• 3.

    עם המחירים האלה, מי בכלל צריך עגבניה...

    נילי, 11/10/10 14:17

    אני. הבן שלי אמנם מעדיף את העגבניה על החולצה שלו... ממש אסון הילד הזה, אני אומרת לכם, אסור לי למצמץ כשמונחת לידו עגבניה. הוא הכי אוהב לכווצץ' אותה ולראות איך המיץ יוצא ונוזל לו על הבגדים. למזלו יש עכשיו תחרות בפייסבוק של סיפורי כתמים, קשור לוניש קליה אם אני לא טועה. אז העלתי את הממצאים לשם... נראה, אולי אנחנו כן בכל זאת צריכים עגבניות.

  • 2.

    לקחו עגבנייה יבשושית ועושים לה חגיגה ?!

    דני, 10/10/10 23:41

    זה נחמד הניסיון הזה להפוך חיסרון (עגבנייה בלי מיץ) ליתרון (עגבנייה שאינה משפריצה) אבל קצת פתאטי. בסופו של דבר מדובר בעגבנייה יבשושית חסרת טעם,אולי יפה ואדמונית ובעלת חיי מדף ארוכים אבל וזה אבל גדול ..חסרת טעם, אפשר ללמכור את זה אולי להולנדים שיאכלו בשמחה כלדבר שמזכיר עגבניה במראהו, אבל למי שמכיר טעם של עגבניה מפעם ,מלאת עסיס וטעם לא ימכרו את הלוקש האדמוני הזה. מדובר בעבגייה שהכליאו/הנדסו/קימבנו לו את הצורה ואיבדו לגמרי את טעמה ,מבחינתי העגבנייה הזו היא קווטץ' אחד גדול

  • 1.

    מ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 10/10/10 19:16