• 3.

    זה מזכיר לי כמה דברים ששכחתי על החיים

    רחל מחולון, 13/06/10 09:27

    שאפשר להרגיש ולהתרגש ולגעת בקצוות, ולא חייבים כל הזמן לשמור על כיסוי המסיכה הנורמטיבית. שרי אנסקי היקרה, את נכס בשבילי. ותודה על התזכורת. וזה הכל חוץ ממעייף. נהפוך הוא. זריקה של חיים. יישר כח שרי!!!

  • 2.

    ריח משגע (ל''ת)

    עמיתוש, 13/06/10 07:23

  • 1.

    המשפט הראשון נכון ביותר

    את באמת מעייפת, 12/06/10 09:21

    והגספצ'ו הירוק הוא פשוט לא גספצ'ו. אז תקראו לו בכל שם שאתם רוצים מלבד זה.

    • מאיפה ולמה כל הרוע הזה?

      בורגול, 12/06/10 13:02

      מאיפה כל הרוע? שנים היא קודחת, נותנת את הכל בשביל עוד מתכון, בשביל לדייק עוד קצת, בשביל לעשות שיהיה עוד יותר טעים. אפשר לאהוב או לא אבל מאיפה הרוע? למה ככה להסריח מהפה?

      • למה כל ביקורת לגיטימית נתפסת כאן כרוע? (ל''ת)

        בן אדם אמר את דעתו. לא מתאים לך, אל תקרא., 12/06/10 18:18

        • אולי כי לא צריך ביקורת במדור אוכל

          אני, 13/06/10 08:55

          מרוב לגיטימיות של ביקורת, אני כבר לא ניכנסת
          למדורי אוכל בארץ. זו תופעה יחודית לישראל, תיכנס למדורי אוכל בחול ותראה שהמדורים מתקיימים ללא כל ה''לגיטימיות '' הזו. זה פשוט יותר נעים,
          ואוכל אמור להיות משהו נעים, חושני ואפשר לדון בו ולהחליף דיעות ומתכונים , בלי הקילשונים. אוכל זה לא לא נושא פוליטי או נפיץ או טעון אלא אם כן הופכים אותו לכזה. כאן כל נושא הופך עוד זירת קרב, בשביל מה?
          בעיני זה בדיוק כמו לעקוף בכביש, לדחוף באוטובוס, לצרוח בעבודה ולשתף את כולם בשיחה האינטימית סלולרית.

    • אינציקלופדיה שלמה של מונחים בשביל ביס אחד קטן?

      אוהבת פשוט, 13/06/10 07:39

      אכילה נהנתנית היא סוג של התבהמות.תרבות רומאית? אותי בכל מקרה לא מרשים הידע העצום של הגב' אנסקי.ישנם דברים יותר מענגים בעולמנו מסביאה וזלילה חסרי רסן.

    • למה את עוצרת באדום?

      חואן, 13/06/10 10:08

      לידיעתך, הגספאצ'ו המקורי היה מורכב רק מפיסות לחם, שמן זית ומיים, וישנן גירסאות שונות לגספאצ'ו, הירוק מקורו בהאלווה וסיארה מורנה מאיזור אנדלוסיה.

      • גם הגספ'צו הירוק לא מכיל מרכיבים שלא קשורים בכלל, כמו יוזו וטפיוקה

        אז שיקרא לזה מרק קר, אבל לא גספצ'ו, 15/06/10 04:11

        ואני מדבר כמי שמאוד אוהב את האוכל של אדוני.