• 18.

    י

    , 22/02/16 19:42

    זה ממשמטוב

    IP: 79.178.4.224דווח על תגובה זו

  • 17.

    הפופקורן

    תמרה, 23/06/15 20:56

    תודה ממש עזרת לעוד ערב משעמם בסכותך הוא ערב משעמם וטעים

    IP: 46.117.27.3דווח על תגובה זו

  • 16.

    לא עבד בכלל

    עשיתי בדיוק מה שכתוב ו.., 15/11/14 00:08

    זה המתכון, או שזה אני, או שזו הכימיה שביננו

    IP: 85.64.16.231דווח על תגובה זו

  • 15.

    צנ לענצ

    המיכה, 18/06/14 17:24

    זה בכלל לא עובד

    IP: 46.120.195.202דווח על תגובה זו

  • 14.

    הכי טוב בסירפופ

    חולה על פופקרו, 01/06/14 00:56

    יש סיר מיוחד להכנת פופקורן. כזה עם מנואלה
    הגרעינים יוצאים אחד אחד וזה לא נשרף.

    IP: 84.228.224.83דווח על תגובה זו

  • 13.

    פופקורן

    עמיצ, 31/05/14 13:13

    אפשר חמאה רגילה?

    IP: 95.35.58.45דווח על תגובה זו

  • 12.

    זו הפעם הראשונה שיוצא לי פופקורן טוב !! תודה רבה (ל''ת)

    קובי, 13/12/13 18:24


    IP: 109.67.139.18דווח על תגובה זו

  • 11.

    לא יצא טוב!!המתכון לא טוב!

    שרה, 05/12/13 17:09

    המתכון הראשון לא עבד בכלל,גם אחרי 2 נסיונות!

    IP: 5.29.187.66

  • 10.

    אפשרי לשים את המלח בסוף כל עוד הוא עדיין חם.... (ל''ת)

    מיקי, 20/10/10 18:55


    IP: 91.199.69.254דווח על תגובה זו

  • 9.

    3 זה לא נכון ממליחים בהתחלה אחר כך

    דליה, 15/06/10 09:30

    המלח לא נתםס אם שמים בסוף

    IP: 84.108.73.179דווח על תגובה זו

  • 8.

    גדול

    שלך לעד, 10/06/10 16:50

    נכין

    IP: 85.250.175.18דווח על תגובה זו

  • 7.

    הממממ...

    תומר, 10/06/10 15:58

    אהבתי מאוד את ההמלצות ואני אדאג שאשתי תנסה להכין איזה אחד בלי לשרוף את הגרעינים.
    יש מצב שתכיני טור/רשימה בנושא בירות?

    IP: 192.116.206.158דווח על תגובה זו

  • 6.

    הכי טעים מרמולייט (ל''ת)

    עמיתוש, 10/06/10 15:27


    IP: 84.228.178.163דווח על תגובה זו

  • 5.

    אחלה הצעות,

    Major Glory , 10/06/10 11:46

    אבל לא למונדיאל :)

    ננסה את חלקן. תודה.

    IP: 77.127.152.41דווח על תגובה זו

  • 4.

    כמה כמון? חצי כפית או שתיים? (ל''ת)

    התבלבלתעיתע, 10/06/10 10:36


    IP: 212.235.115.107דווח על תגובה זו

  • 3.

    לגבי המתכון של פופקורן מלוח - פעם ראשונה שאני שומע ששמים את המלח בסוף!

    יואב, 10/06/10 10:09

    זה נכון? אין כאן טעות?
    אני תמיד שם את המלח על גרעיני התירס כשהם עוד מתחממים בשמן.
    זה גם נראה לי עבודה קשה להמליח כך את כל הפופקורן.
    אודה להדרכה ממנוסים.

    IP: 85.64.243.247דווח על תגובה זו

  • 2.

    מי רואה כדורגל ואוכל פופקורן? מה אנחנו בקולנוע? (ל''ת)

    גבר גבר, 10/06/10 10:03


    IP: 84.109.165.103דווח על תגובה זו

  • 1.

    בואי לראות יחד איתנו את המונדיאל

    הפופקורן והבנים עלי!, 10/06/10 09:26

    אני אמנם קצת מבוגר בשבילך, אבל יש לי 4 בנים פנויים! אם מעוניינת, תכתבי עלי במאמר הבא ואשלח לך אי מייל!

    IP: 77.124.233.21דווח על תגובה זו