• 17.

    זה נשמע לי בריא ונקי. איפה קונים? (ל''ת)

    סיגלית, 29/12/10 17:00

  • 16.

    מייגע, ארוך ומשעמם (ל''ת)

    גל, 11/08/10 05:52

  • 15.

    מה לא הבנתם ?? זו שיטת בישול כבר לא חדשה

    פודית, 08/08/10 14:22

    איזה תגובות...
    יכול להיות שאנשים קוראים את הכתבה ללא הבנת הנקרא?
    זו שיטת בישול חדשנית שקיימת בעולם בעשור האחרון. ויש לי לחדש ...כל מי שמוציא את האף מהבית והולך למסעדות ומזמין פרגית במרינדה, דג בעשבי תיבול או סטייק פילה נוסח אנעריף....מקבל את כל אלה בבישול בוואקום כבר לפחות בשנה וחצי האחרונות בארץ.
    אז בישול בוואקום זו הצעקה האחרונה! פעם זה היה תנור. אח''כ גז ואז בא המיקרוגל והקימו צעקה. אז מי שרוצה מוזמן ללכת לבשל במדורה בחצר ומי שמתקדם כדאי שיתרגל כי זו השיטה החדשה שתכנס לכל בית ובסוף כנראה גם לשלכם.

    • ממש לא מהעשור האחרון. בצרפת מבשלים עם הזוועה הזו כבר יותר מ-20 שנה (ל''ת)

      מצוין לשמירת מזון, מגעיל בבישול., 09/08/10 07:49

  • 14.

    כתבת מוצלחת ומעניינת, אם כי לא התלהבתי מהשיטה (ל''ת)

    פודי, 08/08/10 13:28

  • 13.

    תיקון קל

    גסטרו, 08/08/10 13:06

    המילה הנכונה זה ראקציית מילארד.חום+לחות+סוכר+אמינו אסיד=טעם משגע גם בלחם גם בבשר

  • 12.

    מגניב (ל''ת)

    עמיתוש, 08/08/10 06:46

  • 11.

    ממשיכים להצמיד פלסטיק למזון שלנו

    טיטס, 08/08/10 06:35

    חשבתי שהנושא של החומרים המסרטנים הנמצאים בפלסטיק,
    כמו גם התופעה הנירחבת בסין של הגדלת נפח של מזון לבן ע''י הכנסת מלמין (סוג של פלסטיק),
    יעורר מודעות לסכנות בהצמדת פלסטיק למזון שאנו אוכלים.

    אבל כנראה האנושות עוד לא למדו את הלקח מפרשת גילוי החומרים הרדיו-אקטיבים.

    אז בתחילת הדרך אנשים היו מוקסמים הזוהר הקורן מחומרים חדשים, אך לא ידעו על הסכנות האיומות שלהם...
    למשל סרטן חלל הפה...

  • 10.

    VERY RISKY

    EC, 08/08/10 06:33

    it was actually banned in nyc by health department

    and if restaurant want to use it they must go through a course and get a special permit

    so be ware!

  • 9.

    לצלם הדגול: בפעם הבאה, אנא, לפחות תבחר מישהו עם ידים קצת יותר אסתטיות (ל''ת)

    האצבעות הצהובות, הציפורניים האכולות, השיערות-מגעיל, 08/08/10 03:02

    • חבל שג'ורג' קוסטנזה כבר לא יכול להיות דוגמן הידיים. (ל''ת)

      רחל רז, 08/08/10 11:49

      • חחחח אכן אכן... (ל''ת)

        לולי אחז במגהץ, המסכן, יכול היה לדגמן כאן, 09/08/10 07:45

    • מה שהידיים האלו יודעות לעשות !! ..... אם רק היית יודע !!! (ל''ת)

      שירה, 08/08/10 15:20

      • שיעשו מה שהן יודעות לעשות בבית, למה לא (ל''ת)

        לא אצלי כל מסך המחשב. ברררררררר, 09/08/10 07:46

  • 8.

    יאיר....לא חבל על הכסף שלך....זה לא ילך איתנו אנחנו אוהבים אוכל אמיתי. (ל''ת)

    עצבנית, 07/08/10 21:46

  • 7.

