• 4.

    הצעות יעול

    יורם - עושה גרנולה כבר 10 שנים, 08/03/10 09:31

    1. לערבב את החומרים בקערה גדולה ולא על המגש
    2. לשים נייר אפיה על המגש
    3. לקלות בחום נמוך יותר 140 כשעה, ולהשאיר בתנור ליבוש עוד שעה לפחות

  • 3.

    למה לא חתומים על זה כתב/ת?

    דווקא אחלה כתבה, 06/03/10 23:31

    חץ מזה, הגיע הזמן לכתבה על הכנת יוגורט טבעי כמו זה שאוכלים הזקנים בבלקן, (מה שמוכרים בחנות זה לא בדיוק יוגורט- מפרידים בצנטריפוגה את החלבונים והשומנים מהחלב, אח''כ מרכיבים מחדש לפי אחוזי השומן ובשלב האחרון מוסיפים כמה חיידקים לקישוט).

  • 2.

    שמן קנולה טעון קלוריןת ללא טעם נסו שמן אגוזים ואו שמן גרעיני ענבים (ל''ת)

    א.ד.גורדון, 06/03/10 18:24

  • 1.

    לא טרחנות - טרחה. יותר מתאים. (ל''ת)

    ארז, 06/03/10 16:09