• 8.

    גוזיאל!! אל תשכח מאיפה הגעת!!!

    רותם, 23/06/11 15:51

    כשתהיה בפיסגה, הג'חנון ימשיך ללוות אותך!!!

  • 7.

    אוכל

    עושה את האוכל באהבה, 14/10/10 14:28

    הוא נהנה מכל רגע שהוא מבשל
    הוא אוהב את זה ,נולד לזה ןהכי הוא נהנה לראות אנשים שמחים ואוכלים את מטעמיו בהנאה



    הוא עוד יגיע רחוק יותר מהזייפן אהרוני שהיה צריך לניות פסל ולא טבח מיפה את האוכל וכשאתב מכין ובא לאכול זה לא זה
    כל הכבוד לליאור כוכב עולה בשמי ישראל
    כמו שנאמר העם איתך

  • 6.

    ליאור גמליאל-העם איתך !!!!!!!! (ל''ת)

    חיות המושב, 14/03/10 08:48

  • 5.

    לכל הגאונים מאז ומתמיד המתכון החיל כ-40 חלמונים לקילו קמח

    אחד מהשוק, 11/03/10 12:41

    אפשר להמיר ל-9-10 ביצים לקילו קמח
    בתיאבון

    • בצק פסטה

      גאון, 13/03/10 20:33

      50 חלמונים

  • 4.

    אין דבר יותר מרגיז

    איל, 11/03/10 08:38

    מאשר חוסר דיוק במתכונים.
    שעתיים וחצי בישול לרוטב עגבניות ?
    12 חלמונים ל250 גרם קמח?
    הטורטליני לא ייצא בחיים כמו בתמונה...
    ויש בטוח עוד.

    בתיאבון

    • מתכונים

      ליאור, 13/03/10 20:35

      שעתיים בישול על אש נמוכה אגב ערבוב!
      50 חלמונים ל-1 ק''ג קמח-בדוק!

  • 3.

    12 חלמונים בצק טעות (ל''ת)

    אאי, 11/03/10 06:14

  • 2.

    שאלה:רוטב העגבניות שעתיים וחצי במחבת אין כאן טעות? (ל''ת)

    קובי, 10/03/10 23:04

  • 1.

    ת ע נ ו ג . שאפו על מתכונים מעולים! (ל''ת)

    טליה, 10/03/10 16:33

    • סוף סוף קצת פרגון! יישר כח (ל''ת)

      sha, 13/03/10 18:57