• 12.

    בלי שמן

    ליהי, 04/01/12 00:22

    אני גם לא אוכלת שמן רוב הזמן בטח לא במאכלים שבבית. אני מכינה לי אוכל בנפרד בלי שמן מחביתות,תפוא,פסטה ברוטב עגבניות טריות וכאלה.. יש מאכלים שלא מקבלים את אותו הטעם כמו עם שמן אבל מתרגלים לטעם אחר וטעים וזה בריא יותר.

  • 11.

    מה ההבדל בין חמאה לשמן?

    דביר, 11/04/10 17:22

    אין שום הבדל מבחינה של קלוריות בין חמאה ושמן, ההבדל היחיד הוא בטעם. כלומר, מי שתכנן לאכול ''ללא שמן'' לא יקבל את זה הפעם.
    ועדיין, המתכונים נראים ממש טובים..

  • 10.

    סוף סוף

    לא בדיאטה, 11/04/10 17:02

    מתכונים של אוכל ולא סיר שמן שרק מכביד על הגוף והנפש!!! כן ירבו

  • 9.

    מה הקטע של הקרח?! (ל''ת)

    לו, 11/04/10 15:16

  • 8.

    חוץ מצ'יפס ושניצל אפשר להכין הכל בלי שמן (ל''ת)

    מנסיון, 11/04/10 10:46

  • 7.

    למה לא עשו הגהה לכתבה? (ל''ת)

    ליאת, 11/04/10 10:22

  • 6.

    מה פירוש המילה בייסיים?

    קוראת, 10/04/10 19:59

    ומה קרה למילה בסיסיים? כבר לא מספיק טובה?
    ולמה כל שגיאות ההקלדה?

  • 5.

    אורז לבן חם מעורבב עם סלט

    הכי טעים, 10/04/10 19:38

    המאכל האהוב עליי בעולם כולו!

  • 4.

    שוב פלצנות בוטה.

    דוד/פאריז, 10/04/10 19:21

    למה, למה כותבת ובשלנית מוצלחת כשרי אנסקי נזקקת למשפטים נבובים כגון אלה:
    ''אסור לךשכוח שהשמן הוא מקור מרוכז להפקת אנרגיה בגוף, משמש לריפוד האיברים מפגיעות ושומר על חום הגוף'' או ''כבר מזמן הוכיחו לנו שהשמנה היא גנטית. אך גם לרגשות אשם יש קשר לגנטיקה''.
    מוטב לה לגברת הנכבדת לעסוק באוכל ומתכונים ולהשאיר את המדע/ים בידי מי שמוסמכים לכך. צריך למלא ''שטח כתיבה''? מתכון נוסף ונפתרה הבעיה.

  • 3.

    אורז לבן תהליך הבישול בסיר אחד כך מבשלים בהודו.

    הודי הודי, 10/04/10 09:55

    לא צריך את כל התהליך מספיק 3 השלבים
    1. שמים סיר גדול עם מים בתוספת מלח כמו לפסטה (בערך כף גדושה) על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.

    2. שוטפים את האורז 3 פעמים בקערה עד שהמים מאבדים את העכירות של העמילן (זה מה שיגרום לאורז לצאת אחד-אחד בלי להידבק). אפשר גם לשטוף במסננת כדקה מתחת למים זורמים.

    3. מוסיפים את האורז למים הרותחים ומחכים שהבועות יצוצו מחדש. מהרגע הזה מנמכים את האש ונותנים לאורז להתבשל בסיר פתוח מדי פעם בוחשים ואם צריך מוסיפים עוד מים רותחים עד כדי כיסוי האורז לא לתת למים להתהדות. בודקים ע''י לקיחת כף אורז אם מוכן {כמו לפסטה} ומסננים.

  • 2.

    אפשר גם שמן קנולה

    אורן האתאיסט, 10/04/10 09:50

    יותר מכך, אפשר גם לא לקרוא את כתבותיה המעוותות של שרי אנסקי, המבוססות ברובם על מכתבי שרשרת ומתיחות רשת שהופרכו כבר לפני עשור.

  • 1.

    טיגון בשמן זית לא מזיק (ל''ת)

    עמיתוש, 10/04/10 09:16

    • טיגון זה מהמם (ל''ת)

      שמן זית, 10/04/10 10:52