• 13.

    אני צמחונית אבל נשמע טעים להפליא..

    אולי כי אני פולניה?, 08/03/10 18:15

    רק אם לא קשה לך..בקשה קטנה: להכין מתכונים עם ביצי חופש.גם לביצים יש (או היו) סבתות והבטן שלהם מה זה כואבת.. תודה מראש!

  • 12.

    מבעס שאתה נותן מתכונים מסורתיים לא כשרים אבל

    ירושלמי מהשוק, 07/03/10 23:47

    אני מת על הכתיבה שלך,

  • 11.

    מחכה להכין - עשית לי חשק (ל''ת)

    דנה, 06/03/10 00:25

  • 10.

    הדיי, תפסיק לאכול הציפורניים!!!! (ל''ת)

    דודי גרמניה, 05/03/10 21:31

  • 9.

    מקסים (ל''ת)

    עיראקי, 05/03/10 21:06

  • 8.

    קרפעלך אצלנו זה עם תפ''א

    הרומניה, 05/03/10 02:20

    מוגש עם בצל מטוגן, וקצת שמנת חמוצה. יאמי...

  • 7.

    תודה

    גילי, 04/03/10 14:12

    הצלחת לרגש אותי, מתקשרת מיד לסבתא רחל לשאול אותה מה שלומה....

  • 6.

    בכיתי.

    פולניה מלידה, 04/03/10 13:25

    את המתכון לא קראתי - אולי יותר מאוחר. אבל חוכמת הקרעפלה, זה משהו שאני מכירה מהבית. אמא שלי, קטנה וקשישה, בדיוק כזאת, כמו סבתא רבקה שלך. תודה על הכתיבה היפה.

  • 5.

    איך יכול להיות??? (ל''ת)

    אוכל מסורתי לא כשר?, 04/03/10 13:20

    • רק בדמיון ההזוי של היהודים בארץ חושבים שהדורות הקודמים אכלו כשר... (ל''ת)

      אמיר, 06/03/10 04:07

  • 4.

    איפה הטורטליני ואיפה הקרפלעך

    האיטלקי, 04/03/10 11:59

    בושה להשוות בינהם. לקרפלעך יש במקרה הטוב טעם של כלום. בכלל מטבח פולני זה אוסף של מוצרים שקילקלו אותם בכישרון רב

    • יחי הקרעפלך

      מטורף על קרעפלך, 04/03/10 15:06

      אכן, איפא קרעפלך ואיפא טורטליני. הקרעפלך זה טעם של בית עם חום ואהבה לעומת הטעם התעשייתי של טורטליני.

  • 3.

    דוחה... (ל''ת)

    אופיר, 04/03/10 11:00

    • לילד אומרים ''לא אומרים דוחה על אוכל''

      כורדי, 05/03/10 00:04

      למבוגר שמתנהג כילד אומרים ''מטומטם''

  • 2.

    קבל מחמאה

    אינגלה, 04/03/10 10:24

    עוד לפני שאני באמת יודע איך להגות נכון את שמך אני אמור לך שאתה אשכרה כותב יפה. קבל חח

  • 1.

    אתה כותב מקסים

    נפעמת, 04/03/10 09:47

    מהבטן ומהלב