• 10.

    ניסיתי את הת''א הדפוקים. די דפוקים באמת.

    בת-שבע טובה, 04/10/10 12:00

    זה קשה רצח לדפוק עליהם עם תחתית של כוס. אז עברתי למערוך. זה גם לא היה קל, אבל לפחות בר ביצוע. כשהם סוף סוף נכנסו לתנור, הייתי צריכה לנקות את המטבח מרסיסי ת''א שעפו לכל מקום. אני מקווה שלפחות הם יצאו טעימים.

  • 9.

    ניסיתי את הת''א הדפוקים. די דפוקים באמת. (ל''ת)

    בת-שבע טובה, 04/10/10 11:57

  • 8.

    תפוח אדמה, שמן זית, שום ורוזמרין, זה צירוף אלוהי, לא פחות. (ל''ת)

    מה קרה לך?, 03/10/10 12:20

    • לא נכון! רוזמרין שתלטן!

      גליה, 03/10/10 13:38

      תודה לך שרי! אני צמיד מתבאסת מרוזמרין...

      • שישתלט. אני בעד! (ל''ת)

        לילך, 04/10/10 03:24

  • 7.

    תפוח אדמה, שמן זית, שום ורוזמרין, זה צירוף אלוהי, לא פחות. (ל''ת)

    מה קרה לך?, 03/10/10 12:14

  • 6.

    רוזמרין לא טעים !! (ל''ת)

    מירי, 03/10/10 11:48

  • 5.

    רעיון משופר לכל המתכוים הנ''ל

    קוקי, 03/10/10 09:26

    את כל המתכונים הנ''ל ניתן לאפות במחבת מטופלנת רחבה ובעלת מכסה תואם (אולי סוטז איכותי). מכניסים למחבת את התפו''א מרוחים במעט מאד שמן ותבלינים , שום, עשבי תיבול - מה שרוצים - ומחממים לשלוש דקות על חום גבוה מאד, ואח''כ מנמיכים ומחכים , הופכים קצת, ממשיכים קצת ו - זהו! יותר טעים וקריספי מאפיה בתנור

  • 4.

    כל הכבוד לך שרי

    מירים, 03/10/10 04:31

    כתבות מעולות ומתכונים מעולים יישר כח שרי אנסקי, מבין השפים הרבים המוכרים את היחידה שמעבירה את המתכונים וחווית הבישול כנדרש רואים שאת עושה זאת מכל הלב וכראוי.
    ''אוכל עושים באהבה או לא עושים בכלל''

  • 3.

    בשתי מילים

    רון, 02/10/10 19:47

    מה שלא תעשו תכניסו לתנור תחרכו קצת ייצא לכם טעים...

  • 2.

    תיקון =התקופה הכי טובה לפננו!!! אחרי כל העונה החמה והלוהטת של הקיץ (ל''ת)

    משה רוח מרענן, 02/10/10 18:27

  • 1.

    טעים תפוחי אדמה עם רוזמרין (ל''ת)

    עמיתוש, 02/10/10 11:27