• 39.

    האיש גאון גאון גאון

    ניקול סאנטאנג'לו, 20/09/10 11:25

    פשוט שובה לב האיש המדהים הזה
    מוציא מחומרי גלם יצירות מופת..
    אני מאוהבת בפילוסופיית חיים שלו ופילוסופיית הקולינרייה שלו
    הוא פשוט גאון ..גאון

  • 38.

    כייף לאכול ידע ועומק שעליהם הוא לא עובד אלא שולף

    גאון קולינרי אדם עמוק כל כך, 18/05/10 15:43

    רק חבל שמחיר כזה יקר
    אם המנות היועלות כמו בכל מקום אחר היה פצצה
    יש משהו מגעיל במחשבה שבן אדם מישתולל במחיר כזה

  • 37.

    לשני יש כשרון גדול והבנה נדירה של חומרי גלם

    ז'ואל, 24/02/10 15:03

    אבל עדיין, הפער המופרע בין היכולות האמיתיות שלו ליומרה, הפילוסופיה בשקל וחצי וזיוני המוח הוא בלתי מתקבל על הדעת ומעורר אלימות.
    אני אוהב לאכול באברקסס צפון כי זו בדיוק הדרך לצאת עם הדפקט המוכשר למסע הרפתקאות. חלק מהמנות מצויינות, חלק נסיונות מוזרים שלא צלחו אבל טוב שנוסו. המחירים לא נוראיים בכלל והצוות - שמיום ליום לומד את הקישקושים של שני - מרגיז אבל לא מדי.
    לסלון לעומת זאת - אין לי שום רצון ללכת. כשאני משלם 400 ו-500 שקל לראש (במקרים נדירים במיוחד) אני רוצה ארוחה מושלמת. שום נפילה או כשלון לא באים בחשבון. ואייל שני - שף מוכשר לכל הדעות - הוא פשוט לא מסעדן מספיק טוב לזה

    • אז למי אתה כן מוכן לשלם 500 לגולגולת?

      דיני, 03/03/10 02:09

      הכל בארץ חרטהברטה

      • מוכן לשלם 500 ש''ח רק לאבי קונפורטי ורק בצפרה

        SBH, 21/03/10 01:45

        קרא את טיים אוט האחרון בביקורת של הר-גיל ג'וב או משהוא כזה...

  • 36.

    מגיש ממחטה וירטואלית לכתב, שיש משהו חום בקצה אפו. (ל''ת)

    והמבין יבין., 21/02/10 23:08

  • 35.

    אייל שני יכול ללמד את העולם איך עושים מפלצנות כסף (ל''ת)

    ד., 21/02/10 13:56

    • איזה תגובה מטומטמת. מה כסף, מי כסף (ל''ת)

      re, 21/02/10 17:44

  • 34.

    פלצן... (ל''ת)

    א, 21/02/10 11:28

  • 33.

    שיפסיק לפטפט את עצמו לדעת, ויתחיל ללמוד לבשל (ל''ת)

    נינו, 21/02/10 09:52

  • 32.

    גאון

    שרה, 21/02/10 09:27

    הבחור הזה גאון קולינרי.

    • גם אני גאון גסטרנומי

      מוסא קאראף, 21/02/10 13:19

      קולינרי גיאומטמטיפיזי מציץ מכלנית כתומה שגדלה על מצע חומוס כותנתי.

  • 31.

    כשמוכרים אוכל לעשירון העליון חייבים להוסיף לזה סיפור ומניפסט (ל''ת)

    הרי השקשוקה אותה השקשוקה אבל המחיר לא....., 21/02/10 09:20

    • הפלצנים הכי גדולים הם אלו שמדברים על חומוס ושקשוקה (ל''ת)

      re, 21/02/10 17:44

  • 30.

    חבר'ה, נורא קל לרדת על אייל שני ולכנות אותו

    חושבת אחרת, 21/02/10 07:16

    פלצן ופלספן ולא חכם.

