• 10.

    מה זה ''מעוצב באופן סופיסטיקייטד''? זה נשמע לי מונח מתוחכם?! (ל''ת)

    עברית קשה שפה, 07/09/10 18:20

  • 9.

    כתבה או פרסומת

    זהבה, 07/09/10 15:27

    נכון שהכתבה אינה משבחת את כל המנות - ואולי היא אכן מאוזנת מבחינת הביקורת הקולינרית - אבל הסגנון כולו הוא ככתבה שעושה פרסום למסעדה פלצנית = אוכל בינוני במחירים גבוהים.

  • 8.

    סושי? איך אתם אוכלים את הזבל הזה?

    משה, 07/09/10 08:16

    עדיף כבר לאכול קלקר.

  • 7.

    גם אם לא סובלים את סקס והעיר הגדולה

    אלון, 06/09/10 22:07

    המסעדה נהדרת אכלתי לפני שבועייים שם
    והיה מעולה ברמה הכי גבוהה שאפשר
    צודק הכתב כי הסושי לא היה מדהים
    פשוט כי המנות האחרות הרבה יותר טובות ומיוחדות

    חוץ מזה
    הדניס המדובר שווה את כל המחמאות

  • 6.

    היה סביר (ל''ת)

    פליצות, 06/09/10 21:02

  • 5.

    אני מעדיף את השילוב העירקי-סושי עמבה (ל''ת)

    דאוד, 06/09/10 11:31

  • 4.

    מדהים כמה חוסר הבנה בביקורת אחת

    מכירה אותו, 06/09/10 09:20

    ניגירי תפל? סושי לא טוב? כמה אתה מבין בסושי אדון צרפתי? בושה למעריב.

    • וכמה פעמים אפשר לכתוב על אותה מסעדה ??? (ל''ת)

      מיכל, 07/09/10 07:01

  • 3.

    הייתי מבאי המקום הקבועים ונהגתי לשבת על הבר - אבל הפסקתי

    אפי, 06/09/10 08:37

    לפני כ 10 חודשים קרה לסושי סמבה משהו לא טוב.

    נכנסה מנהלת חדשה שמהתרשמות אישית שלי לא עשתה טוב לעובדים ולמקום.

    יש משהו בהתנהגות שלה שהיה ממש לא נעים.

    התחיל מתח בין העבודים ואיכות האוכל התחילה לרדת.

    זה לא קרה בבת אחת אבל לאט לאט אפשר היה להרגיש את זה. יום אחד ראיתי מגש סושי ענק שהמתין על הבר יותר מ 20 דקות לפני שהוגש.

    צריך להבין שמגש כזה ששווה אולי אלף ש''ח מותנה בטריות האוכל. ברגע שהוא מוגש באיחור כזה, חלק מהרכיבים פשוט משנים את הטעם.

    היה שם מנהל בר בשם ברק שהוא מקצוען אמיתי ברמה בינלאומית ותאמינו לי שהייתי במקומות טובים. הבחור ניהל את הבר בשקט וביחס מדהים לעובדים והשירות היה תענוג.

    לפני משהו כמו חצי שנה ברק עזב וזמן קצר אחרי כן איבדתי עניין והפסקתי להגיע.

    גם המסיבות הענקיות שערכו שם כדי להגדיל הכנסות גרמו לאורחים המבוגרים יותר לעזוב מוקדם וזה לא היה נעים במיוחד.

    • פחחחחחחחחחח

      אי שם, 07/09/10 06:05

      זה כל כך ברור שאתה עובד לשעבר שעזב או הועזב בנסיבות מביכות שזה פשוט עצוב.

      • אולי הוא עבד שם אבל אני לא

        מובטל, 07/09/10 10:33

        הייתה ירידה מסויימת לפני כמה חודשים באיכות האוכל.
        גם שמעתי מחבר שביקר והזדעזע מממה שקיבל.
        אני עדיין אוכל אבל עם חשש מסויים כי לא בטוח מה יגיע כל פעם.
        ברמת המחירים הזאת רצוי שתהיה קונסיסטנטיות בין הימים ובין המנות, ומה לעשות שאין כזאת קונסיסטנטיות שם כרגע.

  • 2.

    אני מחזיק בדעה שמר המיסוי צריך להיות על חשבון הבית!

    m, 05/09/10 18:04

    20 שקלים זה ממש מוגזם ובין היקרים. למה לא לצ'פר את הלקוח? הרי מדובר בחומרי גלם זולים עד מאוד!

    מבוסס על התנסותי במסעדות מחוץ לישראל.

  • 1.

    אכלתי-לא נהניתי-יקר ללא פרופורציה-יש רבים טובים יותר (ל''ת)

    me, 05/09/10 16:17