• 7.

    אנחנו דווקא בעד

    ליאור ודידי, 30/03/10 19:35

    אנחנו דווקא מחכים להקדמות השבועיות ולחוש הומור של רותי רוסו שלא עושה מעצמה עניין אבל מקדישה המון למתכונים מדויקים. הכנו את העוף החגיגי ומאז בכל שישי אנחנו מכינים שוב. רותי תמשיכי עם ההקדמות ועם הרצינות במתכונים

  • 6.

    קרעת אותי מצחוק, גם אצלנו סדר פולני מבאס

    בת של פולניה, 30/03/10 17:02

    הכנתי את עוגיות השוקולד. אליפות! הכי קל וכולם התעלפו.

  • 5.

    איזה הקדמה ארוכה!- מסתבר שהגב' הצעירה עוד יותר משעממת מאמא שלה

    מי צריך את כל סיפורי המעשיות המשעממים האלה?, 30/03/10 06:33

    הבנו שהיא צריכה לחזור ולהזכיר את העץ המשפחתי כל חמש דקות, אז אולי העורך ירחם עלינו? במדור הזה אנחנו מחפשים מתכונים. סיפורים תשימו במדור הספרות.

  • 4.

    הכנתי את המרנג... האמת, יצא פשוט מדי, טעם משעמם (ל''ת)

    מימי, 28/03/10 22:36

  • 3.

    מה פרוש חום נמוך?

    נועה, 27/03/10 17:28

    בקשר למרנג

    • בסביבות 120 מעלות (ל''ת)

      חן, 01/04/10 13:30

  • 2.

    אבקת אפיה מותרת לשימוש בפסח- ניתן להשיג כשרה (ל''ת)

    שרה, 25/03/10 10:42

  • 1.

    נראה נהדר. תודה על הרעיונות (ל''ת)

    דסי, 25/03/10 10:40