• 20.

    מה עושים עם הביצים

    מה עושים עם הביצים, 15/08/12 11:09

    מתי מערבבים אותם

  • 19.

    נהיינו עם של פלצנים

    ישראלי, 04/05/10 12:28

    פעם היו קצת ,היום כל שניח'אנטריש חבלז''

    תנו לי אכל פשוט של פעם של אמא של סבתא

    כל טבח נהיה שף,יאללה תרדו לי מהפריים.

  • 18.

    מחנה יהודה

    ממליגה, 03/05/10 11:44

    אחלה מסעדה, אחלה אווירה, שווה לנסות מומלץ ביותר צוות מקסים :)

  • 17.

    אוכל טוב, כלים להגשה מעוררים בחילה !!!

    ירושלמית, 02/05/10 18:14

    הייתי, אכלתי, הכלים פשוט מגעילים !!!
    נגעלתי לאכול מהצלחות וכלי ההגשה. איכס.
    מה הקטע לאכול מסכום שונה ומוזר.
    לא חוזרת.

  • 16.

    איזו הגזמה פראית גברת אנסקי

    שחר, 02/05/10 13:28

    אכלתי שם פעמיים ואכן האוכל טוב עד אבל המחירים שם מטורפים, המנות לא גדולות במיוחד והשירות סביר בלבד, לא באמת מצדיק את ההשתפכות של גברת אנסקי.

    • מחניהודה

      שוב אני מתאכזבת, 09/08/10 01:29

      צודקת בהחלט-יותר מידי רעש סביב המסעדה והפעם השניה שלנו לא היתה כקודמתה-השתן עולה לראש-וחבל שכך

  • 15.

    עם כל הכבוד לפולנטה..כולה ממליגה בצנצנת (ל''ת)

    סרג'יו קונסטנצה, 02/05/10 13:21

  • 14.

    רוצו כל עוד יש להם כוח. תודה לך אנסקי. (ל''ת)

    איילת, 02/05/10 11:21

  • 13.

    הבעיה שכמעט לא נשארו ירקות בשוק..

    סאקרה, 02/05/10 09:39

    מרב בוטיקים ומסעדות מתוחכמות,שהתנחלו בשוק,לא נשארו בסטות שאפשר לקנות בהן מוצרים טריים לבישול.
    גם אלה שלא הפכו (בינתיים) למסעדה או בית קפה,המירו את הירקות הטריים בפיצוחים ופרות יבשים.
    ( הרבה יותר קל ולא צריך להעמיס סחורה טריה כל בוקר.)
    כמי שחיה ונושמת את שוק מחניודה, כואב הלב להודות שהירקות ב''שווק השקמה'' טריים וטעימים יותר..

    לגבי המסעדה-
    כל כך הרבה יחסי ציבור לא אכלתי כבר הרבה שנים.

    • את כל כך צודקת. השוק הפך למקום יאפי לתל אביבים שמוכנים לשלם הון על אפס (ל''ת)

      והכתבה הזאת רק מדגימה את המגמה...חבל., 03/05/10 19:34

    • המלך עירום

      אילנה, 12/06/10 10:14

      אכלתי שם.
      מגיע צל''ש לאיש יחסי הציבור של המקום!
      האוכל בינוני (אשמח לפרט)
      המקום רועש וחם - ממש לא נעים לשבת.
      השירות בינוני וכלי ההגשה לא מלהיבים!

      המלך עירום. בתל-אביב המקום לא היה זוכה לכזאת הצלחה.

      • אכזבה מחניהודה

        מאוכזבת, 09/08/10 01:30

        הרגשתי בדיוק כמוך

  • 12.

    הוא כן צועק על העובדים שלו... (ל''ת)

    י., 02/05/10 09:23

  • 11.

    האוכל מזעזע ומבייש כל טבח מתחיל (ל''ת)

    חבל על הכסף וחבל לצאת מהבית, 02/05/10 09:15

  • 10.

    בדקת כמה מרויח עובד המטבח?

    דליה, 02/05/10 09:04

    איזה פלצנות גב' אנסקי.
    תחשבי מי עומד מאחורי ההתרגשויות והוירברציות שגורם לך אוכל בינוני בהחלט. כמה מרויחים עובדי המסעדה הזוטרים וכמה מנוצלים הם. אח''כ תרגשי את כרסך.
    כנראה שיש לך קשר לבעלי המסעדה או אחד המנהלים.

  • 9.

    גם הפולנטה החלומית כמו שאר מעדנים סיימה באסלה (ל''ת)

    אורן, 02/05/10 08:16

  • 8.

