קוקוריצה, 29/05/10 22:49
בשלנית, 29/05/10 20:23
מלכה, 29/05/10 18:20
שיתקעו הגרגרים בגרון של סרבני ההשכלה והעבודה שאוכלים תירס מכספי זיעת
שיתקעו הגרגרים בגרון של מי ש.........., 29/05/10 17:25
התירס הישראלי קשה, מר ועבה. מי שאכל תירס צפון אמריקאי
יעקב, אמריקה, 29/05/10 15:36
כנראה שלא טעמת יותר מדי תירס בארץ
גם כן, אמריקה..., 29/05/10 16:45
חנה, 29/05/10 17:19
מה שבטוח שאתה לא חי בצפון אמריקה
יובל, 30/05/10 00:39
שמישהו יסביר לי איך מתירס שאין בו טיפ טיפונת שומן, אפילו לא קצה קצהו (ל''ת)
עושים שמן?, 29/05/10 15:09
תירס טוב בכל מצב כל עוד נמנעים מלהשקותו בקנולה נמחורבנת. (ל''ת)
שועל חסידה ו26 קרפדו , 29/05/10 10:22