• 7.

    בפאייה לא שמים כוזברה- הם אפילו לא יודעים איזה צמח זה....

    מספרד, 11/10/10 22:41

    רק בשנים האחרונות בשל הזרים שבה התחילו לשווק....

  • 6.

    יש איפהשהו בתל אביב (או ישראל) מקום עם פאייה טובה?

    הדר, 11/10/10 14:50

    הייתה פעם מסעדת פאייה בדיזינגוף (טעים טעים טעים) אבל היא נסגרה - מחפשים תחליף...

  • 5.

    איכסססס

    ברכה, 11/10/10 00:39

    בתמונה הפאייה נראית כמו אורז אדום ולא מבושל עם שאריות אוכל מעליו, יובל, אתה בטוח שאתה יודע לכתוב ולצלם ? עופר, אתה בטוח שאתה יודע לבשל ?

  • 4.

    אנוסים צלויים באורז ופאייה יהודים משומרים ,מנות השנה (ל''ת)

    שף תומאסו דה טורקמדה, 10/10/10 23:29

  • 3.

    בלי שרימס וקלמרי וחצי סרטן הכל חול ואין מה לאכול (ל''ת)

    אחד שיודע לאכול, 10/10/10 16:01

  • 2.

    אי כאן

    עדי, 10/10/10 13:33

    אנא ציינו בכותרת שלמרות הפרטים בכתבה, המתכון שהצעתם הינו כשר, לטובת אחוז נכבד מתושבי המדינה ששומרים כשרות.

  • 1.

    אכלתי בספרד ולא אהבתי

    ישראלי, 10/10/10 12:46

    האורז הישראלי עם הבישולים הישראלים טוב פי מאה