• 6.

    הבלנדר של אוסטר מעולה, קולפן אני משתמש כבר שנים

    ירוני, 14/10/10 07:26

    בקולפן השויצרי, זה עם הסמל כמו של האולר (צלב אדום) עלה לי לא מזמן 15 ש''ח כאשר קניתי גם לבנות שלי. לי יש אחד שקניתי אצל גרובשטין לפני כ 10 שנים עדין קולף כמו חדש, את החדשים לבנות קנינו בחונים קונים ברשל''צ שכחתי את שם החנות, יש להם גם סיף ברעננה. יש בטח גם בהרבה חנויות אחרות. הוא גם מאוד נוח כי הסכין היא בזוית.

  • 5.

    הקוצץ ירקות של פרוגרסיב גרוע מאד

    קציצה, 09/10/10 09:45

    תוך שנה שברתי ארבעה. כולם במקום אחד - הצירים של המכסה שדוחק את הירק.
    לפני שנה קניתי קוצץ אחר, יקר בהרבה, שבנוי על אותו עיקרון אך הצירים שלו לא מפרספקס אלא מחומר אחר ועבים יותר. עמד בכל מבחן בכבוד.
    כדי שלא תגידו שאני טוקבקיסט מטעם, אני לא כותב מיהו היצרן המתחרה. חפשו בחנויות הטובות בנחלת בנימין.

  • 4.

    אני מת על ג'יימי אוליבר,

    קלקל , 08/10/10 10:32

    ולמי שלא יודע הוא גם צדיק גדול, אבל אני מעדיף את קולפני המתכת שקונים בערך בעשרה שקלים בשוק...

  • 3.

    יש לי בלנדר ב-200ש''ח כבר12 שנה... (ל''ת)

    שיר, 08/10/10 06:42

  • 2.

    כמה השגות

    בשלנית מקצועית, 08/10/10 05:55

    קלפלון - יצרן טוב. ממליצה גם להחזיק בבית סכין שף באורך של 6 אינצ'ים. הקולפן של ג'יימי פלצני ביומרותיו ובלתי דרוש בעליל. הקולפן הישן שלי מקלף קליפות מכל העוביים באותה קלות. כלים קרמיים חדישים מסוגים שונים שנבדקו במעבדות התחילו לאבד את יכולת אי-ההדבקות-לאוכל שלהם אחרי זמן שימוש לא רב. הטפלונים החדשים עמידים הרבה יותר וזולים בהרבה וכל סיפורי הבדיות על רעילותם מצוצים מהאצבע של המתחרים בשוק. הקוצץ חמוד והבלנדר של אוסטר מצויין, אחיו הקטן משמש אותי בנאמנות כבר 20 שנה. כמה קטן -ככה טוחן קרח בלי למצמץ.

  • 1.

    חלטורה במיטבח כנסו כנסו

    OZ, 08/10/10 00:11

    קודם דעו להכין אוכל ואחר קנו ציוד לעשירים

    • צודק (ל''ת)

      offer, 09/10/10 03:49