• 8.

    טוב שהתעוררתם עכשיו, באמצע שנת 2010. איפה הייתם כל העשור וחצי האחרונים

    ירון, 28/07/10 11:59

    ? תחליפו את הכתבת שלכם, היא לא חיה את התחום.

  • 7.

    אצלנו בפיתה מיקס

    היהודי הנודד, 21/07/10 07:56

    ברוז ביי ליד בונדיי ביץ' שבמטרופולין סידני, אוסטרליה - גם יש אחלה מטבח פתוח!

  • 6.

    וכו-לם למעשה מצטטים (או מעתיקים) את המסעדות של סר.ט.קונראן בחו''ל...

    מיאו, 20/07/10 03:59

    ומה שהכי מדהים זה שהם אפילו לא התעמקו במקור
    אלא פשוט לקחו אלמנטים באוםן שטחי.
    סיר טרנס קונראן קיבל תואר אצולה על מה
    שעשה עבור העיצוב והמטבח באנגליה.
    הוא הקים את רשת Habitat ופתח המון מסעדות
    שלכל אחת מהן יש חיקויים רבים.
    פרסם עשרות ספרים, רק אחד מהם תורגם לעברית
    למיטב ידיעתי (''ספר הבית'') והוא דווקא הפחות טוב שלו.
    לא נתקלתי בשום כתבה עליו בארץ, בעוד שעל
    קטנים ממנו כתבו הרבה.

  • 5.

    אני דווקא רוצה פינוק

    פיינשמקרית, 18/07/10 23:46

    כלים מלוכלכים, עגבניות בקערה וחבילות ירקות יש לי בבית. ריחות באים מהשכנה ואינם נעימים לי. אני רוצה דווקא להיבדל מההכנות, לא רוצה לראות מי מכין, לא רוצה להריח ריחות של מזון של אחרים במסעדה בעת הכנתו. רוצה מקסימום שקט, אוכל טעים, כשלא מתרוצצים ומבשלים סביבי.

  • 4.

    אוי, באמת, איפה אתם חיים?! קיים אצלנו כבר עשור לפחות!

    גל, 17/07/10 01:59

    למה נותנים לחובבנים לכתוה?

  • 3.

    מחניודה מסעדה מופלאה (ל''ת)

    gיא, 15/07/10 20:08

  • 2.

    זה ממש טרנד קלאסי וקונספט ושואו ומה לא

    שומר השפה, 15/07/10 19:38

    לזה קוראים כתבה פלצנית

  • 1.

    אתם אכן מדינת עולם שלישי,ה''טרנד'' קיים לפחות....

    שף ניקולאי, 15/07/10 19:20

    20 שנה בכל מקום אחר בעולם חוץ מהביצה הקטנה
    ןהעלובה שלכם !!!