• 14.

    פלצנות לשמהההה

    תל אביב, 11/08/10 13:03

    רק תל אביבים פלצניים יעשו מעורב מדגים וחארטותת.. אין כמו המעורב המקורי
    לא משנה מי המציא.. כל אחד טוען שזה הוא.. גם חצות גם סימה וגם פירו...

  • 13.

    הייתה חייבת להכניס את העובדים הפלסטינים האומללים לכתבה המטופשת שלה

    אחרי כל הסיפורים המייגעים והחפירות במוח, 08/05/10 22:42

    כולה מעורב ירושלמי.
    אפשר לחשוב...

    • צודק!!! (ל''ת)

      יאיר, 09/05/10 07:56

  • 12.

    אפילו שאני גר כיום בפנמה עדיין יש לי את הטעם של המעורב הירוש

    צביקה- פנמה, 08/05/10 19:57

    ישתבח שמו אין לא היה ןלא יהיה כמו סימה

  • 11.

    חצות מספר 1 במעורב.....

    יאיר, 08/05/10 19:53

    פשוט פלצנות של כתבת שלא מבינה הרבה באוכל!!
    המנה בצלחת בחצות טעימה מאוד ....כולל הסלטים.לגבי העובדים הפלסטינים----במילה אחת כתבת גזענית!....

  • 10.

    אכלתי בסימה ביום שישי בצהריים היה טעים ופיתה מפוצצת רק בבשר (ל''ת)

    השופט אבן זהב, 08/05/10 19:12

  • 9.

    גם כבר לא טעים כמו פעם,וגם המחיר מאוד(מאוד)יקר!!!לא כדאי... (ל''ת)

    מני נ., 08/05/10 19:09

  • 8.

    גברת אנסקי היקרה

    דובי חן, 08/05/10 18:54

    למה ציינת 270 ש''ח ל 3 אנשים וטרחת להזכיר הכל שהאוכל היה גרוע ותפל ועבש......אבל כאילו ש270 ש''ח זה לא גניבה לאור יום לבשר הכי נחות שיושב בתוך פיתה שלא עולה 40 אגורות. מי שמשלם 270 שקל בשביל 3 מנות מעורב קצת סלט אורז ושעועית הוא עם כל הכבוד לא מבין גדול באוכל,הוא פראייר עם קבלות.
    מחירי המנות האלו לאורך כל רחוב אגריפס הם מופקעים ולא שווים את המחיר. כולל מחירי השווארמות.
    המקומות מנוהלים בידי בעלי עסק תאווי בצע. האוכל שם לא נעשה מתוך מחשבת אהבה לאוכל אלא מתוך מחשבת אהבה לכסף.
    אין כיום בירושלים סטקיות ברמה גבוה. את הסטקייות הטובות בארץ אני מוצא כיום בכפר סבא ואיזור השרון. ושם גם המחירים נורמליים.

  • 7.

    חצות-המעורב הכי טעים בעולם

    רוני, 08/05/10 18:51

    יש לך טעות רצינית לגבי המעורב בחצות.עד היום המנה בפיתה גדושה אך ורק במעורב וכן המעורב אכן גולש לשקית.ולגבי הטעם ...אחד המעדנים שיש.ממליץ לכותבת לאכול את המעורב בפיתה ובטוח ....שתשני את הכתבה!

  • 6.

    מעורב ירושלמי הוא אחד האסונות הקולינריים הגדולים בהיסטוריה

    דני, 08/05/10 16:44

    תערובת של חלקי בשר נחות (במיוחד ,גם פיגולים הולך) ,מתובלת עד זרא בערב רב של תבלינים שכל מטרתם הוא לכסות על איכות הבשר ולהקהות את חוש הטעם של האוכל. פשוט דבר איום ונורא.

    • וואלה צודק,אכלתי אחד לפני שנים עוד לא התאוששתי מהטראומה (ל''ת)

      סעיד הסועד, 08/05/10 23:45

  • 5.

    איפה אפשר לקנות תבלינים כאלו? לא אני לא מתכוון לכמון ופלפל

    גוגו, 08/05/10 10:51

    ציק פורן, כוסבק רה ופלפל אנק גלי?
    בחייאת NRG, לא מפריע לכם להרוס כתיבה יפה ומעוררת תאבון כמו של שרי?
    לשרי - כל הכבוד! כתבה מעולה.

    • זה הרבה יותר טעים עם ק' באמצע. ממליץ לנסות:-) (ל''ת)

      יואב, 08/05/10 15:47

    • בכל חנות תבלינים בשוק, וחלק גם בסופר.

      קלקל , 08/05/10 20:29

      פלפל אנגלי יש בסופר, כנראה גם ציפורן (אבל לא טחון...).
      זרעי כוסברה כנראה שלא - אבל תכלס הכי טוב בשוק.

      • על ציניות שמעת? (ל''ת)

        לקלקל, 09/05/10 10:24

  • 4.

    אני רואה כמות אדירה של שומן ואוטם לב. (ל''ת)

    רון, 08/05/10 10:31

  • 3.

    10קבן של טומאה ירדו לעולם ובגלל ש''ס,חרדים וחב''ד י-ם קיבלה תשעה ובגללם

    9 קבין=ירושלים, 08/05/10 10:08

    השכינה ברחה מהעיר.

  • 2.

    דווקא בסימה המעורב היא עדיין מנה מכובדת וגדושה (ל''ת)

    ירושלמי, 08/05/10 09:31

  • 1.

    ימין ושמאל רק טחול וטחול (ל''ת)

    קאובוי של חצות, 08/05/10 09:08