• 17.

    לא טעמתי כזה דבר טוב בחיים שלי

    יוני, 20/12/10 10:32

    אני לא נוהג לכתוב הודעות אבל הגעתי למתכון הזה במקרה והוא נראה לי אז הכנתי אותו ביום שישי והייתי חייב להיכנס ולהגיד שזאת העוגה הטובה ביותר שאכלתי בחיים שלי וכל מי שטעם אותה הסכים איתי

  • 16.

    עוגת גבינה

    מגי, 09/07/10 15:22

    העוגה קלה ומהירה להכנה, נימוחה ומענגת, ואופן ההכנה קל ופשוט להבנה, מתואר בדיוק רב שלב אחר שלב, ומי שלא מסוגלת להבין או לא מסוגל שיילכו לקונדיטוריה וייקנו

  • 15.

    עוגת גבינה

    מגי, 09/07/10 15:18

    העוגה קלה ומהירה להכנה, נימוחה ומענגת, ואופן ההכנה קל ופשוט להבנה, מתואר בדיוק רב שלב אחר שלב, ומי שלא מסוגלת להבין או לא מסוגל שיילכו לקונדיטוריה וייקנו

  • 14.

    בבקשה לא להגזים

    עומר, 18/05/10 16:22

    העוגה עכשיו בתנור ,אז מבחינת הטעם אני לא יודע ,אבל מגזימים פה עם המחירים,חבילת ריקוטה פרסקה 14 ש''ח שזה בעוגה 42 ש''ח + מקל וניל +שמנת+גבינה שמנת+ ביצים וביסקוויטים לא עוברים את 70 ש''ח ,בקיצור לא 200 ולא 100.

  • 13.

    הכנתי. היא בתנור. אעדכן מחר... (ל''ת)

    טלי, 15/05/10 19:01

    • גם אני הכנתי אתמול וכולם התמוגגו

      מירי, 16/05/10 08:07

      יקרה אבל מאד טעימה. אני גרדתי קצת קליפת לימון פנימה.

    • אכזבה. פשוט ככה.

      טלי, 16/05/10 22:59

      לא עלתה יפה, הטעם לא משהו בכלל. זו ממש לא עוגת גבינה קלאסית. חבל עם 200 ש''ח של חומרים ממש חבל...

  • 12.

    absolutely amazing cake

    dori, 14/05/10 10:28

    I loved the picture and made it yesterday. the best cheesecake i have ever eaten. 12 hours and there's nothing left

  • 11.

    מה קשור סיפור הפתיחה לעוגת גבינה? מאולץ. (ל''ת)

    דגכ, 14/05/10 09:22

  • 10.

    יותר מדי להטוטים בשביל עוגה אחת

    דפנה, 14/05/10 06:04

    עוגה למקצוענים בלבד. אין סיכוי שאופה ממוצע יטרח בכל הלהטוטים שהמתכון דורש. מה גם שההסברים די צולעים. מזמן לא ראיתי מתכון כל כך מסורבל והסברים כל כך צולעים.

    • כל מילה - מילה בסלע (ל''ת)

      רוני, 14/05/10 20:54

  • 9.

    what is napolion cheese?

    leah, 14/05/10 05:33

    how many ounces of napolion cheese?

    • נפןליאון

      חן, 17/05/10 10:50

      יש גבינה בשם נפוליאון. זו גבינה לבנה שמנה

  • 8.

    קצת תשובות

    רותי רוסו, 13/05/10 19:49

    קודם כל אתם צודקים: התבנית היא בגודל ממוצע, כלומר כל דבר בין 24 ל-26 יהיה בסדר. אני משתמשת בתבנית בגודל 18, כי עושה הרבה ניסיונות וכמו שמגיבה מספר שבע מציינת מוצרי חלב הם דבר יקר בלי פרופורציה. רק את העוגה הסופית הכנתי גם בתבנית גדולה כדי לראות שהיא עובדת. אם יש לכם תבנית 18 חלקו את הכמויות בחצי (חושב הנדסית הסיפור הזה, לפי נוסחה לחישוב נפח גליל). היא תופסת הרבה פחות מקום במקרר. אם אין לכם- ממליצה לקנות.
    לגבי האפייה- בדיוק כמו שכתוב. בהתחלה על חום גבוה אחר כך נמוך ולבסוף גבוה שוב. כלומר 180, אחר כך 120 ובסוף 180. החום העליון בסוף נועד להשחים את העוגה מלמעלה.

