• 7.

    מדוע האמריקאים לא אוכלים קרפיון

    גדי יערי , 08/09/10 21:43

    1. יותר עצמות מכל דג אחר. זה ממש סבל להוציא את הבשר מהעצמות.

    2. הקרפיון הוא הצבוע של האגמים והוא ניזון בעיקר מגוויות רקובות של דגים שמתו. מגעיל.

    IP: 76.94.231.43דווח על תגובה זו

    • מה רע בצבוע?

      מנשה, 24/09/14 02:46

      גם טעים וגם באיזה צבע שאתה רוצה...

      IP: 5.29.26.223 דווח על תגובה זו

  • 6.

    גם יוצאי הונגריה אוכלים גפילטע אבל בלי סוכר (ל''ת)

    איגן, 08/09/10 17:38


    IP: 77.126.67.37דווח על תגובה זו

  • 5.

    הכל נראה מגעיל במידה שווה. (ל''ת)

    שני, 07/09/10 19:31


    IP: 109.186.42.239דווח על תגובה זו

  • 4.

    הדגים הממולאים שלי בתנור יאמי ללקק את האצבעות !!!

    איזה ריח חבל לכם על הזמן !!!, 07/09/10 15:40

    שנה טובה מתוקה ומתובלת בכל טוב!!!!

    IP: 109.67.25.239

  • 3.

    פתחתם לי את התאבון והתמונות ממש מגרות

    ד, 07/09/10 15:13

    וואי הכל נשמע טעים- אני אשמור את המתכונים האלה גם לשאר ימות השנה. תודה

    IP: 109.64.184.107דווח על תגובה זו

  • 2.

    מה בוכרי בלטגן דג בשמן עמוק ???

    איל, 07/09/10 14:58

    זה שאחרי הטיגון מוסיפים שום ופטרוזיליה לא בהכרח הופך את המתכון לבוכרי!!!!
    אגב הבוכרים גם אוכלים גפילטה, רק בלי סוכר!

    IP: 199.203.90.117דווח על תגובה זו

  • 1.

    חריימה זה דג רוטב פלפל אדום ,טעים מאד וחריימה זה בלובית

    האמת+++, 07/09/10 13:42

    אבל כל צפון אפריקה עושים את זה כמו קוסקוס

    IP: 217.132.8.228דווח על תגובה זו