אפיתי את עוגת השוקולד צ'יפס - יצא לי נורא.
גלית, 17/06/10 08:32
אלה, 17/05/10 10:05
גילי שחם, 08/05/10 08:53
לדעתי מוגזם, במיוחד בהתחשב בזה שיש שם 6 ביצים, (ל''ת)
בכלל, כל הכמויות כאן מוזרות. אין עורכים בעולם????, 08/05/10 11:26
לא כתוב קמח תופח, ולא, זה לא מוגזם זו עוגה בחושה, הביצים לא מוקצפות (ל''ת)
לכן צריך את א. האפיה וסודה לשתיה שירימו את העוגה.., 07/06/10 09:45
המתכונים נהדרים. תודה., 07/05/10 20:02
טל, 07/05/10 21:34
דווקא יש בעיה משום שכוס נוזלים צריכה להיות 250 מ''ל, אז בטוח שנפלה טעות (ל''ת)
לגבי השוואת נוזלים ונפח את צודקת, 08/05/10 01:29
אכן טעויות בהקלדה- נשמטו החצי/רבע
קונדיטורית, 17/05/10 22:06
כוס אגוזים וכוס קמח לא שוקלים אותו דבר לכן יש הבדל ...
זה לא טעות, 29/05/10 20:46
סמדר, 06/06/10 18:04
מירב, 07/06/10 09:34
מירב, 07/06/10 09:41
כל המתכונים בעולם ממוחזרים. אף אחד לא המציא משהו חדש לפחות שלושים שנה.
למה להיטפל ? לא חייבים לקרוא., 07/05/10 21:10
איזו תגובה יחצנית לעילא... בכל מקרה, גם לדעתי סיידא ממחזר לגמרי
והוא ממש לא שף אלא יותר מעתיקן מתכונים., 08/05/10 01:30
בני סיידא ידוע בריבוי המרכיבים שיש במתכונים שלו
כדי להיראות מקורי, 07/05/10 09:33
צודק מאוד. ובאמת אין מה לרוץ ולקנות כי בכל מקרה בתוך שבוע מורידים את (ל''ת)
המחיר על הספר. ככה הופכים אותו לרב מכר - טריק ידוע, 08/05/10 05:13