• 5.

    כדור הגלידה...חבל על הכסף

    ניצה, 28/08/10 09:18

    יש ברשותי כדור הגלידה (הקטן). כסף שנזרק. צריך לקנות קרח שלא נכנס בקלות (התעסקות) צריך גם להוסיף קרח תוך כדי התהליך. הגלידה שמנונית ולא טעימה. ההתעסקות ארוכה מאד (הרבה יותר מ-20 דקות) לאף אחד אין סבלנות...במחיר הזה אפשר לקנות גלידה נהדרת או להכין במכונה החשמלית...לא לקנות!!!

    IP: 87.69.186.249דווח על תגובה זו

  • 4.

    פאי שוקולד

    Yael, 27/08/10 17:35

    אפשר להסביר בבקשה מה הכוונה בסעיף 6?
    את מה מרפדים?
    תודה

    IP: 64.201.164.225דווח על תגובה זו

    • תשובה

      קונדיטור, 27/08/10 19:14

      מרפדים בנייר פרגמנט את הבצק המרודד שבתוך הקלתית. וממלאים בגרגרי חומוס או שעועית יבשה, על מנת ליצור משקולת, שהבצק לא יתפח. בשפתינו ניקרא - אפייה עיוורת.

      IP: 81.218.136.143 דווח על תגובה זו

    • את הקלתית (הבצק עצמו)

      לי, 27/08/10 19:37

      כדי שלא ישקעו בו גרגרי החומוס או השעועית

      IP: 82.81.116.237 דווח על תגובה זו

  • 3.

    עתיר קלוריות (ל''ת)

    דורית, 27/08/10 16:16


    IP: 84.229.58.132דווח על תגובה זו

  • 2.

    כדור גלידה - לא להתפתות

    אלה, 27/08/10 14:04

    מעבר לעובדה שהכדורים נמכרים בארץ במחיר מופקע - כדור קטן עולה כ 20$ בארה''ב - כדאי לקרוא ביקורות באתרים אמריקאיים על המוצר לפני שקונים. מסתבר שזה לא כזה שוס.
    צריך להכניס המון קרח, יותר ממגש ביתי אחד או שניים. הוא צריך להיות בקוביות קטנות כדי להיכנס - אז צריך לטחון את הקרח בפוד פרוססור. והמשחק בכדור לא כל כך נוח, אז בסוף המבוגרים יושבים ומנערים את הכדור...

    IP: 69.22.214.151דווח על תגובה זו

  • 1.

    8-15 ש''ח ליחידה? נשמע מוגזם לחלוטין.

    גרטל, 27/08/10 13:54

    קאפקייקס או לא קאפקייקס. עוד טרנד מטופש אמריקקי, שאנשים נסחפים אחריו בלי לחשוב בכלל. מה רע בסתם עוגה טעימה מהקונדיטוריה, ששווה למחירן של 2 קאפקייקס? רק שאנשים, כשהם אוכלים אותן, מדמיינים לעצמם שהם במאפיית מגנוליה במנהטן, ולא בדיזנגוף פינת ארלוזורוב.וזה כל הקסם...

    IP: 46.116.171.218דווח על תגובה זו