לפני כ 10 חודשים קרה לסושי סמבה משהו לא טוב.
נכנסה מנהלת חדשה שמהתרשמות אישית שלי לא עשתה טוב לעובדים ולמקום.
יש משהו בהתנהגות שלה שהיה ממש לא נעים.
התחיל מתח בין העבודים ואיכות האוכל התחילה לרדת.
זה לא קרה בבת אחת אבל לאט לאט אפשר היה להרגיש את זה. יום אחד ראיתי מגש סושי ענק שהמתין על הבר יותר מ 20 דקות לפני שהוגש.
צריך להבין שמגש כזה ששווה אולי אלף ש''ח מותנה בטריות האוכל. ברגע שהוא מוגש באיחור כזה, חלק מהרכיבים פשוט משנים את הטעם.
היה שם מנהל בר בשם ברק שהוא מקצוען אמיתי ברמה בינלאומית ותאמינו לי שהייתי במקומות טובים. הבחור ניהל את הבר בשקט וביחס מדהים לעובדים והשירות היה תענוג.
לפני משהו כמו חצי שנה ברק עזב וזמן קצר אחרי כן איבדתי עניין והפסקתי להגיע.
גם המסיבות הענקיות שערכו שם כדי להגדיל הכנסות גרמו לאורחים המבוגרים יותר לעזוב מוקדם וזה לא היה נעים במיוחד.