    אבל, בואו רגע ננסה לראות את הדברים מזוית אחרת: הגישה של אייל שני לאוכל היא לא מדעית ולא מושכלת. היא חושנית, חוויתית ורגשית. אייל שני חש את האוכל מנקודת המבט האישית שלו וע''ס הניסיון שלו כטבח וכ''חוקר מזון'' לא אקדמי. הוא מתעניין בעגבניות, כמו שילד קטן מתעניין בנמלים ובוחן את מסלול התקדמותן אל הקן.

    אז התובנות שלו נשמעות מצחיקות ואני לא מנסה לסנגר עליהן. אבל, ככה הוא מבין את הדברים והוא טבח טוב. תחשבו על צייר שבוחן את הציור דרך מרקם הצבעים שעל הפלטה שלו. תחשבו על פסל, שבוחן את הפסלים דרך רגישות החימר לחום ולקור. וככה תתקרבו לצורת החשיבה של אייל שני.

    אפשר לקבל את גישתו ואפשר לא. אבל לא כולם בוחנים את המציאות ואת חומרי המציאות באותן עיניים.

    מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור.

    • נסיון יפה. אבל מה לעשות, שכל הפלספנות שלו לא עומדת במבחן התוצאה (ל''ת)

      ואנשים יוצאים מאוכזבים מהמסעדה?, 21/02/10 14:27

  • 29.

    מישהו אמר אורן זריף של הקולינריה ולא קיבל?! (ל''ת)

    דוד, 21/02/10 03:46

  • 28.

    אההה.. אין מה לומר, עשה חשק

    חנצ'ס, 21/02/10 02:40

    אגב, גם יהודים מהדקים פיתות בידיים כדי שהטעם ייספג.

  • 27.

    האיש ואשתו חיים בסרט. (ל''ת)

    א, 20/02/10 23:42

  • 26.

    כל כך הרבה פלצנות מרוכזת באיש אחד שזה צועק על גבול הנוכלות (ל''ת)

    יצרן צלחות מחונטזה, 20/02/10 23:31

  • 25.

    אייל שני גאון ,נקודה.

    הילדה, 20/02/10 23:21

    אייל השף הכי הכי הכי מצויין בישראל אין עליו.אין.הוא מבשל נהדר ללקק את הידיים.הוא מרצה נהדר .ממש לשבת להיות מהופנטת ולהתאהב בו..הוא הכל .אני אומרת לכם.כייפ לאישתו ממש. ולבריאות לה.האמת הוא מאוד אנושי.חכם .טוב לב .חתיך נקי. סלב.
    :-) שחכתי משהו???שבוע טוב .
    המבדיל בין קודש לחול ,חטאותינו ימחוללללל ללללללל.מכיר אייל????

  • 24.

    תחת כיסוי של מילים יפות מסתתר שודד גדול.

    לא קונים את הפילוסופיה בגרוש שלך, 20/02/10 22:33

    אם ברצונכם להיות הפריירים התורניים לכו למסעדה שלו ...ביקור אחד אצלו הספיק לנו ..
    אליו לא חוזרים אפילו בחינם.

  • 23.

    אנשים כמה משכורות

    אייל שני חייב עוד ללא מעט, 20/02/10 22:26

    אז קודם שישלם, יהיה מענטש ואחר כך יתחיל לחנך את העולם.


    בעצם, הוא צריך לרוץ לכנסת

  • 22.

    כרגע חתכתי עגבניה, רציתי לשים עליה קצת מלח, יצאה עלי בכאלו צעקות,

    יוסי מחלקה א, 20/02/10 22:10

    איך אתה מעז? אתה לא מבין שאתה הורג אותי? זה רק מה שחסר לי , שהשכנים יחשבו שאני סדיסט.

    • אתה סאדיסט ,בוקר טוב .

      mosa, 20/02/10 23:18

      :-)

      • לי קרה אותו דבר כשטפטפתי מעט לימון על מלפפון. (ל''ת)

        היה מפחיד., 21/02/10 19:11

  • 21.

    סביח פרישמן עדיף על כל החרטה שלו. רק מפגרים נכנסים למסעדה שלו. (ל''ת)

    הבן אדם זקוק לטיפול פסיכיאטרי, 20/02/10 21:48

    • סביח טשרניחובסקי הרבה יותר טעים (ל''ת)

      רני, 21/02/10 17:45

      • אני עם רני. סביך טשרניחובסקי גאוני!

