• 3.

    מה זה הטיפים המעפנים האלו? (ל''ת)

    טל, 23/02/10 14:41

  • 2.

    שאלה

    שירה, 22/02/10 16:51

    הכנתי את העוגיות בדיוק לפי המתכון (וגם לא נגעתי בהן עד שהן התקררו לחלוטין) וכשנגסתי בהן הן קצת נמסו לי בפה.. זה אמור להיות ככה?

    • מה פתאום?! קלקלת הכל!!!! כלום את לא מבינה!!!

      זובי רקס, 22/02/10 18:35

      הן אמורות להיות קשות כמו אבן ולשבור לך ת'שיניים

    • שירה, בעברית זה עוגיות נימוחות, הכי טוב. (ל''ת)

      דודה שורה ביילה, 25/02/10 12:31

    • נמסות/נימוחות

      עופר מעוז, 06/05/10 11:48

      זה כל הקטע
      העוגיות נימוחות עם הביס הראשון - תיהני

  • 1.

    מה זה סוכר דק? (ל''ת)

    יפעת, 21/02/10 17:07

    • סוכר דק= אבקת סוכר (ל''ת)

      שירה, 22/02/10 16:50

    • זה לא אבקת סוכר.

      ציפ, 25/02/10 12:09

      כי במתכון לעוגיות שקדים מצוין בפרוש אבקת סוכר.
      לשים לב שהסוכר דק, זה הכל.

    • סוכר דק

      עופר מעוז, 06/05/10 11:57

      ליפעת:
      בעולם האפייה המקצועי קיימים סוגי סוכר לא מעטים
      סוכר דק - (super fine)להבדיל מסוכר גס גבישי(granulated sugar) הינו סוכר לבן מאוד בעל גבישים קטנים מאוד המיוצר בייבוש תוך חימום. יתרונו הבולט - יכולת התמוססות מהירה ואחידה ועל כן תמצאי אותו במתכונים מקצועיים רבים. בארץ משווקים אותו פעמים רבות באריזות רגילות לחלוטין ללא כל התווייה מיוחדת ועל כן קשה לאתרו. לחילופין הניחי סוכר לבן רגיל במעבד מזון והפעילי מס' דקות, גם מטחנת תבלינים תעשה עבודה מצויינת - רק שימי לב לא לעבד יותר מידי דבר שישנה את הטקסטורה הרצוייה במתכון.