• 10.

    אח איזה מתכונים וצילומים - עושה חשק לאפות (ל''ת)

    במיוחד הראשון עם הפטריות., 03/10/10 17:36

  • 9.

    איך הלאפות בבית לחם באמת? (ל''ת)

    עמית, 01/10/10 10:44

  • 8.

    המתכון ללחם הטוקאני לא ברור בכלל

    נפיח, 01/10/10 05:06

    הכנת 360 גרם ביגה אז מאיפה תביא 560 גרם ביגה?כשיש חומרים בכמויות חריגות צריך להדגיש שזו לא טעות(1 גרם שמרים)אם זו הרמה של המתכונים אז יש בעייה.

    • חשבון פשוט!

      רון, 01/10/10 11:32

      300 גרם קמח+60 גרם חיטה מלאה+200 גרם מים = 560 גרם. איך הגעת ל360 בדיוק?
      המתכונים שניסיתי ברורים ומדויקים, אורי תודה!

  • 7.

    בכותרת כתוב 5 מתכונים, ויש רק 3... (ל''ת)

    קטנונית, 30/09/10 23:59

  • 6.

    אל תאכלו לחם. אכלו את המקור ללחם: חיטה, חיטה מלאה. הכי בריא. (ל''ת)

    הכי בריא בלי לחם., 30/09/10 23:57

  • 5.

    לתקן בלחמניות גאודה וקימל (ל''ת)

    600 גרם קמח זה 3 כוסות ולא 3 כפות, 30/09/10 22:47

  • 4.

    יופי של ספר, קניתי בקניון ומאז אופה כל החג! (ל''ת)

    רון, 30/09/10 22:08

  • 3.

    לתקן בכותרת - זה שלושה מתכונים ולא חמישה (ל''ת)

    ..., 30/09/10 16:28

  • 2.

    בהחלט שווה בדיקה - איזה כייף שהבטחתי לעצמי בלי דיאטה השנה (ל''ת)

    אמא'לה, 30/09/10 15:57

  • 1.

    בהחלט שווה בדיקה - איזה כייף שהבטחתי לעצמי בלי דיאטה השנה (ל''ת)

    אמא'לה, 30/09/10 15:37