הקטנה שלי זללה את הפסטה כאילו אין מחר, והיא בד''כ נרתעת ממאכלים כאלה, כן? הייתם צריכים לראות אותה אחרי... כל הבגדים שלה התמלאו ברוטב אלפרדו ושאריות אגוזים. זה היה כל כך חמוד! הייתי פשוט חייבת לצלם את זה ולהעלות את התמונות לתחרות של וניש קליה בפייסבוק. בזכותך זכינו בילדה שאוכלת גורמה וגם אולי בחופשה מפנקת... תודה לך, עשית אמא אחת מאושרת.
קוראים יקרים אני מוסיפה את מתכון הרוטב : להכניס למערבל מזון את החומרים הבאים: אגוזים, שום, תבלינים, שמן זית או כפית ממרח שקדיה, עשבי תיבול, ומים חמים ולערבב במהירות גבוה עד לקבלת מרקם אחיד. להגיש חם מעל האטריות ושיהיה לכם בתאבון ..