• 18.

    תודה רבה על הרוטב המשגע. טעים!!!!רותי יש לך את הטור הכי מקסים באינטרנט

    ורד, 04/08/11 17:13

    תעלי ותצליחי.

    IP: 109.66.212.196דווח על תגובה זו

  • 17.

    Carrot dressing

    Sigal, 31/07/10 03:55

    This is really delicious. Wow. Toda. I will be making this often.

    IP: 72.129.84.94דווח על תגובה זו

  • 16.

    שאלה: יצא טעים גם בלי רוטב סויה? תודה רבה!! (ל''ת)

    נעמי, 18/07/10 21:50


    IP: 85.250.171.54דווח על תגובה זו

  • 15.

    הברקה

    עדנה קרבפל, ספרינגפילד, 13/07/10 13:33

    סופסוף עשיתי את הרוטב היום ויצא פשוט מעולה ומפתיע בטעמו. הוא היה כ''כ מוצלח, שעשה לי חשק פשוט לאכול אותו עם כפית. תודה רבה!

    IP: 213.8.21.220דווח על תגובה זו

  • 14.

    טעמתי ואין מילים (ל''ת)

    תודה!!, 12/07/10 21:03


    IP: 77.124.191.158דווח על תגובה זו

  • 13.

    טעים ובריא

    רמי, 10/07/10 23:11

    אחלה רוטב, באמת מפתיעה. תודה

    IP: 77.126.80.42דווח על תגובה זו

  • 12.

    אלוהים איזה פלאשבק!

    חננה, 09/07/10 09:16

    שילחת אותי באחת די הרבה שנים אחורה, גרתי מעל ה 7A, אכלתי שם בקביעות ( גם הפנקייק עם האוכמניות והקמח מלא היו שוס, במיוחד עם המימוזה בבראנץ')והלב דופק לי מהר עכשיו. אולי אנסה היום, נראה לי תואם חווית המדלן של פרוסט ...

    IP: 46.116.93.131דווח על תגובה זו

  • 11.

    הרוטב

    מגי, 09/07/10 08:55

    מדוע נשים לא יודעות להיות מפרגנות אחת לשניה,? הקנאה אוכלת אותם.
    רותי ולירון עלו והצליחו

    IP: 80.230.70.53דווח על תגובה זו

  • 10.

    הרוטב היה כה נחשק עד שלקח להם שנים להכין אותו? (ל''ת)

    רוסו הופכת לאט לאט לאודטה עם כל ה''אלוהי'' שלה......, 09/07/10 06:03


    IP: 72.8.42.45דווח על תגובה זו

  • 9.

    אין בשורה

    רותי, 08/07/10 23:43

    מה הסיפור עם הרוטב?
    סתם רוטב שיגרתי

    IP: 77.127.10.248דווח על תגובה זו

  • 8.

    רוסו את גדולה!!! (ל''ת)

    לימור, 08/07/10 19:06


    IP: 87.69.213.184דווח על תגובה זו

  • 7.

    אפשר להחליף את הסוכר?

    עדי, 08/07/10 16:54

    בסילאן או דבש?

    IP: 85.64.157.81דווח על תגובה זו

  • 6.

    למה שמן קנולה? (ל''ת)

    מקיאוולי, 08/07/10 14:52


    IP: 194.56.215.66דווח על תגובה זו

  • 5.

    כמה חובבני - בטוחה שלמדת בישול?

    יאיר, 08/07/10 14:43

    רוטב כזה מצריך כמויות ספציפיות לפי גרמים ולכן 3-4 גזרים ייתנו כל פעם טעם שונה ומרקם שונה לגזר אם מקפידים על אותה כמות נוזלים וכדומה.

    מה נסגר אתכם?

    IP: 62.0.110.244דווח על תגובה זו

    • מצחיק. אתה יכול להגיד את זה על כל מתכון

      מיכלוש, 08/07/10 20:14

      אבל רוב הבני אדם לא שוקלים. אז עדיף לתת בערך בכמויות שלא צריך לשקול בגלל זה.

      IP: 77.126.80.42 דווח על תגובה זו

  • 4.

    שאלה

    עדי, 08/07/10 14:34

    כמה זה 150 מ''ל שמן? בכוסות

    IP: 109.186.188.74דווח על תגובה זו

    • 158 מ''ל = 2/3 כוס (ל''ת)

      מלאך במטבח, 09/07/10 07:17


      IP: 109.64.29.249 דווח על תגובה זו

      • תודה תודה.. חסכת לי (ל''ת)

        מלאך חבלה, 09/07/10 11:41


        IP: 109.186.124.98 דווח על תגובה זו

  • 3.

    אלוהים ישמור

    סטודנט, 08/07/10 12:41

    זה טעיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!

    IP: 84.111.88.132דווח על תגובה זו

  • 2.

    רוטב

    מרגי, 08/07/10 12:40

    איזה הגזמה

    IP: 132.74.117.60דווח על תגובה זו

  • 1.

    רותי את מלכה!!!!!!

    מאיה, 08/07/10 10:46

    שניםםםם אני מנסה לההגיע לטעם! מדהימה את!!
    תודה תודה

    IP: 85.65.198.65דווח על תגובה זו