• 10.

    לבשל תירס מבלי שיצהיב???

    לא מבינה..., 30/05/10 10:12

    מה התירס צבעו אדום?

  • 9.

    מי שיטעם תירס אמריקאי לא יגע יותר בישראלי (ל''ת)

    דידי, 30/05/10 03:10

  • 8.

    הכותרת לכתבה מביישת את מעריב. הגזמתם (ל''ת)

    תמר, 30/05/10 01:13

  • 7.

    שואה וממליגה

    קוקוריצה, 29/05/10 22:49

    מעניין שהפלנטה האחרת (אושוויץ) הפכה פה לפולנטה - זילות, בשביל מתכונים לקמח תירס לא צריך לאמץ כזו כותרץ ''שנונה'',חוץ מזה שממליגה ופולנטה זה אותו דבר.

  • 6.

    במקום לקטר נסיתי

    בשלנית, 29/05/10 20:23

    ופשטידת התירס ממש נהדרת.
    אז במקום לקטר ולכתוב שטויות קומו ותנסו.

  • 5.

    תירס

    מלכה, 29/05/10 18:20

    אכלו תירס עם מלח בנדיבות, וחמאה. כך כתוב בכתבה. ואל תתפלאו אם בבגרות יהיה לכם לחץ דם גבוה. וכולסטרול גבוה. אני אוכלת תירס אחרי בשול של 10 דקות על אש קטנה. ככה טבעי בלי שום מרכיב. ככה בריא.

  • 4.

    שיתקעו הגרגרים בגרון של סרבני ההשכלה והעבודה שאוכלים תירס מכספי זיעת

    שיתקעו הגרגרים בגרון של מי ש.........., 29/05/10 17:25

    אחרים.

  • 3.

    התירס הישראלי קשה, מר ועבה. מי שאכל תירס צפון אמריקאי

    יעקב, אמריקה, 29/05/10 15:36

    לא יחזור לאכול את הישראלי. הצפון אמריקאי ממש מתוק, פריך מאוד, ואפילו לא צריך לבשל אותו. רק לאדות. למה לא מגדלים א הזנים האלה בשראל?

    • כנראה שלא טעמת יותר מדי תירס בארץ

      גם כן, אמריקה..., 29/05/10 16:45

      יש תירס מצוין בארץ ויש מבחר גדול של זנים.
      ד''א את התירס הטוב ביותר נותנים לפרות אז אם אתה מכיר חבר קיבוץ או בעל רפת בקש ממנו קצ מהתירס המתוק שהוא נותן לפרות.

      • .פרות

        חנה, 29/05/10 17:19

        דווקא לפרות נותנים את התירס הכי תפל. הסיבה היא כי התירס גדל על גבעול ענק שדווקא הוא משביע את הפרות. ואשר לאיכות התירס שאנו אוכלים הסיבה היא - ש''מפטמים'' אותו בהורמונים שיגדל מהר.
        תגובה ממושבניקית לשעבר.

    • מה שבטוח שאתה לא חי בצפון אמריקה

      יובל, 30/05/10 00:39

      ראשית הטירס האמריקאי גדל כולו במירכז ארצות הברית (נברסקה קנזסס),שנית הטירס האמריקאי קטן מאוד רזה ברוב הזמן לבן ולא צהוב מה שבטוח שלפי התגובה שלך אתה לא חי בצפון אמריקה.

  • 2.

    שמישהו יסביר לי איך מתירס שאין בו טיפ טיפונת שומן, אפילו לא קצה קצהו (ל''ת)

    עושים שמן?, 29/05/10 15:09

    • הבעיה כנראה שאין לך קצה קצהו של שכל.. (ל''ת)

      שמע חביבי- ויקיפדיה, 29/05/10 20:52

      • שאלה לגיטימית תגובה אינפנטילית, (ל''ת)

        אביב, 30/05/10 00:41

  • 1.

    תירס טוב בכל מצב כל עוד נמנעים מלהשקותו בקנולה נמחורבנת. (ל''ת)

    שועל חסידה ו26 קרפדו , 29/05/10 10:22