• 8.

    ביצ'קי זה סוג של דג

    אבי, 18/11/12 16:32

    ביצ'וק או ביצ'קי זה סוג של דג שאיתו היו עושים את שימורי הביצ'קי הזכורים לטוב של פעם.
    גם היום ניתן לקנות ביצ'קי בטיב טעם, אבל הטעם הוא ממש לא הטעם של פעם.
    (דג הביצ'קי שייך למשפחת דגי הגובי למי שמחפש)

  • 7.

    קליפות התפוז

    שרית, 26/06/10 15:54

    ואם כבר הרתחתם את קליפות התפוז ושפכתם את המים הוסיפו גם סוכר, בשלו כחצי שעה והרי לכם קליפות תפוזים מסוכרות.

  • 6.

    עיתונאית בכירה? הצחקתם אותי. חה-חה-חה!!!

    שלדג מצוי, 04/04/10 15:58

    לילי לא היתה אף פעם עיתונאית בכירה אלא עיתונאית צעצוע שכתבה מדי פעם כתבות קטנטנות וכמה פעמים כתבות בינוניות.

    נתקלתי בספר ורפרפתי בו והוא בינוני ומטה. חבל על הכסף

  • 5.

    זה מרק זה?? זה מים ירוקים (ל''ת)

    א, 14/03/10 12:58

  • 4.

    ואוו !!! איזה מרק מדהים, אם אוסיף בצל זה יכול להרוס? (ל''ת)

    יוכבד קנור, 13/03/10 21:52

  • 3.

    רק את אודטה יכולה לאחד את הנשים כנגד חובשי הכיפות המלים אתכן לרעה בשם

    רק את אודטה......., 13/03/10 21:01

    הדת.קדימה לשחרור מעול הכופים הדתיים.

  • 2.

    למה אפונה קפואה, כשעכשיו זו בדיוק העונה לאפונה טריה מדהימה? ... (ל''ת)

    ירדן, 13/03/10 19:49

  • 1.

    מרק מאפונה קפואה ומים? וואלה? אם זה נראה לך

    אפרת, 13/03/10 13:00

    מרק אז אפשר עוד יותר קל.
    פשוט מחממים קופסת שימורי אפונה. המים כבר בפנים.
    ואפשר לגוון, יש גם אפונה עם גזר.

    • אפרת, קרעת אותי (ל''ת)

      ; ), 13/03/10 20:12

    • חחחחחח

      מירי, 13/03/10 20:32

      זה גם מה שאני חשבתי

      • מרק קל: קופסת שימורי אפונה עם 2 שיני שום. מרסקת בבלנדר יד ומוסיפה (ל''ת)

        אפונים קפואים (כמו שקדי מרק), 16/03/10 12:12