• 36.

    פיצה

    face book, 05/09/15 12:25

    pפיצה

    IP: 5.22.129.133דווח על תגובה זו

  • 35.

    אין על פיצה ע גבינה, פפרוני ואננס

    איילה, 30/04/10 20:51

    זה הכי טעים :)

    IP: 84.109.237.165דווח על תגובה זו

  • 34.

    בצק פיצה מתפוחי אדמה

    ענת, 30/04/10 16:17

    כמה מים צריך להכנת הבצק?

    4 כוסות מלח זה ''קצת'' יותר מידי

    IP: 79.177.115.48דווח על תגובה זו

  • 33.

    רבותיי ,לאחר בדיקה מעמיקה , nrg שמרו על המסורת והכשרות :)

    משה, 28/04/10 21:21

    תמונה ראשונה פוקצ'ה ללא גבינה עם בשר
    תמונה שניה פיצה עם גבינה ופרוסות טונה מעושנת
    תמונה אחרונה חצילים
    חזרה לשיגרה , אין צורך להתלהם

    IP: 79.183.13.117דווח על תגובה זו

  • 32.

    ומה אחרכך?

    לא מבין, 28/04/10 14:16

    ואחרי שיש בצק ורוטב?
    כמה זמן בתנור? באיזו טמפ'?מה אם הגבינה? איזו סוג? כמויות?
    כתבה לא רצינית!!!

    IP: 82.166.221.34דווח על תגובה זו

  • 31.

    לשפית, צייני כמויות חומרים לפיצה בגרמים. קשה לדעת כמה זה כוס במשקל. בב

    תודה, 28/04/10 12:40

    בבקשה, תודה

    IP: 93.172.187.151דווח על תגובה זו

  • 30.

    נראה טוב , תומונות טובות , ברור לעשייה

    גאוני, 28/04/10 11:50

    כל הכבוד

    IP: 79.180.200.165דווח על תגובה זו

  • 29.

    למאותגרי הכשרות

    אורי, 28/04/10 11:44

    לפי האמונה התפלה שלי יש איסור חמור לאכול מאכלים צהובים.
    אני נעלב אישית מעמבה !!

    תתבגרו

    IP: 93.173.191.156דווח על תגובה זו

  • 28.

    טיפ לפיצה קריספית בקלי קלות

    עדי הנגבי, 28/04/10 10:28

    אם בתחילת האפייה,או בסופה מניחים את תבנית האפייה עם הבצק או עם הפיצה עצמה למספר דקות על קרקעית התנור שזו באמת מכת חום רצינית לבצק,אזי נקבל את הפיצה הקריספית,ללא אבנים וללא נעליים.

    IP: 79.183.96.62דווח על תגובה זו

  • 27.

    krispy?

    beigale, 28/04/10 08:21

    if were already taking care to use proper hebrew , what is ''krispy?''. can't you find any word for it.
    after all, you found ''malosh''

    IP: 99.74.217.122דווח על תגובה זו

  • 26.

    ..כמה גרם/כפות יש בחבילת שמרית (ל''ת)

    Jacob, 28/04/10 06:41


    IP: 67.161.25.31דווח על תגובה זו

  • 25.

    מאיה לביא שפית אדירה! (ל''ת)

    אופיר, 28/04/10 04:05


    IP: 89.138.21.250דווח על תגובה זו

  • 24.

    למאותגרי הכשרות של הכתבה

    עופר, 27/04/10 21:43

    הצילום הראשון הוא של פיצה ללא גבינה אלא רק בשר, תסתכלו טוב ותראו.
    על הפיצה ללא גלוטן זה נראה פרוסות טונה ולא בשר.

    IP: 84.108.60.164דווח על תגובה זו

  • 23.

    נכון הכוונה כנראה למים. כפית מלח. (ל''ת)

    לילי בלום, 27/04/10 20:49


    IP: 87.68.17.5דווח על תגובה זו

  • 22.

    ב- 144 יש אחלה מתכונים (ל''ת)

    זית, 27/04/10 20:41


    IP: 192.118.11.124דווח על תגובה זו

  • 21.

