• 12.

    מסעדה גרועה ושירות עוד יותר גרוע

    דני, 17/12/11 18:30

    הזמנו מקום לשבת העשר בבוקר. לפני הגעתנו וידאתי טלפונית שתפריט ארוחת הבוקר זהה לתפריט באתר באינטרנט. נאמר לי מפורשות שכן. וידאתי שיש סלט קיסר והנציגה של המסעדה אמרה שכן. כשהגענו למסעדה לא קבלנו את כל הפריטים וכששאלנו לגבי זה התשובה הלקונית הייתה, בעצם חלק מהפריטים בתפריט כבר לא קיימים במסעדה. אז מדוע הטעיתם אותנו במידע לא נכון?

    הגענו והמסעדה הייתה ריקה למעט עוד שולחן אחד או שניים. היו מספר גדול של מלצרים ללא תעסוקה אך אף אחד לא טרח לשרת אותנו. לאחר 10 דקות ובקשות מצידנו הועילה מלצרית לבוא אלינו. פרצופה חמוץ, לא מחייכת ולא מברכת וחיכתה להזמנתונו. שאלנו לגבי מנת ילדים. אמרה שכוללת ביצה, סלט ושתיה. לא ציינה שמגיע גם גלידה.
    הזמנו את הארוחה.

    למרות שהמסעדה הייתה כמעט ריקה לגמרי המנות טפטפו אט אט בקצב לא סביר.

    למרות שהיינו שני מבוגרים קבלנו תחילה לחם עם מטבלים בגודל מיניטורי . הטונה לדוגמה הייתה בערך כף אחת לשני אנשים. מה עוד שהיא נראתה ישנה מלפני כמה ימים כשחלקה העליון עם קרום ישן. ביקשנו להחליף, המלצרית החמיצה פנים אך החליפה.
    לשני מבוגרים קבלנו ''פלטת גבינות'' עם 4 חתיכות גבינה מיניאטוריות של בערך 3 ס''מ על 3 ס''מ. 50 גרם לשני מבוגרים?
    קבלנו עוד סלטים שהיו ברובם טעימים אך בכמות מזערית ולא סבירה. המלצרית לא טרחה ליידע אותנו האם ניתן או לא לקבל תוספת. לא קבלנו חלק מהמנות בתפריט המסעדה באינטרנט וששאלנו מדוע אמרה לנו שאינם קיימים עוד במסעדה. במשך הארוחה המלצרית לא באה פעם אחת לשאול אם הכל בסדר, לא הביאה סלטים חדשים כשהצלחות הקטנות התרוקנו והתעלמה מפניותינו החוזרות. שאר המלצרים גם התעלמו. נותרנו רעבים.
    השקשוקה שהזמנו הייתה עם רוטב טעים אך הביצים היו אכזבה גדולה. שתי ביצים קשות ויבשות שבושלו יותר מדי.
    מנת הילדים עולה סכום שערורייתי של כ-45 ש''ח ומה קבלנו? ביצת עין משתי ביצים עם הרבה פלפל שבנותיי לא רצו לאכול (לילדים קטנים לשים הרבה פלפל?) ושתי כוסות מיץ. לא קבלנו אפילו סלט ירוק ולא גלידה בסוף הארוחה. בנותיי לא אכלו ויצאו רעבות.
    פעם אחר פעם התאמצנו לקבל שירות. 3 פעמים לבקש מפיות (למה לא לשים עוד מפיות?). 10 דקות להזמין קפה ולאחר שתי פניות נוספות לקבל קפה וחמש עשרה דקות נוספות קבלנו קפה קר. המלצרית לא פינתה צלחות ושתינו קפה גרוע כשהשולחן עמוס צלחות.
    היינו גם מצפים שבשביל הסכום המכובד אותו שילמנו תספקו מיץ טבעי כגון מיץ תפוזים או גזר ולא את המיץ הנחות והלא טרי שקיבלנו. ראינו גם את מזיגת המיץ ענבים מבקבוק הפריגת – מוצר נחות.
    15 דקות ושלוש בקשות לקבל חשבון גם כן לא הועילו והמלצרית פשוט התעלמה מבקשותינו.
    משלא הועילו כל בקשותיי לקבל חשבון, קמתי לשלם בעצמי בקופה, חיפשתי גם ומצאתי את המנהלת ושיתפתי אותה בחווית השירות הגרועה.
    יצאנו מאוכזבים מאוד ורעבים מהמסעדה. האוכל בסדר וחלקו אף טעים אך השירות מחפיר, האווירה מדכאת בשל פרצופם החמוץ של העובדים האפטיים, המנות הקטנות והמנות שלא סופקו למרות שהופיעו בתפריט השאירו טעם מר במיוחד שמדובר במחיר של 77 ש''ח לארוחת בוקר.
    המסעדה מתהדרת במו של שף מכובד אך הביצוע מבזה ולא עומד בקנה מידה סביר יחסית לעלות שמשלמים.
    מיותר לציין שלא נחזור למסעדה הגרועה והפסדתם לקוח שמרבה לטייל לאזור ולאכול במסעדות טובות.

