• 10.

    תפוחי עץ מגורדים בפומפיה + אגוזי מלך + מיץ תפוזים + תמרים חתוכים. (ל''ת)

    החרוסת הכי טובה בעולם, 28/03/10 22:24

  • 9.

    החרוסת של הפרסים ממש משש טעימה !!!! (ל''ת)

    החרוסבת של סבתא דבורה, 28/03/10 22:20

  • 8.

    החרוסת העירקית מורכבת רק מסילן ואגוזי מלך

    נורית, 28/03/10 22:08

    מאיזה המצאתם את השטויות האלו.
    אני עירקית אסלית שנולדה בבגדד ואין דבר כזה
    להוסיף לחרוסת טחינה או צנוברים זה ממש
    דמיון וסטיה מהמקור בצורה שפוגעת במסורת היהודית העירקית.

    רק סילן עם אגוזי מלך.

    כל השאר זה חרטא ברתא

    • צודקת לגמרי! רק סילאן ואגוזים, שום דבר אחר. (ל''ת)

      אופירה, 29/03/10 13:24

    • אז תגידי ''חלק'' (ל''ת)

      בדלו ראסק, 29/03/10 16:10

    • רק סילאן וג'וז!!! (ל''ת)

      ממממ, 30/03/10 01:51

    • ואת החילק

      אורן, 30/03/10 19:22

      מכינים לבד בבית ולא הקנוי. מרתיחים תמרים במים. סוחטים מסננים ומרתיחים שוב עד שנשאר סילאן טהור בלי סוכר!
      מוסיפים אגוזי מלך כתושים.

      מעדן מלכים

    • צודקת!!! תמרים סחוטים ואגוזים טחונים או בוטנים טחונים (ל''ת)

      אין על של העירקים!!!!!!!!!!, 30/03/10 21:54

  • 7.

    תפוחי עץ ואגוזי מלך - החרוסת הגרמנית

    רועי, 28/03/10 15:02

    הכי טובה. יין מתוק קינמון וטיפה פלפל שחור

  • 6.

    חרוסת

    משה, 28/03/10 14:23

    בפסח לא אוכלים לא טחינה ולא שושמשום
    ולא פרות מיובשים זה לא חרוסת לפסח נקודה

  • 5.

    איפה חרוסת אשכנזית, עם תפוחים? (ל''ת)

    תחת התפוח עוררתיך..., 28/03/10 14:08

  • 4.

    אין ספק שהדוכא התימנית היא החרוסת הטעימה ביותר! (ל''ת)

    ג'חנון כשר לפסח, 28/03/10 14:05

  • 3.

    ממש חרוסת לטבית אסלית

    נון, 28/03/10 13:45

    לטביה, ארץ הידועה בעצי התאנים ושיחי הקקאו המכסים את מישוריה המוריקים (טרופיים בדרומה וים תיכוניים בצפונה, או ההיפך), בוניל הצומח פרא בין עצי המשמש לאלת הפיסטוק.

    ממש חג החירות למתכוני ''עדות'' שנולדו שלשום (''העדה הלטבית'' והחרוסת הגלובלית המאפיינת את יוצאיה באשר הם יושבים)

  • 2.

    של הפרסים!!! (ל''ת)

    הכי טעים!!, 28/03/10 13:40

    • נכון מאוד !!! (ל''ת)

      הכי טעים שיש !!, 28/03/10 16:35

  • 1.

    את התמרים- השרו ביין מתוק

    חצי טורקיה, 28/03/10 13:20

    מדוע להשרות אותם במים?... הרי ממילא צריכים להוסיף לחרוסת שייש בה תמרים, מעט נוזלים. אז, את התמרים השרו ביין מתוק.
    את היין אל תשפכו!- אחרי ההשריה, בעת עשיית החרוסת, הוסיפו אותו אל המרכיבים.
    היות ואני בת תערובת, יש לי מתכון מנצח-
    גם תמרים, וגם תפוח מגורר!.