• 8.

    צריך לעשות גלידה מחלב כבשים וגלידה מחלב נאקה וגם מחלב אם !

    חובבת גלידות, 18/09/11 00:03

    אז למה לא עושים מחלב כבשים ומחלב נאקה ומיוחד לתינוקות מחלב אם !

  • 7.

    ראה התרשמותי בפנים

    טעמתי את השוקולד, דבדבנים ורימונים, 24/06/10 20:23

    קניתי במגה. הגלידת שוקולד מצויינת - קצת רכה וטעימה, השוקולד חלק ומשובח ונוטה לכיוון אגוזי, ואין אף שמץ של טעם חלב עזים.
    הדובדבנים גם טעימה - כאן יש כבר שמץ של טעם שהוא יותר יוגורטי-עיזי, אבל היא עדינה וטעימה והחתיכות דובדבנים הוספו בנדיבות.
    הרימונים קצת מוזרה לטעמי, אולי כי טעמתי אותה מייד אחרי הדובדבנים. ננסה אח''כ שוב :)

  • 6.

    ובקרוב גם ב'זמורה' בירושלים (ל''ת)

    אפשר מעכשיו להשיג ב'מגה', 23/06/10 23:50

  • 5.

    ששמים בגלידה (ראה בפנים)

    הבטן ההומה זה מהתוספים המלאכותיים, 23/06/10 23:49

    חברה ידועה שאולי אסור פה אז לא אנקוב בשמה, שמה (למשל) בגלידת השוקולד-רום-צימוקים שלה 4 תוספים שכולם ידועים כגורמים בעיות עיכול כמו E460 E466 וכדומה.

  • 4.

    אין בשום מקום (ל''ת)

    באיזה רשתות שיווק?, 12/06/10 11:44

  • 3.

    איפה אפשר למצוא את הגלידה בתל אביב??? (ל''ת)

    טינקי, 29/04/10 14:56

  • 2.

    חלב עזים ? השתגעתם ? ריח דוחה ביותר . מסריח ולא מתאים לגלידה ... (ל''ת)

    גלידת בואש !, 28/04/10 08:11

  • 1.

    איפה זה ''החנויות המובחרות''??? (ל''ת)

    אה?, 27/04/10 23:27