• 14.

    נכון...

    אורן, 22/01/11 03:47

    והשף מצייר על הצלחת בצבעים הטעימים שהוא יצר וגידל בעצמו...ולא כמו בשאר המסעדות הרגילות שבכלל לא משתמשים בצבעים..
    אני חושבת שהוא אמן אמיתי שיודע ומכיר טעמים ומבטא אותם,כמו כל אמן אחר,על הצלחת. איזו השקעה שלא ראיתי אצל שפים אחרים..אולי אצל אייל שני..אבל יש משהו כל כך אמיתי בזה שחומרי הגלם הם אך ורק מטוב הארץ ובמיוחד מגידולים פרטיים של המסעדה..
    שאפו!

  • 13.

    בגדי המלך החדשים במהדורה מודרנית . . .

    יונתן, 07/01/11 07:34

    האוכל מצטלם יפה אבל המנות קטנות מאד ועד שמקבלים את האוכל יוצאת הנשמה. מי שיצא לאכול במסעדה - כדאי שילך למקום אחר.
    גלריות לאומנות או מוזיאונים מודרנים משביעים יותר מה''מסעדה'' הזו.

  • 12.

    יזמה יצירתית ברוכה

    ריצ'רד נייגט, 19/10/10 13:53

    מסעדה מעניינת, יחס מדהים, מנות מיוחדות שונות וחדשניות. קונספט לא רגיל לאוכל ולא בשביל מי שרוצה סטייק עם רוטב פלפלת ותפו''א אפוי בתנור. מיועד לאנשים פתוחים אשר רוצים חוויה שונה. מומלץ ביותר, ושוב פעם מוכיחים לנו שפה בישראל יש הכל מטוב וטוב מהכל . הדבר היחידי שהפריע לי זה מוזיקת הרקע של ג'ז שחפרו לי בראש ולא מתאימה לאווירת המקום

  • 11.

    פלצנות

    יוסי, 19/09/10 15:49

    הפלצנות שוברת שיאים חדשים, העיקר שיהיה בהצלחה

  • 10.

    שיהיה המון בהצלחה!!! מחכים כבר לחוויה.. (ל''ת)

    לויתנים, 14/09/10 12:47

  • 9.

    אני בהחלט מצפה לפתיחה

    יואב, 14/09/10 08:03

    זו הולכת להיות חוויה מעניינת ושונה, אין לי ספק

  • 8.

    סוףסוף אנחנו יוצאים מהקופסה

    נתן, 09/09/10 21:07

    סוף סוף נפתחת מסעדה ברמה של ניו יורק לפחות. חלקינו חיכו לזה לא מעט . הקו החדש והמודרני חייב להצליח!!
    ולגברת 2, עם הכובע או בלעדיו זה עדיין אותו טעם
    99 אחוז מהשערות שמגיעות למנה הן של המלצר או הלקוח

  • 7.

    וואו.. נשמע מעניין במיוחד (ל''ת)

    סיגלית, 09/09/10 09:50

  • 6.

    איכס, מי בכלל רוצה לאכול כזה אוכל? תיסגר תוך חודשיים

    גל, 09/09/10 09:45

    תנו לנו אוכל אמיתי, לא שטויות מחורטטות. קשקושים כאלה זה כבר כזה אולד פאשן!

    • קצת פתיחות

      יואב, 14/09/10 08:05

      גל, כדאי לך לנסות לצאת קצת מהקופסא, אתה תגלה שעולמות חדשים נפתחים בפניך. העולם לא נגמר בחריימה

  • 5.

    נקווה שיהיה כיסוי לכל היח''צ (ל''ת)

    123, 09/09/10 08:28

  • 4.

    האם היית בתאילנד?..

    רינת, 09/09/10 00:09

    יש בתאילנד מיסעדה שנקראת סי פוד מרקט עם מאכלי ים בלבד שמאכלסת כל ערב 3500 איש מהאלפיון העליון והמון תיירים, ממש לא יקרה אבל מאד מיוחדת.המקום ענק מדהים ומיוחד ביופיו ובאופיו.דיילים ודיילות לבושים בקפידה מלוים כל לקוח באופן אישי מתחנה לתחנה במיסעדה.אתה נכנס כמו לסופר ענק מקבל עגלת קניות ורוכש מוצרים מדגים שהוצאו מולך מהבריכה, סרטנים צדפות וכל מה שעולה על דעתך. כל מוצר נישקל ומוטבע עליו המחיר מכאן אתה ממשיך לאיזור הירקות וקונה מוצרים לסלט, ת'א לצ'יפס לחם וכו' יש שם הכל וכל מוצר נישקל ומקבל מחיר.
    ואז מגיעה דיילת שלוקחת אותך לקופה אתה משלם ומגיע אליך נציג הטבחים שרושם באיזה שולחן אתה יושב ושואל איך אתה רוצה שיבשלו לך את המוצרים שקנית.אתה מחליט שהדג יהיה מבושל מטוגן או על הגריל איזה תבלינים לשים ומה להכין מהירקות סוג הסלט במדוייק. ואת הלחם שקנית עבורו גם שום ואתה מבקש שיכינו לך לחם שום.פשוט מדהים הכל מתוקתק ומפואר ואדיב ואתה יכול להמתין ליד השולחן או לגשת לאתר המיטבח שחשוף לכולם ולראות איך מכינים לך את הארוחה. תוך רבע שעה הכל מוכן.אתה אוכל ארוחה מלאה,כולל שתיה ב- 30 עד 40 ש'ח בלבד. חוויה.

    • מה הקשר??? (ל''ת)

      יובל, 12/09/10 15:40

  • 3.

    הגיע הזמן

    אביגיל, 08/09/10 19:32

    הגיע הזמן שמשהו יעשה כאן משהו מעניין סוף סוף כבר נמאס הכל אותו דבר. סחטיין על האומץ.נראה מדהים.

  • 2.

    קודם כל שאדון אלדד שם-טוב ישים כיסוי ראש כשהוא מבשל (ל''ת)

    אזרחית, 08/09/10 16:02

  • 1.

    מקווה מאוד שהמסעדה תצליח בארץ

    אחד שיודע, 08/09/10 12:02

    מקווה שתעשה אוכל כמו שאתה יודע ושזה לא יהיה ''שקוף'' ושתעתיק את על האוכל מנומה

    אם כן מה יגידו על זה השף רנה?
    הסו שפים ויקטור וסאם

    תעשה דברים משלך..בלי להעתיק!!!!

    נ.ב התפריט מיצים שלהם נהדר תמסור ד''ש לבן האוסטרלי

    • קשקשן (ל''ת)

      מיי, 09/09/10 09:26

      • מי כבודו/ה

        אחד שיודע, 11/09/10 14:11

        אם יש לך משהו להגיד תגיד/י בלי כותרות מפגרות

        • שחר....

          גם אחד שיודע, 18/09/10 23:13

          קוראים לך שחר במיקרה ?