• 9.

    טעים בטירוף

    פיליפינים, 18/08/13 04:44

    ממש טעים רק להוסיף עוד קצת סוכר ולדעתי תמצית מזהר הולכת הרבה יותר טוב.
    חובה לקלות קוקוס במחבת יבשה אש בינונית לכמה דקות עד שיש ריח מטורף וצבע זהוב. מפזרים על המלבי פשוט מהיר וממש טעים!

    IP: 114.108.236.124דווח על תגובה זו

  • 8.

    יש בחנויות חלב קוקוס וקרם קוקוס

    שירלי, 05/11/10 08:48

    מה מהם צריך פה?

    IP: 77.124.71.30

  • 7.

    נראה טוב! אני גם לא צורכת מוצרי חלב וחלב קוקוס זאת אופציה מצוינת. (ל''ת)

    שני, 22/09/10 19:29


    IP: 82.81.105.230דווח על תגובה זו

  • 6.

    חלב קוקוס תוצרת בית

    גלילית, 23/08/10 11:56

    כתבה נחמדה, ואני מציעה צעד קדימה, להכין חלב קוקוס בבית, כפי שאני עושה, ונהנית.
    פרטים מלאים באתר TZUNA.ORG

    IP: 93.172.139.142דווח על תגובה זו

  • 5.

    מה אפשר לשים במקום מי הדרים...??? משהו פשוט שאוכל להשיג במקסיקו... (ל''ת)

    קרן, 20/08/10 00:46


    IP: 201.103.141.235דווח על תגובה זו

    • קרן,

      שחר, 20/08/10 17:32

      את יכולה לשים תמצית וניל (או גרגרים מתרמיל) או תמצית שקדים אם את אוהבת, אפשר גם לתבל בקינמון. לא הייתי אף פעם במקסיקו, אבל אולי יש תמציות פרחים אחרות שמתאימות למתוקים

      IP: 212.116.189.97 דווח על תגובה זו

      • מקסיקו

        ארז, 21/08/10 00:20

        היי קרני
        אפשר למצוא בסיטי בטוח מי זהר אצל הים תיכוניים/ערביים או מי ורדים שגם המקסיקנים משתמשים בהם
        בואו למושבוצ מלבי עלי

        IP: 84.228.233.219 דווח על תגובה זו

  • 4.

    הערה לכותבת (וגם לעורך/עורכת הלא קפדניים)

    בשלן ותיק, 19/08/10 02:40

    מעולם לא פגשתי את המונח ''ספל'' כמידה לבישול או לאפיה.
    יש כוס, יש משקל, יש מידות נפח אבל אין ספל.
    יש לי ספלים בנפחים שונים - באיזה מהם לבחור?
    רצוי שתצמדי למידות ולמונחים המקובלים, עד אז אאלץ להתאפק ולא להכין מלבי.

    IP: 93.173.179.191

    • בשלן,

      שחר, 20/08/10 17:34

      כוס: 200 מ''ל, ספל 250 מ''ל.
      ככה זה בדרך כלל,
      אבל אני אקבל את ההערה ולהבא אוסיף מידת נפח

      IP: 212.116.189.97 דווח על תגובה זו

  • 3.

    הזכרת לי טעם שפעם אהבתי. תודה על המתכון! (ל''ת)

    ענבר, 18/08/10 15:23


    IP: 68.193.22.89דווח על תגובה זו

  • 2.

    יש חלב קוקוס דל שומן - רק 5.7 אחוז במקום 14-15. פחית ורודה

    מבשלת, 18/08/10 12:22

    עולה בין 4 ל-5 שקלים - תלוי בחנות. 5 בחצי חינם ופחות מ-4 בעדן טבע. סתם רציתי שתדעי.

    IP: 84.229.28.11דווח על תגובה זו

    • הי מבשלת

      שחר, 18/08/10 13:42

      תודה, לא הכרתי את המוצר הדל. זה חלב קוקוס טהור או עם מרכיבים נוספים?

      IP: 212.116.189.165 דווח על תגובה זו

      • הי שחר, כל סוגי חלב הקוקוס מכילים חומר משמר בצורה זו או אחרת

        איריס, 18/08/10 18:03

        אם את רוצה מוצר טהור, נסי להכינו לבד. קל מאוד: קונים אגוז קוקוס, מבקעים אותו, מוציאים את הלבן שלו ושמים בבלנדר עם מים, אחרי שזה ניטחן טוב עם המים מיתקבל חלב קוקוס טיבעי, ממש כמו בהודו ותאילנד.

        לבריאות

        IP: 71.246.243.84 דווח על תגובה זו

        • הי איריס

          שחר, 18/08/10 18:23

          ברור שלהכין לבד זאת האופציה הבריאה ביותר.
          אבל בהנחה שהיצרן דובר אמת, בחלב קוקוס בקרטונית יש קוקוס בלבד (גם מרגישים את ההבדל בטעם)

          IP: 212.116.189.97 דווח על תגובה זו

  • 1.

    איפה אפשר להשיג חלב קוקוס בקרטונית?

    עדי, 18/08/10 10:40

    לא נתקלתי בזה אף פעם
    וגם תודה על המתכון והסיפורים על הקוקוס
    תמיד כיף לקרוא אותך

    IP: 85.64.157.81דווח על תגובה זו

    • הי עדי,

      שחר, 18/08/10 13:41

      חלב קוקוס בקרטונית יש בחנויות טבע ויצא לי להיתקל בזה גם בסופרמרקט רגיל

      IP: 212.116.189.165 דווח על תגובה זו