        יואל, 28/11/10 00:29

        אומרים שבמקור סביך פרישמן הוקם ע''י הבחור מטשרניחובסקי שנבגד ופתח מקום חדש.

  • 20.

    ומה בקשר לשמירה על הטבע?

    שומר טבע, 20/02/10 21:22

    את הכתבה לא קראתי, הספיק לי לראות כתבה דומה באחד מערוצי הטלויזיה. בסופו של אותה כתבה רואים את השף שני קוטף שיח מרווה,שהוא שיח מוגן, לטובת צרכי בישול במסעדה שלו.

    אני מקווה שהשף החצוף יתחיל לשמור על החוק, כדי שכולנו נוכל להמשיך להסתובב בהרי ירושלים ולהריח את ריחו הנפלא של המרווה.

    • גם אני הייתי בשוק מזה

      מירב, 21/02/10 09:56

      הערבים נוהגים גם לשדוד צמחי תבלין לבישולים להם, וכך גם אייל שני.
      הטבע הוא של כולם.
      אם אתה כ''כ אוהב את אמא אדמה תכבד אותה!

  • 19.

    מותר שתהיה הפרעה, אבל ...

    גידי גזר, 20/02/10 18:59

    כשהפרעה הופכת לאופנה בה מקדשים עגבניה
    לפרה קדושה אז אני לפחות מאבד את התיאבון
    כי איך אפשר בביס אחד לרסק את היצירה האלוהית ולהפוך אותה לסתם נפיחה עלובה כעבור שעה קלה ,זה מנפץ את ההשראה.

  • 18.

    עגבנייה עגבנייה ארצנו ענייה (ל''ת)

    אברהם אבינו, 20/02/10 18:06

    • ארץ עשירה ברוח בכסף בידע ובתרבות

      marsl, 20/02/10 19:15

      ענייה באנשים רדודים ממראקש כוחניים זבל אנושי תת רמה בהמים .אייל שני דווקא יוצא דופן ועוד הרבה כמוהו אינטלגנט.אבל נירא לי שאיזה מרוקו סכין מיוחם מושך בחוטים ואייל הולך ויורד חבלל חבלל עלייך אייל.תאמר לי מי הם חברייך ואומר לך מי אתה.היתדרדרת מאז לפני שנים .פיכסה.מאמים עלייך ברור .שאם לא תאמר ככה לא יתנו לך דקות שידור...לא חבל עלייך???

  • 17.

    האיש מתעמר במלצרים.ובכלל הוא בלתי צפוי בלשון המעטה (ל''ת)

    מה הסיפור שלו???, 20/02/10 17:59

  • 16.

    המלצר החצוף היה חוטף ממני סטירה (ל''ת)

    יוסי, 20/02/10 16:03

  • 15.

    גם אם מבשל טעים, פלצנותו המגעילה מאפילה על כך וגורעת מההנאה. (ל''ת)

    תמיר, 20/02/10 15:24

  • 14.

    ''ללמד אוכל בעזרת מתכונים זה שקר''. אבל עשה את זה במשך 5 שנים.... (ל''ת)

    כמה חרטה בכתבה אחת., 20/02/10 15:19

  • 13.

    קראתי עד שהוא אמר שהוא הראשון בעולם שהכין קרפצ'ו דג.

    זה הספיק לי. אין גבול ליומרנות של הבן אדם הזה., 20/02/10 14:37

    והוא מודה בגלוי שב''אוקיינוס'' שכולם בארץ קשרו לה כתרים הוא הגיש דגים קפואים ושרימפס לא מנוקים...

    נו, איזה מזל שפראיירים לא מתים.

  • 12.

    קונה ירקות אצל נשים שיושבות על הריצפה בשוק

    אוליבר טוויסט, 20/02/10 14:37

    כי ככה זה יותר אוטטנטי. אתה לא יכול לדעת לפי זה, באיזו כמות של חומרי הדברה פוצצו את הירקות האלה. את חומרי ההדברה האלה אפשר לקנות בכל חנות לגינון, ואין שום פיקוח.

