ליפעת:
בעולם האפייה המקצועי קיימים סוגי סוכר לא מעטים
סוכר דק - (super fine)להבדיל מסוכר גס גבישי(granulated sugar) הינו סוכר לבן מאוד בעל גבישים קטנים מאוד המיוצר בייבוש תוך חימום. יתרונו הבולט - יכולת התמוססות מהירה ואחידה ועל כן תמצאי אותו במתכונים מקצועיים רבים. בארץ משווקים אותו פעמים רבות באריזות רגילות לחלוטין ללא כל התווייה מיוחדת ועל כן קשה לאתרו. לחילופין הניחי סוכר לבן רגיל במעבד מזון והפעילי מס' דקות, גם מטחנת תבלינים תעשה עבודה מצויינת - רק שימי לב לא לעבד יותר מידי דבר שישנה את הטקסטורה הרצוייה במתכון.