    לסיום- ממליצה ממליצה ממליצה. העוגה מדהימה. כבר מאסתי בעוגות גבינה והיא החזירה לי את החשק לחיות ולאכול אותן.
    חג שמח לכולם!

  • 7.

    שכחתם לציין עוגה לעשירים בלבד!!!.

    דני, 13/05/10 18:22

    ומה תגיד אם חד הורית מפרנסת יחידה עם משכורת 3200 שרוצה להכין עוגה כזו?
    גבינת ריקוטה 200 גרם בסופרמקט, פתחו אוזניכם.....עולה 20 ש''ח!!!!
    לעוגה זו היא צריכה לפחות 5 קופסאות כבר 100 ש''ח ללא שאר החומרים.
    ממשלת ישראל חייבת להחיל פיקוח גם על מחירי מוצרי חלב שאינם מוצרי חלב בסיסיים.
    גם כן גבינה ריקוטה....גם חסרת טעם בנוסף לכל. למה ההגזמה במחיר שלה??? למה???

    נכון... אותה אישה לא חייבת להכין את העוגה הזו אם מחירי המוצרים יקרים. אף אחד לא מכריח אותה. אבל הטענה שלי היא שהמחיר היקר של גבינות כאן בארץ הוא ללא הצדקה.
    חג שבועות הוא לא חג כל כך שמח ושווה לכל כיס לכלל עם ישראל.
    גבינות בארץ עולות הרבה מאוד כסף. סוף לטענותיי.

    • צודק! (ל''ת)

      יעל, 13/05/10 19:46

    • אז לא אתה ולא היא - אל תכינו את העוגה ,,, אם אין לכם כסף. (ל''ת)

      אנסטסיה, 27/05/10 12:23

      • אם אין לחם תאכלו עוגות, אה, אנסטסיה? (ל''ת)

        מארי אנטואנט, 22/08/10 10:44

  • 6.

    איזה גודל תבנית ? והאם השקדים קלופים או לא ? (ל''ת)

    jokerit, 13/05/10 16:48

  • 5.

    עגת גבינה

    שמעון, 13/05/10 16:25

    לו מכנים עוגת גינה באמבטיה

  • 4.

    העוגה נראית רכה-רכה ונימוחה - בבקשה כתבו

    נירה, 13/05/10 16:09

    באיזה קוטר התבנית. רוצה להכין אותה.

    תודה על המתכון והתמונות המרהיבות.

  • 3.

    שאלה לגבי התהליך

    אורי, 13/05/10 16:08

    שלב 2 - באיזה חום התנור?
    שלב 4 - שמעלים שוב לחום גבוה. לכמה זמן?

    • תשובות

      פרשן מדיני, 13/05/10 17:38

      שלב 2: 180 מעלות (כתוב בשלב 1)
      שלב 4: מאחר ומורידים מ 180 ל-120 ואחרי זה ''מעלים שוב לחום גבוה'' כנראה שהכוונה לחזור ל 180.
      ההוראות אכן כתובות ברשלנות.

      • שלב 4: ''חום גבוה'', ''חום עליון'' : זה אותו דבר פה? ?כלומר:

        שרה, 13/05/10 18:45

        אחרי החום הנמוך ''אופים'' ב ג ר י ל 10 דקות?

        • חום

          חן א, 17/05/10 11:07

          10 דקות בגריל. נכון

  • 2.

    כתוב: ''מסוננות ללילה''- לא הבנתי- צריך לסנן את הגבינה? (ל''ת)

    אני, 13/05/10 15:28

    • סינון

      חן א, 17/05/10 10:53

      לא, רק שלא תהיה עם מים. כלומר, לשפוך את המים (אם יש)

  • 1.

    איזה גודל תבנית קפיצית? (ל''ת)

    דנה, 13/05/10 11:38

    • נראית כמו תבנית 24 (ל''ת)

      נירה, 13/05/10 16:08