    ממש קלי קלות!

    נו באמת, 27/04/10 20:26

    אני רצה להכין לי אחת מושלמת כזו בבית, עם המתכונים המנצחים של הבצק הקריספי...

    IP: 62.90.18.189דווח על תגובה זו

  • 20.

    אחלה כתבה חבל שלאמא שלי נמאס להכין פיצות (ל''ת)

    אדם, 27/04/10 19:38


    IP: 89.138.194.32דווח על תגובה זו

  • 19.

    תגובה ל - ''9''

    ברי, 27/04/10 18:53

    איך אתה יכול להגיד על גבינה ונקניק גועל נפש ? טעמת פעם ? אני לדוגמא יכול לאמר שלטעמי בשר חלק הוא ממש מגעיל וחסר טעם, כנ''ל לגבי בשר מוכשר שהוא ממש מלוח לעיתים. לא ממש מבין את האנשים האלו שקובעים עובדות בלי לנסות או לדעת את הפרטים. סנוויץ של סלמי וגבנ''צ זה אחד הדברים הכי טעימים שיש, במיוחד בטוסט - בצרפתית יש לזה אפילו שם : ''קרוק מסייה''.

    IP: 212.143.154.147דווח על תגובה זו

  • 18.

    יש לכם את כל המתכון, אבל לא כתוב איך צדים את הנחש שחותכים ממנו סלייסים (ל''ת)

    אביבית פיצוראשווילי, 27/04/10 18:43


    IP: 212.143.119.130דווח על תגובה זו

  • 17.

    כמה שנים לוקח להכין פיצה כזאת??? (ל''ת)

    אפרת, 27/04/10 18:39


    IP: 79.180.96.239דווח על תגובה זו

  • 16.

    איזה יופי: תעמולה אנטישמית במסווה של מתכון לפיצה (ל''ת)

    ישראל חזירוביץ, 27/04/10 18:36


    IP: 212.143.119.130דווח על תגובה זו

  • 15.

    זה מתכון???חטפתי כאב ראש מרוב הוראות (ל''ת)

    אמא לעשרה ילדים, 27/04/10 18:31


    IP: 79.180.96.239דווח על תגובה זו

  • 14.

    Shimrit

    Raz, 27/04/10 18:30

    How many Grams are there in a pack of “Shimrit” yeast?

    IP: 66.209.81.2דווח על תגובה זו

    • 50 (ל''ת)

      rachel, 28/04/10 07:46


      IP: 85.65.63.193 דווח על תגובה זו

  • 13.

    נעשיתי רעב רק מהתמונות המדהימות. מתכוני הפיצה הטובים ביותר שקראתי.

    אריק חו''ל (אי-שם)., 27/04/10 18:25

    אני זוכר את מאיה כילדה קטנה, מדהים איך התפתחה לשפית יצירתית ומוכשרת כ''כ!

    IP: 78.172.232.189דווח על תגובה זו

    • התפתחה.

      שו.חס. ו-26 קרפדו., 27/04/10 21:01

      ללא ספק.

      IP: 78.172.232.189 דווח על תגובה זו

  • 12.

    זה ים עבודה...

    ציקו, 27/04/10 18:07

    אם למישהו יש זמן להכין שיבושם לו.
    הוא גם חוסך הרבה כסף כי ידוע שעל פיצה אחוז הרווחים גבוה.
    אם מישהו חוזר מהעבודה בשמונה , תשע בערב (כמוני) + בעל 2 ידיים שמאליות במטבח אזי יואיל נא ויוציא את כספו כדי להתפנק מול הטלוויזיה.

