למרות שהיינו רק 2, קיבלנו סיור ביקב,בהדרכת אחת העובדות שם. היה מעניין.
אחר כל המסעדה- אוכל טעים,לא 'פלצני'.
מהיינות שנתנו לטעימה בסוף, נדמה לי שאהבתי בייחוד את יין הקינוח.
כדי להיות הגונה, אני אציין שלא יצא לי כבר שנים על שנים לבקר ביקבים אחרים, כך שאני לא יכולה 'להשוות'. אני רק יודעת, שהיינו מרוצים מהחויה בבנימינה.
כנראה שלא טעמת מהיין של בנימינה לאחרונה, או שאינך מבין ביין.
שב, תשתה מהיינות היוגביים שלהם (בעיקר - לבן ארומטי, קברנה-פטי ורדו או מהשיראז), תמשיך ברזרב שלהם - זינפנדל, גוורצ' (נהדר!) ואף באבני החושן - אודם ויהלום.
המהפכה של ששון ואסף בעיצומה.
היין של בנימינה מצוין!
היה ממש מקסים. החופה הייתה בקומה ה- II. היה בופה שהאוכל היה ברמה של מסעדה איכותית. היו ריקודים והיה גם סקסופוניסט.
זו הייתה חתונה שאנחנו וגם האורחים לא יישכחו.
ביקב יש מרכז מבקרים במבנה עתיק ואוטנתי עם מטבח מהשורה הראשונה ושרות מעולה
מרכז המבקרים בהנהלתה של ברכה זלברשטיין שעושה עבודה נהדרת והמחיר מאד סביר
הייתי ממליץ לבל מי שרוצר להיות מקורי ומעניין לצור אתם קשר
ולברכה, תודה על האירוח!!!
בנימינה מתקשה להשתחרר מהתדמית הארכאית של יקב שמייצר יינות לסופרמרקט.
עד היום, עדיין לא ראיתי ביקב יין שהוא באמת משהו ששווה לדבר עליו.
אם סדרת יוגב עשתה לך את זה אז כל הכתבות שלך על ביקוריך בבורדו,בורגון או וולפוליצ'לה היו בגדר פלופ אחד גדול.
זה למשנה כמה כסף אתה משקיע בפרסום ובשווק אם אין לך מוצר ששווה את העין, החך והכיס, אף אחד לא יקנה את זה.