• 6.

    המרתי את המרגרינה ב130 גר שמן קנולה והשתמשתי בקמח כפרי של שטיבל (ל''ת)

    א, 01/09/10 09:45

  • 5.

    משקל כל הבצק כ 1800 גרם אם נכין לחמניות של 20 גרם כל אחת

    א, 31/08/10 08:50

    נקבל כ 90 לחמניות ולא 20-25!!!!!!

  • 4.

    משקל כל הבצק כ 1800 גרם אם נכין (ל''ת)

    א, 31/08/10 08:49

  • 3.

    האם אפשר להמיר מרגרינה בחמאה? (ל''ת)

    קרן, 29/08/10 08:54

  • 2.

    מה לכל הרוחות חשב זה שרשם כמויות במתכון ?

    אינשם, 28/08/10 22:48

    מאיפה לאדם פשוט מן הישוב שאיננו אופה מקצועי ומן הסתם אין לו משקל בבית , לדעת כמה זה 15 גר' מלח/150 גר'' סוכר ?
    חבל מאד !!!!!

    • באפייה עם בצק שמרים חייבים דיוק - לכן המידות בגרמים

      עינת, 28/08/10 23:10

      זה לא בישול בה פחות משנה אם אתה משתמש בכוס של 200 מ''ל או 250 מ''ל ...יש משקלים זולים שעולים כ50 ש''ח, זה בסיסי היום בכל מטבח

      • יש טבלאות המרה. יש מתכונים מצויינים במידות נפח ביתיות.

        אופה בלי פוזות, 29/08/10 13:50

        גם באפיה לא חייבים לאפות בגרמים,
        למרות שזה מאוד נעים מבחינת ''פוזה''

  • 1.

    לא בריא!!!

    א, 28/08/10 11:50

    תפסיקו כבר לעודד צריכת מאכלי זבל.
    בימינו כמעט כל מבוגר מקבל מחלת סכרת,
    שבשלב מסויים כבר מגיעה לדרגה שצריך להזריק אינסולין.

    מאכלים עם קמח לבן+סוכר מעודדים את המחלה הזו!

    • אפשר להציע משהו מקמח מלא וללא סוכר

      רוז, 28/08/10 14:06

      יש לחמים נפלאים מקמחים מלאים, או משיפון. פרוסת לחם כזו עם ריבה ללא תוספת סוכר, או סירופ אגבה - גם טעים וגם בריא.