• 8.

    זה נאמר UMAI, אבל מלבד זה, הכתבה טובה : )

    ANU, 07/11/10 00:35

    בתור טבעונאצית אדוקה, סייטאן זה אחד הדברים שעושים את הארוחה : )
    לא בגלל שזה טעים במיוחד, אלא זה פשוט ממלא את החלק החסר בתזונה שבדרך כלל מרגישה כמו לשתות כוס מים.

  • 7.

    תחליטו יותר בריא ללא גלוטן או מסה של גלוטן כמו בסייטן? (ל''ת)

    מנסה לאכול בריא, 01/08/10 15:36

    • מניסיון, לא כדאי לך לאכול סייטן. מדובר בכמות גדולה מדי של גלוטן (ל''ת)

      ממש ממש לא מומלץ., 01/08/10 22:25

  • 6.

    אז עכשיו הגלוטן המושמץ כל כך הוא ''חלבון איכותי''? (ל''ת)

    מוזר מאוד, 31/07/10 20:51

  • 5.

    Saitan

    מאוד פשוט אך לוקח זמן,, 30/07/10 14:37

    מאוד פשוט אך לוקח זמן, 1.לעשות בצק משני קילו קמח מלא. 2. שוטפים עם מיים ולשים עד שנשאר רק הגלוטן,3. מבשלים במיים עם תבלינים, 4. מתגנים עם בצל ושום או בשיל בטנור וכו. ביוטיוב יש הרבה סרטונים

  • 4.

    הסייטן הוא פשוט גוש של גלוטן, ורבים , גם מי שלא רגישים לגלוטן מגיבים

    אליו ממש ממש לא טוב. ראו הוזהרתם, 30/07/10 01:34

    אין שום דבר חיובי או בריא בלקחת רק את החלבון שבחיטה ולעבד אותו.מדובר בכמות גדולה מאוד של החלבון הזה, שגופו של גם מי שלא חולה בצליאק מתקשה לפרק ולעכל.

    הבעיה ידועה ולא ברור למה הכותבת, שכל כך נרתעת מלקטוז, למשל, לא טורחת לציין זאת.

    מונסודיום גלוטמט הוא חומר טבעי שנמצא בפטריות, עגבניות ועוד ואפשר לצרוך אותו בכמויות מתונות ללא בעיה - אם מישהו כה משתוקק ל''אוממי''.

  • 3.

    מכירה את זה.... הילדים שלי ממש זללו את המעורב ירושלמי שבסידרה (ל''ת)

    זורו, 29/07/10 21:11

  • 2.

    Make your self

    SLR, 29/07/10 14:19

    מאוד פשוט לעשות סייטן, רצוי מקמח מלא

    • זה המון עבודה להכין בבית

      מיכל, 29/07/10 19:00

      ממש לא קל להכין בבית ניסיתי....

    • איך עושים?

      רוצים מתכון, 29/07/10 19:32

      +
      תודה מראש!!

  • 1.

    יש סייטן קפוא בטעמי שווארמה, או מעורב ירושלמי

    לין, 29/07/10 12:54

    או שאר טעמים, וכשמתבוננים ברשימת המרכיבים מסתבר שהבריאות משם והלאה. כמויות נתרן שערוייתיות.