• 13.

    שפרעם מס פלפון 0522985994

    םברה ניזר, 10/10/11 12:32

    אני מענין 1 מתקונים 2 מכונה למלוי בשר

    IP: 46.116.161.208דווח על תגובה זו

  • 12.

    מוכשרים ברמות

    מושמוש, 13/07/10 17:33

    אחלה רעיון. אחלה ביצוע. אכלנו. נהננו. נחזור שוב

    IP: 94.159.246.219דווח על תגובה זו

  • 11.

    גם אני ביקרתי

    ליליאן, 13/07/10 17:02

    היה ממש מוצלח.
    במיוחד נהניתי מהלימונדה המיוחדת שהם מכינים במקום ומגוון הסוגי המקסים של הנקניקיות.

    IP: 85.64.14.73דווח על תגובה זו

  • 10.

    הבעיה בנקנקיות התעשייתיות

    ג, 13/07/10 15:17

    היא לא רק תוספת של מונסדיום, אלא גם מרכיבים מזעזעים אחרים כדוגמת ניטרטים, פוספטים, שומנים ובשר נחות.
    בשורת הנקנקיות האיכותיות הגיעה לישראל כבר די מזמן (יש כמה מקומות ויצרנים קטנים ואיכותיים כדוגמת אלן טלמור). בכל מקרה, שיהיה בהצלחה - רק מה זה השם הנוראי והלא תקשורתי הזה?

    IP: 85.65.60.15דווח על תגובה זו

    • אלן טלמור- יצרן איכותי ואיש ניפלא (ל''ת)

      מישהי?, 14/07/10 07:31


      IP: 79.181.31.193 דווח על תגובה זו

  • 9.

    נקניקיות כפורנו

    פיני, 13/07/10 13:45

    דנה חביבתי
    א. מונסניום גלטומט זה חומר שפותח את בלוטות הטעם ואינו חומר משמר
    ב. הנקניקיות מזכירות לך פורנו? נו באמת

    IP: 89.139.43.142דווח על תגובה זו

  • 8.

    אני המצאתי את העבה והזקורה. עוד במרץ 1952 כשהייתי נערה רכה בשנים. (ל''ת)

    שולה א כפר שמריהו, 13/07/10 12:20


    IP: 85.65.24.208דווח על תגובה זו

  • 7.

    דנה זה מה שאומר,אכלת וקיבלת את כל ה.......ז (ל''ת)

    חוזליטו, 13/07/10 11:57


    IP: 79.178.116.94דווח על תגובה זו

  • 6.

    יש גם נקניקיות ללא ציפוי,רוב הנקניקיות הקפואות מגיעות לצרכן כשהן בלי

    יוני, 13/07/10 11:19

    ציפוי,פשוט מבשלים אותן (בתוך הציפוי) במפעל ואז מורידים אותו(זה ציפוי לא אכיל שנועד להחזיק את תוכן הנקניקייה בזמן הבישול).

    אין שום דבר רע במונוסודיום גלוטמט,הוא בסה''כ מגביר ומשפר טעם ואלא אם כן תאכלו מאות מאות נקניקיות ביום לא יקרה לכם כלום(כמובן שאם תאכלו מאות נקניקיות אתם תמותו כי הגוף לא יכול להתמודד עם כזאת כמות של אוכל).

    IP: 77.127.26.251דווח על תגובה זו

  • 5.

    מה? צחי איראני הפך ליצרן נקניקיות? איזה קטע... לפחות עושה עם עצמו משהו (ל''ת)

    ג'ימי פנדריקס, 13/07/10 11:04


    IP: 79.180.70.111דווח על תגובה זו

  • 4.

    בהחלט מקום ראוי

    avat, 13/07/10 06:06

    החברה האלה מקצועיים ויצירתיים, גם במרקי החורף וגם בנקניקיות.
    ביקרנו ונהננו
    תודה

    IP: 77.124.194.118דווח על תגובה זו

  • 3.

    החומר המשמר מונוסדיום גלוטומט

    גדעון, 13/07/10 00:29

    ''לנקניקיות מכניסים את החומר המשמר מונוסדיום גלוטומט, שעל חסרונותיו אין צורך להרחיב.''
    ידידי המלומד, גלוטמט יכול בהחלט להזיק, אבל חומר משמר הוא לא. אולי באמת כדאי שלא תרחיב

    IP: 79.181.37.29דווח על תגובה זו

    • מהיכן ההמצאה שמונוסודיום משמר? (ל''ת)

      avat, 13/07/10 06:04


      IP: 77.124.194.118 דווח על תגובה זו

    • ומה עם הניטראטים והפוספטים שמכניסים לנקניקיות + הרבה מאוד שומן מהחי (ל''ת)

      ביולוג, 13/07/10 09:41


      IP: 192.115.248.2 דווח על תגובה זו

    • נכון מאוד.!!!! רק משפר טעם...שימור זה פוספטים ומלח... (ל''ת)

      יוסי כהן פרנקפורט, 13/07/10 11:59


      IP: 118.71.33.21 דווח על תגובה זו

      • למה שדנה תבין מה זה היא לא מבינהה באוכל

        נקניקנור, 15/07/10 22:35

        אין לי מושג מי נתן לדנה הזאת להיות כתבת קולינאריהכ היא לא מבינה באוכל בכלל
        משכתבת קומוניקטים

        IP: 84.109.237.165 דווח על תגובה זו

  • 2.

    טעים ואדיב

    גרגרן, 12/07/10 23:08

    ביקרתי במקום, טעים ומלא יצירתיות! עליי לציין את היחס האדיב שקיבלנו מקובי. קפיצה קטנה לחו''ל!

    IP: 84.228.163.253דווח על תגובה זו

  • 1.

    כשרות

    נקניקן, 12/07/10 22:17

    יש לנו שלוש שניות בערך לפני שיתחילו כאן לצעוק מה עם הכשרות. העניין העצוב באמת הוא שנקניקיות העוף בzuppadogz מעולות, אבל דבר כזה בחיים לא יקרה במקומות הכשרים. שם מתעסקים באומנות הקומבינה, החאפריות והפרטץ'. בישראל של שנת 2010 אין מקום למי שלוקח את העבודה שלו ברצינות.

    IP: 109.65.42.48דווח על תגובה זו