט של אבא שלך

      דולי, 26/11/12 16:11

      אולי תתני לנו את המתכון

      IP: 207.232.20.7 דווח על תגובה זו

  • 7.

    הערה לסדר היום

    אופה אחר, 16/10/10 01:46

    הערות לגבי אופן ההכנה אשמור לעצמי, כי כל אחד וסגנונו הוא.אבל רק תוספת אחת:
    את עלה הצק רצוי לאפות עם רשת מתכתית עליו.
    למה?
    על מנת לאפשר לעלה הבצק תפיחה אחידה בכל שטחו (ואין מה לפחד מלשים את הרשת, כוח התפיחה של כזה עלה בצק הוא מרשים למדי - הוא תופח לבערך פי חמש מעוביו המקורי).

    ועוד הערה קטנה (נו, לא התאפקתי)- את עלה הבצק המוגמר ניתן לחתוך כבר לריבועים בגודל מנות אישיות - וכך יהיה פחות לכלוך/ קרם נשפך מהצדדים וכד' בהשוואה לחיתוך כל העוגה לפרוסות אחרי שהיא מורכבת.


    ואגב, גם אצלי עוגה זו היא אחד מזכרונות הילדות המוקדמים ביותר :-))

    IP: 222.154.168.190דווח על תגובה זו

  • 6.

    ועכשו סברינה (ל''ת)

    אחת שרעבה, 15/10/10 20:21


    IP: 46.116.142.177דווח על תגובה זו

    • ראי למעלה תחת ''באותו עניין'' (ל''ת)

      שבע, 15/10/10 21:51


      IP: 85.250.174.134 דווח על תגובה זו

  • 5.

    mil hojas

    daniela, 15/10/10 12:11

    כך נקרא בונצואלה. הדבר הכי טעים עלי אדמות. וטעמתי בארגנטינה, צרפת, ארצות הברית, בלגיה, אוסטריה, גרמניה, ספרד ואוסטרליה. שום דבר לא מתקרב לזה. תנסו פעם, כשצ'אבס ימות ותוכלו להגיע לשם

    IP: 79.178.34.39דווח על תגובה זו

  • 4.

    אין כמו העוגות שההורים שלנו הביאו מהגולה (ל''ת)

    תירס חם, 15/10/10 11:06


    IP: 109.186.28.170דווח על תגובה זו

  • 3.

    כמות

    יהודית אשברמוביץ, 15/10/10 11:05

    כמה זה 500 מילילטר או 10 מיליליטר במידה ורוצים לאפות את העוגה? בתודה על התשובה

    IP: 84.108.85.105דווח על תגובה זו

    • 500 מיליליטר זה

      אנג'ל, 15/10/10 13:17

      חצי ליטר

      IP: 87.70.168.97 דווח על תגובה זו

  • 2.

    מממממממממממממ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 15/10/10 10:34


    IP: 77.124.57.183דווח על תגובה זו

  • 1.

    נראה מהמם!!! (ל''ת)

    ע, 15/10/10 10:09


    IP: 79.183.108.184דווח על תגובה זו