    לחוויה הדתית הזו יש שם - סינדרום ירושלים

    מה פרויד היה אומר, 02/05/10 08:14

    סינדרום ירושלים (או תסמונת ירושלים) הוא סוג נדיר יחסית של הפרעה נפשית, בה אדם הנמצא בירושלים משוכנע שיש לו כוחות אלוהיים ומשיחיים, שמוטלת עליו משימה משיחית, או שהוא התגלמותה של דמות מספרי הקודש. תופעה זו היא מקרה פרטי של מחשבות שוא בעלות תוכן דתי-מיסטי ושל מחשבות גדלוּת, המופיעות בדרך כלל במחלות פסיכוטיות (כגון סכיזופרניה פרנואידית), ומובילות לעתים לצורך באשפוזו של הלוקה בה בבתי חולים לבריאות הנפש.

    • גדול ומסביר בהחלט את פשר ההשתפכות המוזרה עד מביכה הזו. (ל''ת)

      הוא ''ברא'' את הצנצנת? מה הוא, אלוהים?, 03/05/10 09:53

  • 7.

    תנסו לשים את הפולנטה בקופסת פח

    השף, 02/05/10 08:10

    לא זה לא ממש טעים,אבל תודו שזה מקורי

  • 6.

    מסעדה מדהימה

    אמיר . ירושלמי גאה, 02/05/10 07:30

    מסעדה מדהימה . האןכל לא מהעולם הזה נגדיר אותו ''ירושלמי עולמי '' המוזיקה הנעימה ולא השטנצית שיש במסעדות תל אביביות פלצניות . המראה של המטבח הפעיל מכל זוית במסעדה . אתה אשכרה רואה מה מכינים לך בהרבה אהבה ומקצועיות . הרבה כבוד לשוק מחנה יהודה , הרבה כבוד לירושלים . אנחנו לא רק דתיים פנאתיים שמתהדרים ברמת הכשרות ופחות בטיב האוכל . אסף והחברה אתם חייבים להישאר כאן בשוק ולא להרחיב או רחמנא לצלן לעבור לתל אביב . שרי כתבה מדהימה . את לא הראשונה שכתבה על מחנהיודה . אך במקרה הזה כל המוסיף בהחלט לא גורע .

    • מדהימה בחוצפתה

      נו באמת, 09/08/10 01:33

      המלך עירום-והייתי במסעדה אחת או שתיים בחיי-אין כצעקתה

  • 5.

    אכלתי שם פעמיים. אוכל טוב וסביר, אבל ממש לא בגבול ההתפעלות המביכה שכאן

    כנראה שאנסקי זקוקה לבן חסות חדש..., 02/05/10 01:48

    לכל מי שמתכנן לרוץ לשם בגלל הכתבה - קחו בחשבון שמדובר במסעדה יקרה עם יותר משמץ פלצנות.

    הזמנתי שם תבשיל של אברי פנים שנשמע מעניין והגיעה דגימה בלבד. גם המלצרים לא מדהימים והאקוסטיקה מזעזעת.

  • 4.

    כל מילה בסלע

    לינדה מנוחין, 01/05/10 21:31

    מאוד אהבתי את התיאור הרגיש שלך שרי! עד לאותו רגע מול השף אסף לא נפגשתי מעולם עם הפולנטה אבל ההמלצות היו חמות. כמובן הסתכנתי לפחות עם החלמון, עוד לפני שידעתי על המרכיבים המזינים!
    וללה זו הייתה החוייה הקולינרית המכוננת ביותר. שברתי עוד מוסכמה . מומלץ ביותר

  • 3.

    איזה כיף לי אני גר מטר מהמסעדה אחת המסעדות הטובות

    אסף, 01/05/10 20:43

    מסעדה מעולה אוכל מעולה אווירה טובה ומחירים נוחים שילוב מנצח

    • באמת כיף לך.

      ליאת, 01/05/10 22:27

      אני אצטרך להגיע מחיפה,אבל נשמע כמו מקום ששוה את הנסיעה.

  • 2.

    מגיש עתון זה....

    למה ככה ??!!, 01/05/10 20:37

    מתכונים לא כשרים ליהודים שומרי מצוות.

    • מה לא כשר במתכון? (ל''ת)

      עמית, 01/05/10 23:44

    • כי יש עוד אנשים בעולם חוץ משומרי מצוות. מותר לנו גם

      הנביא יחזקאל, 02/05/10 09:03

      נכון שבמדינת ישראל נהוג לרמוס ברגל גסה את הרוב החילוני אבל הנה הוכחה שאנחנו עדיין כאן. שרי אנסקי לא מכריחה אותך לקרוא את הכתבה ובטח לא מכריחה לאכול את המנה הזאת - זו בחירה חופשית. מכירים את המושג?

    • מתכון כשר יא קולורבי (ל''ת)

      רועי, 02/05/10 16:56

  • 1.

    נשמע הכי קשה בעולם. (ל''ת)

    דנה, 01/05/10 19:57