• 3.

    איך ניתן להסמיך אתם

    מרינה, 04/10/10 16:23

    היי,

    המתכון אכן מצויין!!!!
    טראפלס מאוד נמסים גם בביצוע וגם בהגשה.
    איך ניתן להסמיך אותם כדיי שיהיו יותר קשים בטמפרטורת החדר.

  • 2.

    השואת טמפרטורות

    ופאא, 12/04/10 11:17

    לוקחים קצת מהחם מוסיפים לקר ומחזרים הכל לתערובת החמה

  • 1.

    איך מבצעים השוואת טמפרטורות?

    יוסי, 11/04/10 21:38

    תודה

    • נראה לי שהם מתכוונים שתעביר

      רונן, 12/04/10 16:42

      את הנוזלים שבסיר לקערה עם החלמונים לאט כדי שהנוזל החם לא יגרום לקרישת החלמונים.
      אולי המצאתי.