  • 11.

    הייתי,אכלתי,הרבה רוח ויחסי ציבור,מעט אוכל טוב וחבל (ל''ת)

    בולי, 13/10/10 11:59

    • יש אוירה, יש נוף, אוכל לפרצוף!

      כתבת גרועה - אוכל סוף!, 15/10/10 11:32

      ממליץ לכולם להתפנק בסוף עם המוס שוקולד הנפלא..

  • 10.

    מסעדה טרפה

    דוד שומר כשרות ויהודי, 13/10/10 06:57

    עוד מסעדה טרפה נפתחה בארץ תמשיכו לטמא את הנפש שלכם ותגיעו לאבדון מעהיין שכל השפים הספרדים שמעולם לא ראו בבית אבא זוהמה כזאת באוכל הם מובילים את מסעדות הזבל הטמא והכל כדי להיות כמו כל העולם הטמא.אוי ואבוי לנשמה שלכם.

    • לך אתה לאבדון. הנשמה שלך היא הזוהמה האמיתית. (ל''ת)

      נגעלת ממך, 13/10/10 09:17

  • 9.

    מדוע אין הגהה לכתבה? ''ממולי התחלקו שני סועדים...'' ??!? (ל''ת)

    הילה, 12/10/10 23:57

  • 8.

    מדוע אין הגהה לכתבה? ''ממולי התחלקו שני סועדים...'' ??!? (ל''ת)

    הילה, 12/10/10 23:55

  • 7.

    משפט אחד היה נכון במאמר המלקק של פז מלמד

    יותם, 12/10/10 19:23

    '' ובעיקר לא יצאו לנו מהפה שום משפטים חשובים או בעלי משמעות במיוחד'' - זה המשפט הנכון. ובמקרה של הכותבת הוא תמיד נכון. אף פעם לא יוצא לה לומר לכתוב להגג או לחרטט משפטים חשובים ובעלי משמעות. ככה זה אצלה.

  • 6.

    נשמע כמו מדור פרסומי לא כמו כתבה עיתונאית (ל''ת)

    יוסי, 12/10/10 14:48

  • 5.

    נשמע כמו מדור פרסומי לא כמו כתבה עיתונאית (ל''ת)

    יוסי, 12/10/10 14:48

  • 4.

    אכלתי,כגודל הצפיה כך גודל האכזבה,רצוי לוותר (ל''ת)

    זיו, 12/10/10 14:46

  • 3.

    חרטה (ל''ת)

    ברטה, 12/10/10 14:42

  • 2.

    הבנין איננו משומר...!!!

    מתי, 12/10/10 13:09

    לא דובים ולא יער..... הבנין איננו משומר
    אלא נבנה בחדש על גבעה פורחת ופצע את הר הגלבוע בכיעורו....
    חבל שכך אנו מתייחסים אל נוף ארצנו.

    • המבנה בן 129 שנה פחות 128 (ל''ת)

      תמר, 12/10/10 16:24

  • 1.

    129 שנים עאלק...

    משה מ, 12/10/10 13:02

    יעל פז-מלמד אולי בת דגניה אבל את ''העמק'' היא כנראה לא מכירה לגמרי.למבנה המסעדה באתר ''שער הגלבוע'' עוד לא מלאה שנה ופתאום הוא בן 129 שנה-אכן פלא היסטורי.
    רק לידיעתך-במקום היתה פעם מחצבה שהוזנחה שנים רבות,ומעולם לא היה שם שום בנין.
    לכל היותר-המסעדה אולי נבנתה כחיקוי של איזה בנין היסטורי,אבל היא חדישה לחלוטין.נכון גם שהיא נמצאת על גבעה קטנה שנקראת ''מעלה נורית'',אבל זו רק אחת הפסגות הקטנות של רכס הר הגלבוע שיש לו לפחות עשר פסגות נוספות (השיא בהר מלכישוע-538 מ' מעל הים+קרוב ל-200 מעל בקעת בית שאן),כך שהגלבוע הוא לגמרי לא ''הר קטן''.

    • 100%צודק

      אורה, 12/10/10 15:02

      חבל שבמשך הדורות המתחלפים ויתרו הרבה מהעיתונאים על היושרה והתחקיר לפני שמפרסמים כתבה

      • כנראה שממש הזדקנתי..

        רון, 13/10/10 07:51

        כי אני זוכר שראיתי את הבנייה של ה''חווה'' ממש מההתחלה שלה...מהיסודות...
        אז הופ הופ טרללה גדלתי ב 129 שנים...
        מישהו צריך להזדכות על הכותב!!