    • כשכנה לכפריים ערביים יודעת אני שהם משקים את השדות שלהם בשתן של חמורייה (ל''ת)

      אלק נשים שיושבות על הרצפה .הכולמלא בפיפי של בהמות, 20/02/10 20:29

  • 11.

    פלצני, מיותר ובעיקר יקר! (ל''ת)

    אלכס, 20/02/10 13:34

  • 10.

    את מי הם מכירים שם בערוץ 8 שנותנים תוכניות לו ולאישתו הממש לא מעניינת? (ל''ת)

    תוהה, 20/02/10 13:28

  • 9.

    כנראה שמירי ואייל מקושרים טוב בערוץ 8 - שניהם קיבלו תכנית (ל''ת)

    מעניין, 20/02/10 13:25

  • 8.

    האיש אמין

    טוקבק מפרגן!, 20/02/10 13:05

    זוהי האמת שלו, למה לקטול? רואים שזוהי לא פלצנות אלא דרך חיים. למה לא? מה פשר החוסר פרגון הזה?
    בהצלחה איל, אנחנו נבוא לאכול אצלך כשנגיע לביקור בישראל.

    • שיהיה לכם בתאבון ! האאאאאאא

      שני צוחק כל הדרך אל הבנק !, 20/02/10 22:40

      למה שלא תזמינו כרטיס טיסה בהקדם האפשרי ותגיעו במהירות ... הרי הוא ''גאון הדור''
      נ.ב. בטוחה שתהנו מגליונות הנייר החום שמכסים את השולחנות ומפרוסת העוגה המוגשת על קרטון פיצה !

  • 7.

    לפי דעתי הכתבה שייכת למדור בריאות הנפש (ל''ת)

    ולא לאוכל, 20/02/10 13:01

  • 6.

    אייל שני גאון (ל''ת)

    יורם, 20/02/10 11:44

    • אם לזה אתה קורא גאון. אז אתה ממש מקרה אבוד. (ל''ת)

      ma, 20/02/10 13:07

      • אתה צודק. הוא באמת גאון, ביחסי ציבור ובלעבוד על אנשים בעיניים. תמשיך (ל''ת)

        להנות ממנה שמוגשת על נייר. למה לא, שיהיה לך בכיף., 20/02/10 14:39

        • צודק. מזל שנותרו כמה פיקחים שאי אפשר לעבוד עליהם כאן. (ל''ת)

          בגדי המלך החדשים - המבין יבין, 20/02/10 22:41

          • בהחלט נותרו - אחרת איך אפשר להסביר את זה שכל המסעדות שלו פשטו רגל? (ל''ת)

            חוץ מהביצה התל אביבית אין הרבה שנופלים בפח., 20/02/10 23:55

  • 5.

    כנראה שהבחור ממש מקושר

    קרן, 20/02/10 11:38

    כי לא ברור מי נתן לקשקשן המנופח הזה כל כך הרבה זמן חשיפה. הדעות שלו לא מעניינות אף אחד, אפילו לא את העשירון העליון שיושב במסעדות שלו.

  • 4.

    מזמן לא צחקתי ככה!!! תודה nrg (ל''ת)

    היסטרי לגמרי, 20/02/10 11:13

  • 3.

    פלצפן מופרע בגדול. (ל''ת)

    כוכבית, 20/02/10 11:08

  • 2.

    אייל שני

    אודי, 20/02/10 11:06

    הוא הדבר הכי פתטי שנצפה בחצי הכדור הצפוני ב 200 השנים האחרונות.
    אייל !!! פשוט תבשל ותשתוק.
    די עם העגבניות המדברות, וכל שאר החירטוטים.
    תלמד קצת מאייל לביא:לא מדבר הרבה, עובד קשה (בלי תקשורת,יחצנות,וסדרות טלביזיה על אשתו)ומבשל גדול.
    חפרת לנו בנשמה........
    דיייייייייייייייייייייייי...............

  • 1.

    במילה אחת: פלצן. בשתי מילים: פלצן בריבוע (ל''ת)

    טל כ., 20/02/10 10:36