• 14.

    זו לא כיפת הסלע, שם בלוגו שלהם? (ל''ת)

    דפי, 30/06/10 15:01

  • 13.

    בקרוב אצלנו במסעדות הפלצניות של שיינקין ונגזרותיו. ישר מאמריקה (ל''ת)

    ביאליק פינת אבן גבירול, 29/06/10 14:46

  • 12.

    זה עוד כלום

    רוניה, 29/06/10 13:39

    בניו זילנד ראיתי בסופר חומוס עם משמשים!!!

    • חחח - מה אפשר לצפות מאנשים שמגישים טוסט עם ספגטי מקופסה על הבוקר (ל''ת)

      מטבבח דוחה יש להם. מזל שיש מסעדות של מהגרים, 01/07/10 00:45

  • 11.

    האמריקנים לא מבינים באוכל, והם הרסו הכול!!!!!

    דורון, 29/06/10 11:14

    לא רק חומוס. אלא גם בשר! ההמבורגרים הם זילות הבשר.

  • 10.

    וטעמת את הגרעיני חמניה בטעמים שלהם?

    בטעות קנינו ''מעושן'', 29/06/10 10:31

    של חברת ''דייויד''. גרעיענים פצפונים לפיצוח בטעמים שלא יעלו על הדעת.

  • 9.

    אני בעד! גם אצלנו החומוס השתכלל במשך השנים.

    גד הגמד, 29/06/10 10:15

    על טעם אני לא מדבר.
    אבל...מותר להוסיף מרכיבים..כמו ''חומוס עם כדורי בשר'', ''חומוס עם M$M'', כמו ''חומוס עם בר רפאלי...''
    מה רע?

  • 8.

    הרגו ''לנו'' את החומוס????? זה שלנו?????? (ל''ת)

    d, 29/06/10 09:51

  • 7.

    תעברו לקנות ב-Bj's (ל''ת)

    ניו-ג'רסית, 28/06/10 23:26

  • 6.

    אכלו גרגרי חומוס בבית. השרו ובשלו מעט, וזהו. לקנות? חלילה, ג'נק פוד. (ל''ת)

    אל תקנו חומוס מוכן עתיר רעלים, אכלו תוצרת בית!, 28/06/10 23:24

  • 5.

    חומוס תעשייתי הוא רעל עתיר שומן (ל''ת)

    ', 28/06/10 23:16

  • 4.

    איך רואים שלא טעמת

    העיקר לקשקש, 28/06/10 22:06

    החומוס בחו''ל ברמה גבוהה, אני מכירה בעיקר באירופה. קודם כל אין בו עמילן, תוספים וחומרים משמרים. יש חומוס רגיל ויש גם בטעמים נהדרים חבל שאין גם בארץ כמו - כוסברא ולימון, פלפלים קלויים, עם רוטב פסטו ועוד כמה. החומוס בחו''ל טעים ומיוצר ברמה. וכל מי שיושב פה ומקשקש סימן שלא אכל שם.

    • כן, כן, בחו''ל הכל יותר טוב וטעים..

      אייל, 29/06/10 00:15

      לכי תחפשי מי ינענע

    • חומוס באמריקה

      ג'וני, 29/06/10 02:25

      החומוס באמריקה זבל, מי שילם לך לכתוב את התגובה הזו???
      וכן אני חי בארה''ב ונאלץ לאכול חומוס ארה''ב על לא עוול בכפי

      • תקנה מעבד מזון

        יואב, 29/06/10 14:01

        להכין חומוס ביתי כל אחד יכול, יש הוראות הכנה פשוטות באינטרנט. ולא צריך כישרון מיוחד כדי שזה יצא טעים, רק להשתמש בחומרי גרם איכותיים.

        אין סיבה שתיאלץ לאכול חומוס תעשייתי נחות :)

    • על מה את מדברת בכלל? את חיה בסרט

      ארה''ב, 29/06/10 06:17

      החומוס בסופרים בארה''ב הוא זוועה, לעומת החומוסים שיש כאן. החומוס של סברה ושל טרייב בכלל לא מוצלח ואם תסתכלי על רשימת המרכיבים תגלי שהכל שם זה כימי

      • שטויות, החומוס בסופרים בארה''ב לא שונה מהזבל שמוכרים ב סופרים בארץ.

        דווקא טרייב הכי מוצלח -טעים ועם מרקם גס וטוב, 29/06/10 09:26

        ברור שהכי טעים זה חומוס טרי מתוצרת בית, אבל לא תמיד יש זמן.

        ומאיפה הקרצת את זה שהכל חומרים כימיים? אני קונה את טרייב באופן קבוע ובדקתי טוב טוב את רשימת החומרים.

  • 3.

    זה לא

    חומוס?, 28/06/10 21:39

    זה חומוס בתחפושת.. ממש כמו אוסטין פאוורס...

  • 2.

    צריך לתבוע אותו על הטעייה - הוליי לנד זה כינוי לישראל - וכך אנשים יטעו (ל''ת)

    דן, 28/06/10 20:42

    • נראה לך שרוב האמריקאים מבינים את ההבדלים? וחוץ מזה, מה זה צריך להפריע (ל''ת)

      להפך, שיעשה פרסומת להולילנד - אולי יבואו תיירים..., 29/06/10 09:27

  • 1.

    מממממממממממממ טעים (ל''ת)

    עמיתוש, 28/06/10 18:20