• 11.

    אגריסטאדה, ופראסה

    צ'יצ'ו בכר, 01/11/14 09:33

    זה לא מתכוני מדוייקים בארך מזויפים כמה....המתכון לא של בולנרי יתכן מדור שלישי....

    IP: 79.179.186.179דווח על תגובה זו

  • 10.

    תגובה למס 6

    דבורה, 01/07/10 15:15

    נוסח האגריסטדה שבכתבה שייך ליהדות בולגריה
    ולא ליהדות תורכיה. התורכים אוכלים את זה חם.והבולגרים קר.והאוכל הבולגרי מה לעשות?
    יותר טעים ומבושל באהבה.
    בולגריה גאה.

    IP: 77.126.171.99דווח על תגובה זו

  • 9.

    אגריסטדה

    דבורה, 01/07/10 09:21

    את הדבר החשוב ביותר שככתם
    לטגן חופן גדול של פטרוזיליה.
    לפזר מעל ההגריסטדה. כולל השמן.
    המראה יפה וגם טעים ביותר .
    בתאבון.

    IP: 77.126.171.99דווח על תגובה זו

  • 8.

    אגריםטדה

    יורם לב, 07/06/10 07:45

    תודה על מתכון האגריסטדה, זהו מתכון שחיפשתי שנים כי אמא שלי כבר לא זוכרת (אלצהיימר) ואת סבתי עליה השלום כבר לא אוכל לשאול.
    טעם הדג עם רוטב אגריסטדה הוא בלתי נשכח (מח כבר אסור לי),היכן אני משיג מתכונים בולגרים נוספים.

    IP: 85.65.140.138דווח על תגובה זו

  • 7.

    בבקשה תעלי סרטים - חשוב לראות אותך עושה ....! (ל''ת)

    אין כמו מראה עיניים - בבקשה, 06/06/10 18:05


    IP: 87.70.82.251דווח על תגובה זו

  • 6.

    עוד פעם השטות הזאת עם אוכל בולגרי

    תמר, 06/06/10 17:33

    זה אוכל של יהודי ספרד, עם השפעות תורכיות ברורות. לא בולגרי ולא נעל.

    הייתה כתבה מטופשת כזאת גם בעיתון הארץ.כל המונחים שהן משתמשות בהם הם מונחים בלאדינו, לא בבולגרית...

    כמובן, האוכל עצמו מצוין, אבל הבורות, אוי הבורות...

    IP: 147.237.70.108דווח על תגובה זו

  • 5.

    מממ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 06/06/10 05:44


    IP: 77.126.115.100דווח על תגובה זו

  • 4.

    היידה באלגריה

    מייסי, 05/06/10 20:09

    איך אני אוהבת בולגרים :)

    IP: 80.230.43.209דווח על תגובה זו

  • 3.

    דיל בולגריה

    מירי, 05/06/10 18:20

    גם אני גאה לומר שאני בולגריה נולדתי לאמא בולגרית מפלבן. גם אמא שלי נהגה לבשל פשוט אבל הכי טעים שבעולם. כל המאכלים שהזכרתם ועוד רבים אחרים נהוג לאכול אצלי בבית. אז בתאבון לכולכם!

    IP: 66.31.155.110דווח על תגובה זו

  • 2.

    כ''כ הרבה טעויות הדפסה

    ,תיקי, 05/06/10 17:01

    חבל

    IP: 84.108.76.5דווח על תגובה זו

  • 1.

    מילוי לבורקס הבולגרים

    הבת של רנה, 05/06/10 16:00

    אמא שלי ילידת כפר חיטים. בימים שעוד לא היה ניתן לקנות בורקסים מוקפאים מוכנים נהגנו להכין בורקס בבית, בעיקר מבצק עלים. גם עבור הבורקסים האלה וגם עבור 'הבורקיטס' מהבצק הפריך, נהגנו להכין מילוי דומה:
    1. לבשל תפוח אדמה בינוני, להמתין עד שיתקרר
    2. לערבב את התפוח אדמה עם 250 גרם גבינה לבנה 9%, להוסיף ביצה אחת ומעט מלח.
    3. להניח בעזרת שתי כפיות בתוך ה'עיגול' הקרוץ של הבורקסים.
    4. 'לסגור את הקצוות' של הבורקס, להדק בעזרת מזלג, למרוח מעל חלמון ביצה, לאפות בחום בינוני עד שמזהיב.

    IP: 109.65.16.86