זה נחמד הניסיון הזה להפוך חיסרון (עגבנייה בלי מיץ) ליתרון (עגבנייה שאינה משפריצה) אבל קצת פתאטי. בסופו של דבר מדובר בעגבנייה יבשושית חסרת טעם,אולי יפה ואדמונית ובעלת חיי מדף ארוכים אבל וזה אבל גדול ..חסרת טעם, אפשר ללמכור את זה אולי להולנדים שיאכלו בשמחה כלדבר שמזכיר עגבניה במראהו, אבל למי שמכיר טעם של עגבניה מפעם ,מלאת עסיס וטעם לא ימכרו את הלוקש האדמוני הזה. מדובר בעבגייה שהכליאו/הנדסו/קימבנו לו את הצורה ואיבדו לגמרי את טעמה ,מבחינתי העגבנייה הזו היא קווטץ' אחד גדול