    IP: 62.219.123.31דווח על תגובה זו

    • המלצה

      יון קטיון, 28/04/10 12:59

      אני גם אוהב לאכול פיצה אך בעיקר ביתית דקה וקיריספית כמו בכתבה . למרות שהמתכון שלי שונה אני נוהג להכין כמות של בצק הרבה יותר גדולה ממה שאני זקוק ולחתוך אותו ל6-7 חלקים להשאיר 2 בחוץ ואת השאר מקפיא .
      מה שאומר שכשאני רוצה פיצה אני רק צריך לזכור להוציא מהפריזר את הרוטב ואת הבצק בבוקר וכשאני מגיע הביתה נישאר למרוח ולהכניס לתנור.
      זה באמת שתי דקות עבודה וזה שווה את זה בכל פעם . הרבה יותר טעים מדומינוס או פיצה האט או פיצה WHAT EVER .
      בהצלחה !
      דרך אגב ההקפאה לא מזיקה אפילו טובה .

      IP: 84.108.126.175 דווח על תגובה זו

  • 11.

    אבן פיצה

    שחר ועקנין, 27/04/10 17:54

    אני שנים עושה את הפיצה בתנור עם האבן
    זה יוצא מעולה אחרי חמש דקות יש פיצה קריספיט מעולה או אחרי שתי דקות פוקצ'ות מעולות
    צריך לזכור כי בשוק יש כמה סוגי אבנים
    אני משתמש באבן מעולה של חברה בשם מינרלים ומשהו

    IP: 80.179.90.18דווח על תגובה זו

    • אבן מעולה של מינרלים ורפרקטורים (ל''ת)

      אילנה, 04/05/10 16:15


      IP: 132.66.234.239 דווח על תגובה זו

  • 10.

    4 כוסות מלח בבצק תפו''א?? נראה לי טעות... (ל''ת)

    אני, 27/04/10 17:46


    IP: 84.109.246.102דווח על תגובה זו

    • נראה שהכוונה לארבע כוסות קמח (ל''ת)

      נירה, 27/04/10 20:19


      IP: 62.90.18.189 דווח על תגובה זו

    • נכון כנראה טעות הכוונה למים. (ל''ת)

      לילי בלום, 27/04/10 20:51


      IP: 87.68.17.5 דווח על תגובה זו

    • הכוונה לארבע כוסות קמח (ל''ת)

      אנסטסיה, 26/05/10 17:14


      IP: 91.199.69.254 דווח על תגובה זו

  • 9.

    ''תודה''

    שי, 27/04/10 17:40

    ''תודה'' על התמונות המגרות של הפיצה עם הנקניק.
    יהייה לכם בתאבון.....גועל נפש!

    IP: 212.143.57.194דווח על תגובה זו

    • איך אתה יודע ?

      ברי, 27/04/10 18:51

      איך אתה יכול להגיד על גבינה וחזיר גועל נפש ? טעמת פעם ? אני לדוגמא יכול לאמר שלטעמי בשר חלק הוא ממש מגעיל וחסר טעם, כנ''ל לגבי בשר מוכשר שהוא ממש מלוח לעיתים. לא ממש מבין את האנשים האלו שקובעים עובדות בלי לנסות או לדעת את הפרטים.

      IP: 212.143.154.147 דווח על תגובה זו

    • גועל נפש מתאר את תגובתך שי

      החלב כבר נגע בבשר של הפרה, 27/04/10 19:08

      הנחמה במקרה שלך היא שאלוהים כבר העניש אותך בכך שמנע ממך את הטעם הנפלא של פיצה עם נקניק.

      IP: 93.173.172.240 דווח על תגובה זו

    • כתבה כשרה תקראו לעומק!!!

      אדם, 27/04/10 19:39

      אפילו מצויין שתוספת בשרית באה על משהו פרווה אז תפסיקו

      IP: 89.138.194.32 דווח על תגובה זו

    • תודה לך על האיחולים,יש שקיות הקאה ביציאה אם אתה צריך (ל''ת)

      עופר, 27/04/10 21:38


      IP: 84.108.60.164 דווח על תגובה זו

    • אם אתה שומר כשרות, ובגלל זה נגעל - סימן שלא קראת את הכתבה

      ארז, 28/04/10 12:02

      רשום שם במפורש: את הנקניק שמים במקום גבינה, ואז בעצם הפיצה הופכת לפוקצ'ה, והיא כבר לא פיצה בעצם... (ואז גם אין בעיות של כשרות)



      העיקר לקטר....

      IP: 62.219.138.45 דווח על תגובה זו

  • 8.

