• 12.

    חלב שפג תוקף להכנת יוגורט

    , 07/01/16 15:40

    אני מבולבלת ,האם אפשר להשתמש בחלב שפג תוקפו אך טרם נפתח? כן או לא? נוטי בר כותב שכן

    IP: 46.117.67.223

  • 11.

    טעות גסה במתכון

    יעקב אריאל, 07/12/15 09:18

    כתוב שמחממים את החלב והיוגורט ל 80 מעלות. בחום זה, שום חיידק לא שורד. מכניסים את כף היוגורט רק כשהחלב חוזר ל 40 מעלות !

    IP: 85.64.38.107דווח על תגובה זו

  • 10.

    נסיון

    תפארת, 07/04/15 17:08

    הכנתי בדיוק לפי ההוראות, רק ששמתי כ-5 כפות יוגורט ויצא לי קצת טעם לוואי, מה יכולה להיות הטעות שלי?

    IP: 109.65.112.27

  • 9.

    לא חובה כפית יוגורט אפשר חיידקים ליוגורט קונים חיידקים (ל''ת)

    , 22/11/14 10:07


    IP: 79.181.38.67דווח על תגובה זו

  • 8.

    לא נכון להרתיח את היוגורט

    דורון, 23/06/13 16:06

    מוסיפים את היוגורט כשהחלב מגיע לכ-45 מעלות.
    זאת הטמפרטורה שהחיידקים אוהבים.

    IP: 212.116.164.2

  • 7.

    הכנת יוגורט מחלב מלא

    אביבה שהרבני, 10/02/13 18:17

    איך אני מכינה את היוגורט מחלב מלא אשמח לתשובה

    IP: 93.172.83.241

  • 6.

    חחחחחחחחח

    חחחחחחחח, 23/09/12 16:45

    חח יוצקים לחיתולל אכןן המראה מרתיעע!!!

    IP: 80.239.243.93דווח על תגובה זו

  • 5.

    איך עושים את זה?? (ל''ת)

    קאימאק, 14/07/11 18:20


    IP: 84.109.192.78

  • 4.

    יש טעות

    פנינית, 02/06/10 16:15

    כאחת שמכינה קבוע יוגורט ניסיתי את המתכוןהנ''ל וכעבור 8 שעות מאומה לא קרה!! היוגורט נשאר חלבי ומימי לא תהגבש בעליל!
    מה שאני עושה הוא די דומה אלא שאני מחממת את החלב עד שמתחיל לבעבע- נותנת לו להתקרר לפושר + ואז מוסיפה אליו את היוגורט (בהשוואת טמפרטורות) ואז רק יוצקת אותו למיכלים קטנים . סוגרת במכסה שמה מעליו שמיכה חמה ל10-12 שעות ויש יוגורט משובח!
    אשמח לקבל תגובה מיעל עופר! ואולי תסביר לי למה לא הצליח לי! עשיתי בדיוק כפי שכתוב

    IP: 109.186.187.201

    • שאלה בנושא החלב

      דיש, 20/12/11 12:41

      למה את מביאה את החלב לטמפרטורה של 80 מעלות?
      זה נחוץ?
      אם משתמשים בחלב מפוסטר של תנובה (בשקית) לא מספיק להביא אותו לדרגת פושר + ואז להוסיף את היוגורט?
      באיזה מיכלים את משתמשת?
      זה משנה בכלל?

      IP: 85.65.106.228 דווח על תגובה זו

  • 3.

    כדאי לנסות גם מחלב סויה- עובד מצוין! (ל''ת)

    גבר, 21/05/10 21:07


    IP: 79.176.44.197דווח על תגובה זו

  • 2.

    מה הטעם להכין יוגורט ממעט יוגורט ? למרות שזה רק כפית .... (ל''ת)

    כמו להכין פודינג וניל ממעט דני וניל ...., 21/05/10 11:19


    IP: 79.182.126.232

    • גם מיונז עשוי מביצים.... (ל''ת)

      א, 21/05/10 13:40


      IP: 80.230.217.185 דווח על תגובה זו

      • בדיוק, הוא עשוי מביצים אבל לא ממיונז מוכן... (ל''ת)

        h, 21/05/10 15:42


        IP: 87.221.203.243 דווח על תגובה זו

        • נכון, אבל במיונז אין החמצה על ידי חידקים וביוגורט יש!

          מוטק'ה, 09/12/14 20:05

          ולכן, לוקחים כפית יוגורט מוכן שמכיל כבר את החידקים הטובים לזירוז התססת היוגורט החדש.

          IP: 79.182.56.90 דווח על תגובה זו

    • יוגורט- משמש כמחמצת להכנת כמות גדולה

      הילה -עושים גבינות, 23/05/10 13:17

      לוקחים כפית של יוגורט ופשוט ממנה מכינים כמות גדולה יותר . חסכוני יותר וטעים.

      על אותו מתכון אפשר להכין גם גיל/אשל.

      IP: 93.172.180.143 דווח על תגובה זו

    • עלויות

      מיה, 03/06/12 10:13

      ליטר של יוגורט הארוז עולה כ20 ש''ח. ליטר חלב רק 4-5 ש''ח.

      IP: 85.65.106.11 דווח על תגובה זו

      • נכון מאיה, את צודקת, אבל בשביל ליטר בודד ההתעסקות לא כדאית ורק אם

        מוטק'ה, 11/06/15 13:17

        אם יש ציוד מתאים וצורך בכמויות גדולות עבור משפחה זה כדאי וכלכלי.
        עבור מי שצורך גביע פעם ביום או רק מידי פעם זה לא כדאי.

        IP: 109.65.42.28 דווח על תגובה זו

  • 1.

    אין כמו יוגורט סויה ביתי

    חנן, 21/05/10 09:41

    טוב, פשוט אין יוגורט סויה אחר בארץ... :)

    IP: 85.250.165.56דווח על תגובה זו