הצרה היחידה היא שמוסיפים שם לכל המאפים והלחמים משפרי אפיה ומשמרים מעדות ה- E-150 ועוד כימיקלים שונים ומשונים...וחבל.
זאת הסיבה, אגב, שהלחמים שלהם רכים ו''שורדים'' כמה ימים..אני מעדיפה לחם טבעי, אומנם קצת פחות אוורירי ורך ומחזיק פחות ימים, אבל יותר בריא - זה בטוח.
כך נראות הכתבות של הגברת הזו, שלדעתי רבים 'נפלו' עקב 'המלצותיה'.
מדור פירסומי פירושו- מישהו משלם על 'המחמאות' הבלתי מסוייגות...
כתבותיה נראות בדיוק כך...דביקות ומדיפות ריח מסויים מאד.
לפחות גילוי נאות...אולי?