• 5.

    איך שומרים

    שרה, 28/02/13 07:40

    הכנתי והכל אבל איפה לישמור עד הערב?

    דווח על תגובה זו

    IP: 31.44.137.114
  • 4.

    מה עם כל המצרכים??

    אתי, 11/08/11 16:37

    יש במצרכים של הבצק עוד דברים חוץ צחמאה וקמח, מה עם המלח? גרידת לימון? גרידת תפוז??
    חבל שכבר התחלתי להכין ועכשיו אני נתקלת בבעיות של מתכון שגוי...

    דווח על תגובה זו

    IP: 41.182.63.175
  • 3.

    מחממים את החלבונים ?!?!?!

    רחל, 06/08/10 19:09

    בחיים לא שמעתי שמחממים את החלבונים והסוכר.
    אני חוששת שמישהו פישל בכתיבה ומישהו אחר פישל אפילו עוד יותר בהגהה !

    דווח על תגובה זו

    IP: 109.67.43.97
    • חמום חלבונים

      האופה, 07/08/10 00:33

      אין זו טעות. בדרך זו מכינים גם את הנשיקות אך הכמויות שונות.בכדי להצליח טחן לערבב את החלבונים אלא רק לקראת הסוף כשהסוכר נמס ומייד להעביר למיקסר גדול להקצפה קשה.בהצלחה

      דווח על תגובה זו

      IP: 84.228.177.253
  • 2.

    מצטרפת למספר 1 - כוסות וכפיות יאפשרו גם לישראלי בח''ול להנות מהפאי (ל''ת)

    פנינה, 03/07/10 21:46


    דווח על תגובה זו

    IP: 70.111.163.96
  • 1.

    מידות

    דורית, 03/07/10 14:58

    הכל טוב ויפה אבל למה המידות במ''ל וגרם? לא פשוט יותר בכוסות?

    דווח על תגובה זו

    IP: 89.139.244.62