• 16.

    חוויה!

    שקד, 29/07/10 15:00

    נשמע חוויתי ביותר ולא הייתי מתנגדת ללכת לאכול במסעדה הזו:)

  • 15.

    תמונות

    אלמוג ישראלי, 29/07/10 03:24

    אשמח אם תפרסם עוד תמונות מנומה או אפילו תרחיב על המסעדה

    כתיבה מעולה חוויה של פעם בחיים
    תמשיך להתקדם

    אלמוג

  • 14.

    אליפות

    דרור זמיר, 28/07/10 01:48

    איזוו יוזמה לכתוב כתבה כזו איזה אומץ לא לפחד לספר בידיעה שיש מלא אנשים שרוצים לקלקל לך את מה שאתה בונה

    תמשיך ככה, אוהב את הכתיבה שלך

    מלך!!!

  • 13.

    גאווה!!

    ש, 28/07/10 01:48

    כולי קנאה...
    איזה כיף לך שחר, חוויה ענקית!!!
    תיאורים כייפים!!

  • 12.

    מתכונים

    אמנון יניב, 27/07/10 10:17

    שף יקר, אם תוכל לכתוב באתר בהמשך מתכונים שלך ודברים מעניינים לקיץ אשמח מאוד

    בתודה והערכה רבה

    אמנון.י

  • 11.

    מעניין

    רותי, 26/07/10 16:06

    שמחתי לדעת שבימינו יש עוד צעירים מוכשרים ששואפים לטוב ביותר שמחתי מאוד לקרוא את הכתבה זה הרגיש לי מאוד אמיתי

    עכשיו כשאני אגיע למסעדת מסה אבקש שיקראו לך ואז אני אוכל להגיד שאני מכירה את הטבח המוכשר והחמוד:)

  • 10.

    שטבע פוגש את הצלחת

    משה ביטון, 26/07/10 14:28

    שחוזרים למקור הטבעי של האוכל שהוא הטבע. כי האדם בהתחלה היה שמחוני זה הופך ליהות השילוב המושלם בין מה שקיים היום לבין עבר בטוח ששחר יחבר בין שני העולמות הללווזהו מפגש שמשאיר הרבה מקום לדימיון.
    אני בטוח שתעשה מה שילוב הזה המון מטעמים טעימים וחדשים.

  • 9.

    התרגשתי!!!

    אסנת גלבוע, 26/07/10 13:38

    פשוט מרגש לראות בחור צעיר עם כריזמה שאפתנות יכולת וכל מה שצריך

    המשך ככה גאים בך

    ובטוחים שנשמע עליך בעתיד

  • 8.

    איזו חוויה מדהימה

    נאוה, 26/07/10 09:39

    נשמע שזו חוויה יוצאת מן הכלל והתנסות יחידה במינה. בכתיבה שלך גרמה לי להרגיש ממש כאילו אני הייתי שם.

    שחר, אתה טבח מוכשר ואדם נפלא,
    אני בטוחה שעוד תגיע רחוק.

  • 7.

    גם פלצנות וגם גועל נפש (ל''ת)

    מןקי, 26/07/10 08:36

  • 6.

    אני מחזיק ממך גבר

    ליאור בן נפתלי, 26/07/10 02:46

    כיף לראות אותך נלחם וממשיך לעבוד קשה:)
    אני אוהב את מסה מבחינת מסעדה אך שאלתי היא מה בחור כמוך עושה עדיין שם תעבור הלאה תמשיך לעבוד קשה

    המון הצלחה
    ליאור:)

  • 5.

    אתה מלך!!

    רינה רודן, 26/07/10 01:02

    דבר ראשון לכל האנשים בסתם רוצים להוציא קיטור, זה לא פה!!
    כל דבר ודבר שנאמר פה הינו אמת לאמיתה ונאמר על ידי אדם שיודע דבר אחד או שניים יותר מהרבה אנשים שמגיבים פה..
    בכל מקרה שחריקו נשמה!! אתה יודע שאני מעריכה אותך בתור אדם בצורה מטורפת.. ואני ממש ממש גאה בך!! אתה אחד למליון!!!
    הטיול נשמע ממש כיף!!

    שיהיה לך המון המון המון בהצלחה אני סומכת עליך שאתה תגיע לגדולות!! אתה בדרך הנכונה!!!

  • 4.

    בחיאת שחר...

    משה רבינו, 25/07/10 17:57

    עד עכשיו לא קלטת את הבדיחה עם המים מהעץ?
    בחיאת דבח, לא קולט שעבדו עליכם?
    ֿ
    ענק... הגריקן הזה והברז מהעץ
    מה נסגר איתך בן אדם!

    • יש מים מעצים

      אסף דניאל, 25/07/10 21:27

      כן כן הוא צודק ביערות דנמרק מוציאים מים טבעיים מעצים קראתי וראיתי תוכנית על זה

      אז אם אתם לא מבינים ולא מכירים תפסיקו אתם להגיד שטויות

      אחלה יום ואחלה שחר

  • 3.

    כל הכבוד ודי לקנאות!!!!!

    נעמה גפני, 25/07/10 17:25

    מלך!!!!!!!!!!!!

  • 2.

    פלצנות !!!

    חיים, 25/07/10 16:03

    פלצנות !!!

  • 1.

    כמה פלסף בכתבה אחת

    שבעה משטויות, 25/07/10 16:02

    majoran הוא מיורן, או בעברית אזובית: צמח תבלין שזנים מסוימים שלו יש גם בארץ. לא צריך להתייחס אליו כאל ''פרח לב הזהב''...

    אם יש למשהו טעם של נקה 7 - לא מתבלים בו, מתקלחים בו...

    אין ''גלון של חמישה ליטר''. גלון הוא מידה - בבריטניה זה מקביל ל-4.5 ליטר, בארה''ב ל-3.25. בד''כ, בניסיון ליצור אחידות, מתייחסים לזה בארץ כאל 4 ליטר. מאיפה דבח הטבח הוציא חמישה, רק הוא והלחם-אחיד-במעטפת-פוזה שלו יודעים...

    • יש 5 ליטר

      נמרוד אזולאי, 25/07/10 17:16

      גם אני טבח, וגם אני הייתי במספר מסעדות באירופה

      קודם כל מי כבודו??

      דבר שני שמתכוונים לגלון 5 ליטר מתכוונים ל גלון של 4.5 מה אתה עושה סיפור??? על חצי ליטר? גם שאני הייתי בשוודיה דיברו על גלון = 5 ליטר אז מספיק עם השטויות האלו

      נ.ב בחיים לא ראיתי מישהו מתקלח עם צמח אם אתה הראשון אז בכיף תעשה כתבה על זה

      ואם יש לך כל כך מה להגיד סע לנומה נראה אותך!!!

      אם כתבה זו אני יכול להגיד משהו..איני מכיר אותך שחר אך כל הכבוד על המוטיבציה והרצון בהצלחה