    פיצה מקפיצה . למי יש זמן להכין ?! (ל''ת)

    רעב-עכשיוו, 27/04/10 17:31


    IP: 80.230.39.250דווח על תגובה זו

    • איכס טעם של פלסטיק וחומרים משמרים (ל''ת)

      טל, 28/04/10 10:31


      IP: 84.229.122.35 דווח על תגובה זו

  • 7.

    מים מזוקקים ??? אולי מים כבדים

    סגכעי, 27/04/10 17:28

    לא רציני אפילו חובבני

    IP: 87.69.209.86דווח על תגובה זו

  • 6.

    פיצה ללא גלוטן אך עם קותלי חזיר.. (ל''ת)

    טול, 27/04/10 17:21


    IP: 87.69.165.201דווח על תגובה זו

    • שנאמר: גם בריא וגם טעים! (ל''ת)

      קורה, 27/04/10 19:09


      IP: 93.173.172.240 דווח על תגובה זו

    • נו, ו...... (ל''ת)

      עופר, 27/04/10 21:37


      IP: 84.108.60.164 דווח על תגובה זו

  • 5.

    מעולה!

    דיקלה, 27/04/10 17:20

    ונצלו את ההזדמנות ווותרו על הפיצה של זבאללו
    היא סבארו היקרה והנחותה

    IP: 77.126.197.61דווח על תגובה זו

  • 4.

    קריספי קריספי קריספי (ל''ת)

    מה קרה? כבר אי אפשר להגיד פריך?, 27/04/10 17:17


    IP: 212.116.189.147דווח על תגובה זו

    • אבל קריספי ופריך הם שני דברים שונים לגמרי... (ל''ת)

      אורנה, 28/04/10 13:19


      IP: 93.173.67.128 דווח על תגובה זו

  • 3.

    מה הקטע של הנקניק על הגבינה???

    רוני, 27/04/10 17:12

    זה לא מכבד את האנשים ששומרים כשרות בארץ ישראל...

    IP: 77.127.4.3דווח על תגובה זו

    • אף אחד לא כפה עלייך גדי בחלב אימו . כולה מתכון ........ (ל''ת)

      פפרוני, 27/04/10 17:49


      IP: 79.181.98.44 דווח על תגובה זו

    • מה הקטע של התגובות של שומרי הכשרות?

      תומר, 27/04/10 18:06

      לא רוצים אל תאכלו בשר וחלב.
      להעיר בכל מתכון לא כשר מחדש זה לא לעניין.
      רוצים שיכבדו אתכם. כבדו אחרים.
      אפילו טרחו וכתבו בכל מתכון אם הוא פרווה או חלבי.

      IP: 194.90.29.14 דווח על תגובה זו

    • זה אנשובי !!!!! לא נקניק !!!!!!!! (ל''ת)

      הדג נחש, 27/04/10 19:02


      IP: 192.114.107.4 דווח על תגובה זו

    • איזה מזל שיש משגיח כשרות תורן

      דני, 27/04/10 20:09

      מה הייינו עושים בלעדיו
      מה קורה לנודניקים האלה שמרגישים צורך עז להיכנס לנו לצלחת (מצחיק שהוא עוד מדבר על כבוד.אין בושה)

      IP: 93.173.186.199 דווח על תגובה זו

    • העם היהודי טיפש....תיקח בשר של כבש למשל ותבשל אותו בחלב של

      אנסטסיה, 26/05/10 17:20

      פרות ,,,אז הכל יהיה סבבה... לא צריך לבשל בשר של גדי בחלב של עזים,,, אתם היהודים מפרשים את הדבר בצורה לא נכונה...

      IP: 91.199.69.254 דווח על תגובה זו

  • 2.

    אחלה כתבה ...אחלה צילומים ... (ל''ת)

    פיצה קרצ'ופי, 27/04/10 17:06


    IP: 79.181.98.44דווח על תגובה זו

  • 1.

    נראה מעולה, תודה :) (ל''ת)

    rux, 27/04/10 17:03


    IP: 79.179.28.182דווח על תגובה זו