• 9.

    נשמע שחצן (ל''ת)

    א''ל, 09/01/11 12:52

  • 8.

    בורות

    מישהו מהענף, 21/05/10 23:05

    מצחיק
    PAR DERIERRE
    בצרפתית זה מאחור.יעני מאחורי הבניין.

    שף יקר, חשוב מאוד לדעת על מה אתה מדבר...

  • 7.

    אדוני ולא אדוניס (מאיר) ולהוא ממסה קוראים אביב משה

    א, 19/05/10 23:00

    ומה הקשר בין זה שאמא שלך אשכנזיה לבין כשרון הבישול שלה?מה ההתנצלות הזו?????

    ופאר דרייר בצרפתית זה פשוט מאחור ולא הכנסי בי מאחור

  • 6.

    נשמע בן אדם חביב ורגוע, ולגמרי לא שחצן.. (ל''ת)

    רוזה ריזוטו, 19/05/10 15:59

  • 5.

    יהיר ואין על מה...סושי סמבה גרועים

    סועד מבין, 18/05/10 17:15

    הזמנו טק אווי מסושי סמבה וכשהגענו למשרד נחרדנו לגלות כמה רצועות עלובות של ירקות ...על איזה תמורה לאוכל הוא מדבר?
    וכולו נפוח מאגו ושומן...הלו תרגיע

  • 4.

    אולי כדאי שינקה קצת גם את סושי סמבה....ניקיון לא הצד החזק שם

    ***, 18/05/10 14:37

    איזה כייף להרגיש כל כך ''משוגע'' מגניב ומיוחד! לך קח ריטלין ונהג באדיבות כלפי אלה שסובבים אותך!

  • 3.

    אכלתי שם לפני כמה ימים - ביקורת פרטית:

    סועד מזדמן, 18/05/10 12:36

    כללי: העיצוב מעולה, הכסאות נוחים, השירות נפלא. ציון: 10

    מנה ראשונה: הקרודו היה מגעיל והמלצרים צריכים להזהיר מפני המנה הזאת, גם הטוסטונים עם החציל היו פשוט סתם. ציון: 2
    מנה עיקרית: הפילה היה מ-ע-ו-ל-ה, האורז עם הריזוטו היה נסבל אך לא הייתי מזמין שוב. ציון: 9
    קינוח: לגמרי סתמי. נכנס לפנתיאון של הבאווריה והמוס שוקולד של שנות ה-80. אפילו לא זוכר איך קראו לזה. ציון: 5
    ממוצע האוכל: 6
    המחיר: בינוני-גבוה.

    המסקנה שלי: עוד מסעדה תל אביבית שמוכרת אווירה בתמורה ליותר מדי כסף. מאזן הטעם נוטה לשלילי, למרות שהפילה היה מדהים.

    ציון סופי: 7, כי באנו בשביל האוכל.

    • תיקון: אורז עם פסטו לא עם ריזוטו, כמובן. (ל''ת)

      ט.ל.ח, 18/05/10 14:00

  • 2.

    לעורך שלום

    המבקרת, 18/05/10 10:05

    במשנה כתוב שהוא משיב למבקריו ומדבר על התפריט המושמץ של אונו, אבל איפה כל זה לעזאזל בכתבה?

  • 1.

    שחצן בלתי נסבל וגם דיאטה לא תזיק לו. (ל''ת)

    TX;, 18/05/10 09:58