    כבר מזמן לא הונפק מוצר שמשחרר עוד פלסטיק לסביבה (ל''ת)

    וואלה יופי, 07/08/10 21:33

    • הוצאת לי את המילים מהפה. (ל''ת)

      באמת זה מה שאנחנו צריכים לקידום תעשיית הניילונים., 08/08/10 00:27

    • והחימום של הפלסטיק, מה הוא משחרר? קצת נפט לתוך גופינו (ל''ת)

      לא חשוב הבריאות והסביבה, העיקר הכסף, 08/08/10 03:53

  • 6.

    מילים,מילים,מילים. כל מה שדרש לכתוב נציג המכירות...

    ואקומיסט, 07/08/10 21:19

    אם היה אפשר לכתוב את כל הבבל''ט שנכתב בשלוש-ארבע שורות - דיינו.
    אולי היינו אפילו מתפתים להגדיל את השיש במטבח עבור המפלצת...
    ממליץ : פִתחי מסעדת ואקום - נבוא לטעום.

    • סיפור אמיתי: הוזמנתי למסעדה של רמזי בניו יורק. הגיעה מנת דג מעטורת

      בתפוחי אדמה. הכל היה פשוט מגעיל ובטעם פלסטיק., 08/08/10 03:05

      לא הבנתי איך זה יכול להיות. חזרתי הביתה, בדקתי קצת על השף ומסתבר שהוא מאמין גדול בשיטת הוואקום המתוארת לעיל.ואז הבנתי...

      אז אחסוך לך מראש את הטרחה והכסף - זה פשוט זוועה. לא מומלץ ולא אכיל.

      מזל, מזל גדול שלא הייתי צריך לשלם על המנה הזו בעצמי (שחיטה של $50). לפחות זה.

  • 5.

    בשקית מסרטנת

    משה, 07/08/10 21:18

    אבל היא טובה למי שמוכר אותה

  • 4.

    יאללה לכו תנוחו... (ל''ת)

    שימון, 07/08/10 21:04

  • 3.

    החומר שמשחררת השקית אל האוכל הוא רעל נטו. בתיאבון

    יערה, 07/08/10 18:40

    עוד כמה שנים יגלו את זה ותבינו כמה פלסטיק יש בגופכם. להנאתכם.

    אני מה איכפת לי- פחות בני אדם בעולם- יותר משאבים לי.

    • לי דווקא אכפת, כי במיסים שלי אני צריך לממן את הטיפולים הרפואיים של (ל''ת)

      האווילים האלה שממתעקשים לבשל את האוכל בשקית פלסטיק, 07/08/10 21:26

  • 2.

    יחצנות נטו

    שולה, 07/08/10 12:48

    כתבת של יחסי ציבור ליבואן. איך זה שלא כתבת כמה עולים הואקומים, הקרפדות ושקיות הפלסטיק? זה כנראה מתאים לאלפיון העליון שבלאו הכי אוכלים במסעדות היקרניות

    • לגמרי צודקת - הפייינברג הזה פתאום מפציע בכל מקום אפשרי. אין דרך לפחות (ל''ת)

      עם כל המכונות ההזויות שלו. פשוט גועל נפש., 07/08/10 21:27

      • ''הפיינברג הזה'' הוא אחד השפים היותר מעולים ובנוסף

        דורית, 08/08/10 14:19

        אדם מקסים.
        המכשירים שהוא מביא לארץ הם הטופ בתחום הקולינריה.
        לא ברור מאיפה שלפת את כל הרעל שלך... כל כך קל לעלוב באדם טוב כשאתה אנונימי.

        • נו, ו''דורית'' זה לא אנונימי? (ל''ת)

          רעלן מצוי, 09/08/10 07:47

  • 1.

    כן, לבשל בתוך שקית ניילון. ממש ממש טעים ובריא... (ל''ת)

    ואיזה כתבת חפירות! משעממת טיכו., 07/08/10 09:38

    • הכתבה רהוטה ומשעשעת (ל''ת)

      תנסי לקרוא שוב כשיגמר המחזור, 07/08/10 21:43

      • איזה תגובה שוביניסטית ואף טיפשית -

        כי הרי העצבים באים לפני המחזור ולא במהלכו, 08/08/10 02:59

        אבל אתה בטח איזה חננת מחשבים שלא יודע הרבה על נשים. נכון חמוד?