• 7.

    התביישתי להיות נוכח בארוע כשרונן דברת בלוך הופיע כשף

    אלון גונן: שף, 17/08/10 19:02

    צר לי על מארגני הארוע ומערכת יחסי הציבור שלהם על שהזמינו את רונן דברת בלוך כחלק מפורום השפים שהגיעו. הרי לא ייתכן שהוא מוזמן כשף סלב. לא ייתכן שהוא עדין חייב כסף לעובדיו אשר הושפלו על ידו ובריחתו המתוקשרת גרמה לרובם חובות כבדים. לא שף ולא סלב.
    אם הייתי יודע שאתה מגיע הייתי מדיר רגלי מהאולם.
    אנו כשפים קודם כל אחראים על עובדינו ,ספקינו ולקחותינו. אחרי מה שעשית אתה לא רשאי להשתמש בתואר שף. אתה מבייש את המקצוע.
    אלון גונן

    • כל הכבוד על האומץ לומר זאת בפומבי

      דרור בן עמי, 24/09/10 00:28

      כל הכבוד לשף אלון גונן שזו לא פעם ראשונה שלו שהוא אומר דברים באופן ישיר ולא משתמע .
      רונן דברת בלוך אכן מבייש את המקצוע שלנו.

    • אירוע מצחיק

      דמי קולו, 04/10/10 02:27

      משתתפים מצחיקים וכתב חובבן ומצחיק, שמן ובו אחוז השומן גבוהה

  • 6.

    אפשר גם קצת טחינה ועמבה ... למה לא אם שמן זית כן ? (ל''ת)

    גלידת מוסול ., 09/08/10 20:59

  • 5.

    איך אתה עושה את זה??

    נועם דרומי, 08/08/10 16:03

    שחר דבח איך אתה תמיד מצליח להפתיע זו דוגמא ברורה של כריזמה וכח רצון

    מדהים
    התהילה שייכת לאמיצים!!!

    כל הכבוד

    • אפשר לחשוב שהוא טיפס לפתסגת האוורסט! כולה כתבה על טעימת שמן (ל''ת)

      גם חברים טובים יכולים לעשות שירות גרוע. תרגיעו., 09/08/10 07:41

      • אוורסט שמוורסט

        נועם דרומי, 09/08/10 11:25

        קודם כל אני לא מכיר את שחר באופן אישי

        אני רק מפרגן לו

        קנאי...גם לך לא יזיק

        • אם אתה לא מכיר אותו, אז התגובה שלך עוד יותר מוזרה ותמוהה... (ל''ת)

          ''התהילה שייכת לאמיצים''??. חחחחחח, 09/08/10 21:28

  • 4.

    אין כמו שמן זית שמריח ובעל טעם כבד וייחודי

    לא לשמנים עדינים וחסרי ייחוד, 08/08/10 15:18

    אני קונה שמני זית ''כבדים'', בעלי צבע הקרוב לירוק. הטעם עז ונפלא והארומה בשמיים. מתשמשת בזה לבישול, טיגון ותיבול (הכל חוץ מאפיה).
    כל השאר, חבל על הזמן והכסף

  • 3.

    אבל עם שמן חמניות, ואז גם מוסיפים גרעיני חמניות (ל''ת)

    גלידה עם שמן, נהוג באוסטריה...מעדן !!!, 08/08/10 13:23

  • 2.

    שמן מנבלי הטעם הישראלי

    קוביקה, 08/08/10 11:51

    אם אתה כותב ששמן זית מנבלי חסר טעם וריח לא למדת כלום מהסדנה .השמן שמופק ממנו הוא הכי קרוב לישראלי המצוי ,לא חריף כמו הסורי ומלא ארומה תבדוק

    • מה שכתוב נכון!!

      אסף, 08/08/10 14:47

      אני הייתי כמה וכמה פעמים בטעימות וכן אין לו איח ואין לו טעם

      אחרי שתהיה בסדנא תגיד את דעתך

      שחר הוא איש מקצוע תקשיב ותלמד

      אסף

  • 1.

    לפחות תתן מתכון לגלידה עם שמן זית, לא כזו שסתם שופכים עליה שמן מלמעלה (ל''ת)

    ולא כל השפים עלו לירושלים - חלקם הגדול ירושלמים!, 08/08/10 09:50

    • לפעמים השתיקה יפה!!!

      נורית אמסלם, 08/08/10 14:59

      הוא כותב שהוא יכול לתת מתכון של שמן זית וגלידה אך בחר לתת מתכון פשוט וטעים של גלידה ועליה שמן זית


      דרך אגב שחר..מנה אליפות

      • לפעמים השתיקה באמת יפה (ל''ת)

        כמה חבל שאת לא שותקת, 09/08/10 08:56