• 8.

    עלי מנגול

    , 28/03/14 18:08

    שלום
    האם ניתן להקפיא עלי מנגול ואיך עושים זאת ?

    IP: 80.230.69.80דווח על תגובה זו

  • 7.

    לא התרשמתי. (ל''ת)

    מגנוליה, 26/07/10 16:22


    IP: 132.74.150.185דווח על תגובה זו

  • 6.

    איזה סיבים ואיזה נעליים... פשוט מסירים את הקצה התחתון

    אסף, 05/07/10 22:39

    וא''כ מבשלים או מאדים בשמן זית את הגבעוןל. מעדן...

    IP: 132.64.40.183דווח על תגובה זו

  • 5.

    מתה על מנגולד שונאת את ההתעסקות

    מנגולדיסטית, 02/07/10 15:57

    עם הגבעולים

    IP: 77.126.80.42דווח על תגובה זו

  • 4.

    מפחיד ודוחה אותי????

    Noam, 02/07/10 10:33

    לקלף את גבעולי המנגולד מהסיבים שלהם מפחיד ודוחה אותי????

    IP: 83.163.161.94דווח על תגובה זו

  • 3.

    ממולאים

    חנה, 02/07/10 07:00

    ממלאים את עלי המנגולד בתערובת בשר, בצל מטוגן, פטרוזיליה, רסק, תבלינים, מוצאים חלק מהעלה, ממלאים, משלבים בסיר עם עגבניות קטנות ממולאות ותחתיות בצל ממולאות, מים + רסק לכיסוי. שעה וחצי בסיר על אש קטנה לאחר רתיחה ויש לנו מעדן לשבת.

    IP: 87.69.42.37דווח על תגובה זו

  • 2.

    עושים מהגבעול מדיאס דאאא (ל''ת)

    ציפי, 01/07/10 21:23


    IP: 77.127.217.17דווח על תגובה זו

  • 1.

    הגבעול של המנגולד הוא החלק הכי טעים במנגולד

    שולה, 01/07/10 11:13

    מצריך בישול ארוך יותר מהעלים, זה הכל.

    IP: 194.90.241.71דווח על תגובה זו

    • נראה לי שלא טעמה גבעול של מנגולד (ל''ת)

      גולדי, 01/07/10 20:19


      IP: 46.116.78.160 דווח על תגובה זו