• 16.

    לא ברור מי עילג כאן יותר - השף ה''קוראסוני'', הכותבת הכה מפרגנת

    או העורכ/ת שכנראה לא נמצאים במשרד, 02/07/10 01:40

    בושה, באמת בושה.

    מה בהמשך? דג סולומון?

  • 15.

    אין כמו אנג'ליקה

    אוכל קבוע, 15/06/10 14:48

    אחת המסעדות הטובות והנחבאות בירושלים.

  • 14.

    מסעדת אנג'ליקה מקסימה ומרקוס במיוחד (ל''ת)

    סיגלית, 15/06/10 10:25

  • 13.

    לה קוויזין

    אלכס, 14/06/10 22:26

    קוראסון?!!!!!!
    פסולי חיתון שכמותכם.

    הקרואסון הכי טוב בעיר נמצא בלה קוויזין. כמו גם אוזני הפיל, בראוניס שוקולד גבינה
    , מאפינס ועוד ועוד... רוצו! היחס והשירות - לעילא ולעילא.

  • 12.

    המאפה הצרפתי הנימוח,

    קוראסון זה לב,, 14/06/10 22:23

    לעומת זאת, נקרא קרואסון, קרואסון, ברור?

  • 11.

    אין על מאפיית טלר

    אלה, 14/06/10 19:16

    אין על מאפיית טלר, הלחם הכי טוב בארץ ויחסית לאיכותו גם זול במיוחד, בתל אביב זה פי אחד וחצי לפחות...

  • 10.

    מאפיית טלר

    אלנה, 14/06/10 18:38

    מקום מדהים עם איכות ללא תחרות
    לטעמי גם המחירים סבירים מאוד

  • 9.

    לחם טלר

    בני, 14/06/10 18:33

    הכי הכי בעיר

  • 8.

    אתם בטוחים שהאיש שף ??

    יוסי בזוקה, 14/06/10 16:33

    האם הוא מתחזה ?? שמא הוא הארון אלראשיד בעל אלף לילה ולילה.?

  • 7.

    קרואסון

    מוטי, 14/06/10 16:32

    טלר טובים. אין ספק. במיוחד במדינה שהקרואסונים שלה טועמים כמו עוגה..

    אבל אה רוגל הצרפתית בתלפיות היא ללא ספק הטובה ביותר.קרואסונים טובים אפילו ביחס לטפסריס בצרפת- חבל רק שהם מיניאטורים

  • 6.

    שף צריך לקנות אוכל מוכן? משהו לא לענין. (ל''ת)

    רונית, 14/06/10 16:14

    • מה אכפת לך? הוא מבשל כל השבוע... (ל''ת)

      קלקל , 14/06/10 22:24

  • 5.

    קוראסון וקוראסון וקוראסון. ובכלל אומרים: ''קרואסון''.

    עומר, 14/06/10 12:12

    כפי שכתבו המגיבים לפני... בושה שאתר ברמה כזאת עושה שגיאה לשונית כזאת מטופשת ושל הרחוב.

    בצרפתית:Croissant, וכשזה מעוברת, אומרים ''קרואסון'' (וכך גם כותבים...).

    • ושכחת להוסיף:קוראסון ריק...

      מיכל ברוד, 15/06/10 08:14

      שהכוונה ה''ברורה'' היא לקרואסון חמאה

  • 4.

    גרשקוביץ

    עקיבא, 14/06/10 10:52

    יש הרושם שגרשקוביץ עושה פרסום לחברים

    שלו.

  • 3.

    התפריט של לה גוטה כ''כ יקר רק לעשירי העיר (ל''ת)

    מעיין, 14/06/10 10:46

  • 2.

    כתב עילג - זה קרואסון ולא קוראסון, כמו דג סלמון ולא סלומון מהתקוה'' (ל''ת)

    מושיקו, 14/06/10 10:45

  • 1.

    ''קוראסון''? אתם לא מתביישים?

    צילה, 14/06/10 10:18

    קוראסון הוא לב בשפות לטיניות שונות. המאפה בצורת הסהר הוא קרואסון. אין לכם מגיהים?

    • קרנבל של בורות, אין מגיהים והשף לא יודע על מה הוא ממליץ

      אזרחית, 14/06/10 15:11

      הקוראסון ודג הסלומון, הפרומאג'יו ודג הפילה, הם רק כמה דוגמאות לבורות קולינרית שהתאקלמה כאן והפכה לבון טון מקומי, כמו אופנת הספורט אלגנט בהלבשה או כמו המושג ''אורגינל'' שלא קיים במציאות.