• 7.

    טעות בכמות המלח

    , 12/02/16 17:59

    3 כפיות מלח לא כפות!!

    IP: 79.181.145.2דווח על תגובה זו

  • 6.

    מה זה לימון פרסי לבן? (ל''ת)

    ואיפה קונים את זה?, 13/04/10 22:09


    IP: 79.181.111.79דווח על תגובה זו

    • לימון פרסי...

      שרית, 14/04/10 07:59

      אפשר לקנות בשוק לוינסקי או בשווקים בכלל
      יש 2 סוגים, השחור והלבן
      השחור מתאים מאד לרטבים...

      IP: 147.237.70.107 דווח על תגובה זו

  • 5.

    בחש בוכרי הכי טעים! (ל''ת)

    בוכריצלוב אלברט, 13/04/10 20:12


    IP: 77.124.184.70דווח על תגובה זו

    • יש לך מתכון של בחש בוכרי? פעם אכלתי. מצוין. (ל''ת)

      שרה, 14/04/10 06:37


      IP: 216.15.115.128 דווח על תגובה זו

  • 4.

    ואני עושה עם אורז מלא. יותר בריא!

    ושתי המלכה, 13/04/10 17:07

    עשיתי ולוקלוקו!!!

    IP: 77.126.124.45דווח על תגובה זו

  • 3.

    אין כמו האורז הפרסי של מרסל נ מטהרן (ל''ת)

    קופר, 13/04/10 13:21


    IP: 194.90.81.130דווח על תגובה זו

    • מתכון בבקשה! (ל''ת)

      רעבה, 14/04/10 11:42


      IP: 212.143.122.2 דווח על תגובה זו

  • 2.

    אין כמו האורז הפרסי! (ל''ת)

    ללי, 13/04/10 12:26


    IP: 62.219.236.114דווח על תגובה זו

  • 1.

    תיקון חשוב למתכון

    מלך פרסי, 13/04/10 09:47

    14 דקות בישול במים דה הרבה זמן.זה יגרום לאורז להתבשל לגמרי.שמונה דקות בדיוק ואז להמשיך את הבישול על האש הקטנה ולא לשכוח לכסות במגבת ומעל את המכסה זה שומר שלא ייתיבש האורז.בתאבון

    IP: 69.235.224.25דווח על תגובה זו

    • נכון, 7 או 8 דקות מספיקות (ל''ת)

      כעיכע, 13/04/10 11:39


      IP: 81.218.12.67 דווח על תגובה זו

    • 14 דק'...יותר מידי

      מלכת אסתר, 13/04/10 12:00

      אורז בסמטי דורש הרבה פחות מ 14 דקות.
      אני אישית נותנת רתיחה של כמה דקות (בערך 4דקות)
      ואז דולה קצת אורז מהסיר.
      האורז צריך להיראות ''ספוג'' ולאבד מקשיחותו....
      משום ממשיכים כרגיל
      בהצלחה!

      IP: 147.237.70.105 דווח על תגובה זו